זהו, נמאס לי!

RoCKeR121

New member
../images/Emo46.gifזהו, נמאס לי!../images/Emo46.gif

שירשור מפגשפורום פסח הרישמי נפתח כעת!!!
בגלל שפסח חג כזה מגניב אנחנו יכולים לעשות מפגש או שבוע הבא או בעוד שבועיים אני לא בדיוק יודע מתי ליל הסדר אבל נראה לי שזה חמישי הבא(או שלישי? או רביעי? אני חי בסרט!) אז בימים ראשון עד שלישי יש תחבורה ציבורית על בטוח ואפשר לעשות את זה אז... אם לא אז אפשר עוד שבועיים ביום ראשון, שני, שלישי או חמישי(או ששלישי גם אי אפשר, אבקי הוא נציג הרבנות כשהוא יעדכן נדע...) אני לא יכול בחמישי כי בשישי יש לי מבחן עצום בהיסטוריה ובשאר התאריכים אני יכול(אולי חוץ מיום ראשון הבא שישי לי חזרות לטקס סיום וגם זה לא בטוח...) אז יאללה שרשרו תאריכים ותהיו בריאים, כי אין דבר כזה פסח בלי מפגשפורום!!!

בלובלובלובלו

[אני שונא את הכותרות האלה] בכולופן, ראשון שני שלישי של השבוע אני לא יכול, בכלל. שבוע הבא אני עוד לא יודע, אבל בינתיים אין בעיה. ומה עושים בסוף מפגשינה או סתם מפגש?

מפגשינה../images/Emo54.gif

אם מספיק אנשים יבואו. אבל אתם צריכים להחליט איפה.

אצלי, נו.../images/Emo54.gif

ניפגש בעזריאלי ונלך לבית שלי [10-15 דקות הליכה]. [בעצם, בקצב שלנו (עצלנים שכמונו), 25-30 דקות.]

Dead Black Moon

New member
אה...אני בת. ../images/Emo105.gif

ו..אמ...נוחים לי כל הימים חוץ מיום ראשון[9.4] הקרוב והיומיים האחרונים של פסח. [19,20.4] ניראה לי...

avki

New member
*בקול סמכותי* אהמ, אהמ...../images/Emo197.gif

אין בעיה לעשות את זה בשלישי, למרות שאנלובטוח מתי בדיוק מפסיה התחבורה הציבורית לפני החג, ואז זה בעיה של כולם, לא רק שלי ושל נוראל ושל מי שחוגג את החג.

Sunflower Fairy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif

רק קחו בחשבון שיום שלישי הקרוב יש לי פסיכומטרי, אז לא אוכל להגיע עד אז [כולל שלישי] וב-16-17 [ראשון שני שאחרי] לירון ויערה באות אליי, אז שלושתינו לא יכולות בתאריכים האלה. וב-19 כבר קבעתי משהו. אז, בעצם, המ, זה אומר ש, הומ
, לא אוכל להגיע בכלל.

etty30022

New member
לימוד מילים לפסיכמטרי

מישהו במיקרה יודע איפה אני מוצאת תוכנות ללימוד מילים לפיכומטרי????

Sunflower Fairy

New member
אמ, בעיקרון../images/Emo204.gif

במכונים שמלמדים פסיכומטרי
זה לא משהו שמוצאים סתם ככה, מקבלים את הדברים האלה. נראלי שבקידום יש כאלה.

AAAgency

New member
בולשיט מילים

עדיף תלמדי נושאים אחרים שהמשקל שלהם יותר גדול והמאמץ לימוד אליהם הוא יותר קטן...

למעלה