כספומט

../images/Emo46.gif כספומט ../images/Emo46.gif

מה פשעתי שאני גרה במליבו? יש מרחק 10 דקות מהבית שלי 4 !! מרכזים מסחריים. מרכז שרבט, מליבו סנטר, קאנטרי סנטר ומרכז מרלז. ובאף אחד אין כספומט.
נאמר וקפצתי לדואר/לבית מרקחת/לסופר סנטר/לקצב/לקונדיטוריה...רציתי משהו שעלה לי 10 שקלים, ואין לי שקל בארנק... למה על כל אלו שגרים מזרחה למודיעין סנטר נגזר הדין לכתת רגליים לשם כדי להוציא כסף מזומן? לא לכולם יש מכונית, אדוני ראש העיר, וכבר סיכמנו שהתחבורה הפנימית כאן זה משהו וירטואלי נטו. האם זו בעיה כל כך גדולה להציב מכונות מזומנים אוטומטיות במרכזים המסחריים הגדולים בעיר? אלו הדברים שמבחינתי מבדילים את מודיעין מעיר מתוקנת. נכון, יש פה יופי של פארקים, איכות חיים מדהימה, אנשים נחמדים. אין כאן פשע ושקט פה וכיף. אבל מבחינת השירות לאזרח - העיר הזו מקבלת מבחינתי ציון "נכשל".

ב נ ה

New member
נכון ומצד שני את גרה באחת השכונות

היותר מוצלחות מבחינת פארקים ירוקים וצפיפות.,יש לך גם סופר במרחק הליכה מה שאין להרבה תושבים.

אז אני צריכה להגיד תודה??../images/Emo4.gif

על זה שיש לי סופר קרוב לבית??? לכל אחד מגיע שיהיו לו שירותים כמו מכולת, כספומט, ופארק ירוק ליד הבית. זה לא משהו אקסטרא כאן, סליחה... ולגבי הצפיפות? כל אחד בוחר לגור בדירה שהוא בוחר. אם מישהו בחר לגור בדירה שיש לו שכנים מול הפרצוף, זה עניין שלו וזה בכלל לא קשור לבעיה שהעליתי..

ב נ ה

New member
לאחד חשוב כספומט במרחק הליכה

ולאחר בית מרקחת סופר או קופת חולים....כספומט הולך בד"כ גם בערים ותיקות יותר יחד עם בנק ומה לעשות שאין כזה במליבו...תמיד נמצא על מה לקטר.

אני לא מסכימה איתך.

יש בתי מרקחת במספר מקומות בעיר. בניו פארם, בסופר פארם, בקאנטרי סנטר, במרלז...(בתוך סניפי קופת החולים). סופר מרקטים גם יש בשפע ונכון שתושבי בוכמן וגבעה C מקופחים אבל זה עומדת להשתנות. כספומט לא חייב להיות צמוד לבנק. בתל אביב יש כמה עמדות הוצאת כסף אפילו בתוך סופרמרקטים. (אני אישית מכירה את העמדה בשופרסל בארלוזרוב פינת שלמה המלך..)

ב נ ה

New member
נדמה לי שגם בשמשוני בסופר ניסו

כספומט בספור האמת שלא נתקלתי בו מעולם... בתור אחת שגרה בגעה C ופה באמת אין כלוםםםם,אני נוסעת בשביל כל דבר(סופר/בית מרקחת/דואר/קופת חלוים/בנק,ואפילו גינה...)ומאד מאד מתגעגעת לשכונת בליבו.....(ד"א לא תמיד אפשר לבחור היכן לעיתים יש אילוצים)

אפרתש

New member
יש בגבעה כמה גינות, לא?

בזמן האחרון יצא לי להסתובב קצת בגבעה - אני מסתובבת עם הבת הקטנה בעודי מחכה שהגדולה תגמור את החוג. וכבר מצאנו כמה גינות משחקים מאד סימפטיות. אמנם לא גדולות כמו הפארקים בעמקים. וזה שאין אצלכם שום מרכז מסחרי נראה לי אבסורד. נראה לי אלמנטרי שלכל אדם תהיה אפשרות לקנות מצרכי יסוד במרחק הליכה.

moosa1

New member
בסולומון בשמשוני יש כספומט.

אולי זה אומר שמתחילים להפיק לקחים?? נראה מה יהיה בקייזר....

את צודקת, זה לא קשור לעד כמה ירוקה

ויפה השכונה שבה אתה גר, כאשר אין לך את השירותים המינימליים שלהם אתה מצפה (ולכל אחד השירותים המינימליים הם משהו אחר), זה מכעיס. נושא הכספומטים היה בעייתי במודיעין מאז ומתמיד. מעולם לא הבנתי למה לא דאגו לכספומט בכל אחד ואחד מהמרכזים שנבנו.

דושניק

New member
אכן יש אחד בסופר-סנטר בשימשוני

הוא נחבא לו בפנים, מאחורי הצלמניה, אבל הוא שם. אולי כדי ליצור קשר עם מנהל הסניף שבסופר-סנטר הקרוב אליך ולנסות לעניין אותו. אני גם לא רואה סיבה להפנות את הביקורת כלפי ראש העיר. לא שחסר על מה, אבל במקרה זה כספומט הוא משהו מסחרי לחלוטין

B plus

New member
את צודקת בהחלט, ולא היה מזיק להוסיף

גם סניפי דואר בעיר.
אני גרה בשימשוני וסנף הדואר שלי נמצא .... בדבורנית. מאד "הגיוני" ו"נגיש".

מצטרפת!!!

גרנו בעבר בגבעה C ואחת הסיבות שעברנו לאיזור הקאנטרי זה כדי שהכל (כמעט) יהיה נגיש. גם לנו אין רכב, ואנחנו מאוד סובלים מזה. חשבתם פעם איזה נורא זה כשאתם צריכים ליסוע במונית ומגלים שאין לכם כסף??? צריך לקחת מונית לבקש שתמתין במודיעין סנטר בזמן שהמונה דופק ללכת מהר ולחזור ואז ליסוע לאן שצריכים! תוסיפו לזה תינוק קטן ושמנמן ועכשיו תתחילו לרחם עלי!!! מודיעין מנסה להראות שהיא עיר שהאוכלוסיה בה היא מאיכות טובה ובעיקר ממעמד גבוה אבל בכך דופקת את כל הזוגות שהצעירים שבאו להקים כאן משפחה בסביבה טובה. כספומט האו רק אחד הדברים שצריך לשפר פה. מה עם תחבורה ציבורית נורמלית שמגיעה כשהיא אמורה??? אני מזמן כבר לא סומכת על מרגלית בתוך העיר ונוסעת רק במוניות או מדדה את רגלי (ואת גלגלי העגלה) למרחקים. ועדיין אף אחד לא מקשיב...

למעלה