כל הכבוד

merakli

New member
../images/Emo46.gifכל הכבוד

חברים יקרים! יותר נכון מורי ו רבותי ,חברי מועצת גדולי הידענים במוסיקה היוונית.עד להצתרפותי לפורום הזה חשבתי את עצמי למבין וגרוע יותר חביריי ו מקריי חשבו אותי לבין במוסיקה היוונית היום אני נפעם ומישתהה מול יתר חברי הפורום.בד"כ הכתיבה קשה לי ואני מסתפק בליקרוא את הידע הרב שחברי הפורום מפגינים

merakli

New member
מה זה נכון

ה הסמיילי שבחרתי נכון וחצי .פשןת כעסתי על עצמי שיהי לך שבוע טוב

arem12

New member
יעקב

אתה אחלה
לפי מה שהבנתי מבעלי היום יש לך הרבה הבנה במוזיקת הרמבטיקו אז שתף אותנו בזה... אנחנו לומדים אחד מהשני כאן...(מכל מלמדיי השכלתי)

merakli

New member
../images/Emo63.gifמעט צניעות מצידי

ענת כל מה שאני יודע על המוסיקה היוונית היא לקט מאחרים ובאינטרנט .תתפלאי באתרים תורכיים יש לא מעט חומר על רמבטיקר ועלי להזכיר שנולדתי בedirne על גבול יוון וגדלתי בistanbul גם בין יוונים.אך הרומן שלי עם המוסיקה היוונית התחילה מתוך תיעוב ואנטיפטיה למוסיקה הזאת וליוונים .אך עם הזמן זה בא ואני חייב לתת אשראי דווקא ל מר שמעון פרנס לא של היום אלא של לפני תריסר שנים. פרנס שהגיש תכנית בשם "בטברנה אצל טומה" ומאז אני שפוט ומכור ל מוסיקה היוונית ובעקר לרמבטיקו אני לא יכול לתאר מה ש המוסיקה הזאת עושה לי לרוב בכל הכנות אני אומר ו אני לא נסחף זאת חוויה מיסטית ובזמרים ככל שצרוד ומחוספס הרי זה משובח הזמרים שלי הם זקנים ו ז"ל PRODROMOS CHAUCHAKIS' FAIUMZIS ;RUKUNAS DASKALAKIS GENITSARIS וזמרות SOTIRIA BELOU POLI PANOU ואחרים ששכחתי שמותיהם ואחרים שעדיין אנני מכיר עדיין אך שוב אצתנע לאומת יתר חברי הפורום אני טירון ויש לי הרבה מה ללמוד |

xבישי

New member
שמע ידידי הנכבד

הזכרת פה שמות שלא כל אחד מכיר הזכרת פה זמרי ענק עם קול ושירים מדהימים סטריה בלו ,פולי פאנו,גניצריס לא כל אחד יודע או יודע להעריך כיאות . ובכלל גניצריס הוא מהמועודפים עלי באמת זמרים טובים ומכובדים ואל יקל בעינך הדבר

ענת תגובה

ענת כל מה שתירצי או החברים בפורום. בהקשר למוזיקת הרבטיקו אני יכול לעזור.יש לי הבנה בנושא. יוסי....

למעלה