לקוח מעצבן!!!

mayoula

New member
אני חושבת

שזה בעיקר זה שהוא פסיכי... הוא מראש ביקש את זה ל24, אז למה ב15 הוא פותח דיספיוט? נראה לי שהוא מנסה להוציא את זה בחינם, וכנראה שגם ילך לו. זה אבסורד הכוח המופרז שיש ללקוחות. היו לי עכשיו הרבה לקוחות שקנו לכריסמס. למי שזה היה נורא חשוב שילם על משלוח מהיר. (אז זה לא לוותר על 100$, יותר בכיוון של 1000$+...) ומי שלא רצה, הבהרתי המון פעמים שאני לא מבטיחה שזה יגיע בזמן והם הבינו... איתו הרגשתי מההתחלה שהוא יהיה בעייתי, לא ידעתי על מה בדיוק להצביע, אבל הוא היחיד שממש הרגיש לי רע.

סיגליתא

New member
זה מרגיז ברמות, וכל הזמנה שיש לי עכשיו

מלחיצה אותי , למרות שאף אחד לא ביקש עדיין באופן ברור שזה לכריסמס, מצד שני אולי זה עוד יגיע חבילות ששלחתי לארה"ב ב 5/12 אחת הגיע אתמל ואחת היום, מדהים לא? אתמל ממש הופתעתי שקיבלתי מייל שהחבילה הגיע עוד יום לפני כלומר 8 ימים אז שווה לחכות, אולי יגיע

onor

New member
על מה להילחץ ועל מה בדיוק להחזיר לו את הכסף??

את היית בסדר גמור, תחכי לתשובה ממנו....

אי אפשר לתת לפחד מפידבק לשתק אותנו

לפעמים נראה לי שאנשים פה ממהרים לבטל הזמנות, להחזיר כספים ואפילו לוותר מראש על מכירה רק מחשש שאולי משהו ישתבש ואולי נקבל פידבק שלילי בעקבות כך. אני ממש לא מסכימה עם הגישה הזו. הנסיון שלי מהשנה שעברה וגם מהשנה הוא כזה: הרבה אנשים רוצים שפריטים יגיעו לחג. חלקם מוכנים לשלם על משלוח אקספרס, חלקם יוותרו על הקניה בגלל זמני האספקה. וחלקם יקנו בכל זאת. למה לעשות את ההחלטה עבור הלקוחות? אם מיידעים לקוח לגבי מועדי אספקה והוא מחליט לקנות בכל זאת אז למה שלא אמכור לו? כי אולי הוא בכל זאת יתעצבן שלא הגיע בזמן? לפי השיקול הזה אפשר לסגור את כל החנויות כי תמיד יש סיכוי שמשהו ירגיז מישהו. כמו שאומרים - מי שלא עושה לא טועה. פידבק שלילי זה איום ונורא ואני בהחלט בעד לעשות כל מה שניתן כדי להמנע ממנו. אבל זה צריך להיות בגבולות ההגיון. אם זה משתק את העסק ועוצר אתכם מלמכור - כדאי לעשות חושבים מחדש.

shayque

New member
מריח כמו מישהו שרוצה לקבל את המוצר בחינם

לא להתפתות להגיע לפשרה ולהחזיר כסף, אלא רק אחרי התערבות של PAYPAL. אני כתבתי בבאנר שלי שחשוב לקרוא את המודעה בחנות לפני שמזמינים. דרך אגב, ראיתי שאת שולחת EMS ב12 דולר. זה משתלם לך בכלל? זה אמור לעלות כפול, לא?

mayoula

New member
אוקיי, ממש מוזר...

הוא חזר אליי וזה מה שהוא כתב- I hadn't used my paypal account in a while and it was referencing a closed bank account. Paypal automatically opened the dispute since the transfer from my closed bank account didn't go through. I've transferred the $85 to paypal from a different source and the transaction should complete shortly. Please let me know if the payment doesn't get through to you in the next day or so. Thanks for your patience and happy holidays, זה ממש מוזר! הכסף נכנס לחשבון שלי, לא הייתי שולחת לו אם הכסף לא היה נכנס אלי. אפילו עשיתי refund ...

anatbarshalom

New member
הוא פשוט קלט את עצמו וניסה לצאת מזה איכשהוא

ה"בעיה" שלו שהוא לא שקרן ממש מוכשר.... אני רואה בקונבו הזה סוג של סגירה של הדרמה, עכשיו את יכולה לישון בשקט והוא לא יעיז לתת לך פידבק שלילי או נייטרלי. תעדכני על התפתחויות

למעלה