חוצפה

../images/Emo46.gif חוצפה

ממש אשמח לשמוע את דעתכם - התקבלתי לעבודה, במרחק נסיעה לא מאוד גדול מהבית. כבר בשלב הראיון הוסבר שאני אצטרך להתלמד במשך יומיים בעיר אחרת - מרוחקת (סה"כ כ-200 ק"מ ליום הלוך - חזור) לאחר סיום היומיים האלו, למרות שכבר קלטתי את הכל - בעיקר את התכנה עליה אני אצטרך לעבוד- התקשרו אלי ואמרו לי שהבוסית רוצה שאני אבוא לעוד יום התלמדות. כשהגעתי ביום השלישי, ובאמת הפגנתי ידע, והחונכת שנשאלה ע"י הבוסית איך אני - החונכת ציינה שאני שולטת "בחומר", ושאני כבר מוכנה להתחיל, ואז הבוסית החליטה במפתיע שיש לה איזו בעיה לוגיסטית עם אחת העובדות ושהיא רוצה שאני אתחיל בינתיים לעבוד באותו מקום בו התלמדתי (להזכירכם במרחק נסיעה של 100 ק"מ לכל כיוון...!) לא עזר לי שניסיתי להסביר לבוסית שזה מאוד מאוד רחוק לי וקשה לי הנסיעה, ולא משנה שעשיתי שמיניות באוויר לארגן רכב שיוכל לעשות בבטחה את הנסיעה הארוכה הזאת בכל שלושת ימי החניכה - (מה ששיבש לבעל הרכב את סדר יומו), שלא לדבר על כך שהחניה עלתה לי 60 ש"ח ליום - והיא אפילו לא הציעה לשלם לי את זה... מה אתם אומרים? מה הייתם עושים?

inbal76

New member
באמת חוצפה

וגם מדאיג שהבוסית כבר מהתחלה מפגינה כזה יחס בלתי מתחשב. היא לא נשמעת לי כמו בוסית שהייתי רוצה לעבוד אצלה. האם את בטוחה שהבהרת לה באופן מספיק ברור עד כמה שזה בעייתי בשבילך? ומה זה אומר ש"תתחילי בינתיים" לעבוד במקום המרוחק? האם זה אומר לתקופה כלשהי קצובה מראש, עד שתפתר הבעיה שהתעוררה לה, או שזה מתוך כוונה שתשארי שם בלי הגבלת זמן? מה שאני הייתי עושה זה קודם כל מבררת על כמה זמן מדובר. אם זה לתקופה קצובה ולא ארוכה מידי, ומובטח לי שאח"כ אחזור לעיר המקורית, ובהנחה שזאת משרה שאני מאוד רוצה מכל שאר הבחינות - הייתי עושה מאמצים להגיע בכל זאת. אם לא - הייתי אומרת תודה ושלום.

אל תעבדי 100 ק"מ רחוק מהבית!

הסיבה: נניח והוצאות הנסיעה שלך יהיו 50 ש"ח ליום, הבוסית מחוייבת לפי החוק לשלם לך רק 21 ליום. פער של 29 ליום מסתכם בחודש עבודה של 22 ימים ב-638 ש"ח לחודש. נניח והמשכורת היא 4000 ש"ח לחודש, ביטוח לאומי ומס בריאות מורידים לך, כ-200 לחודש סה"כ משכורת של 3200 ש"ח. האם זה שווה לך? חוץ מזה אל תסמכי על כך שבעתיד תעבדי קרוב יותר לבית. הבוסית לא מחוייבת לך, והיא תזרוק אותך ברגע הראשון שהיא רק תרצה. האם זה שווה לך? אל תסמכי על הבטחות בעל פה של מעבידים, ובפרט של מעביד אותו את לא מכירה, והרושם הראשוני שהותיר לך היה מחפיר מאוד

בני בני בני זונות

כשאני אהיה מעסיק, אני אזכור את תקופת מובטלותי, ולא אתייחס לעובדים כמו כלבים

שנסון

New member
../images/Emo41.gifתלוי ב"בינתיים"

תעבדי עד שבוע ותנדנדי לה כול יום על הסיכום שתעבדי קרוב לבית! אם לא , אז אל תמשיכי מעבר לשבוע. וכן הם בני אלף זונה...... סליחה פשוט הייתי חייב......נמאס מהחוצפה הזאת!!!!!!!1

למעלה