המשפט שלי

../images/Emo46.gifהמשפט שלי../images/Emo46.gif

המנהל מחק לי את הפינה שלי! כנראה שלא שמתם לב! מנהל יקר-אתה יכלת למחוק רק את ההודעה שלי-לא את של כולם! זאת חוצפה! הפינה הזאת קיימת מאז שאני פה בערך. וזה לא בסדר פתאום ככה למחוק. אני לא מתכוונת לבטל את הפינה! בחיים לא! היינו בשיר-הכוס הכחולה. ותשרשרו עוד. כי זה מעצבן אותי עכשיו!

אל תיהיו #$^& נווווו!!!

טוב... ולא היה עוד כבשים. אני יעשה בפינה הבאה. וזה לא קשה להסתכל בשבילי בחוברת של הדיסק! או לשמוע את השיר!!

QsomeoneQ

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif במיוחד בשבילך ../images/Emo26.gif

היו אנשים שאמרו לי אנחנו כאן ממש לידך, עכשיו כולם נעלמו לי, כולם נעלמו רק נשארת אתה
תגידי איך זה נראה לך מותק, אם אני משלם
ואם תשאלו אותי למה אני אוהבת דווקא את שניהם - אין לי מושג

טוב אז שלי-

שוב צוה ושוב בוחקתףמדבר לעצמה. חושבת-כמה שיכול להיות לי טוב-כמה שיכול להיות לי רע. תמיד יש את הדילמה הזאת. למשל כל יום לימודים אני שואל תאת עצמי איך יהיה לי היום? זהו.

שוב צוכה ושוב בוחקתתת

"לא להיות תלויה אולי רק לשמוע ולשתוק" אני לא חושבת שאני תלויה מדי.. אבל אולי אני כן.. ואני בטוחה שיש מצבים שכולנו פשוט מצטערים שהם מגיבים.. הם פשוט מעדיפים לשמוע ולשתוק. "ראיתי שמה שני פרקים והם יפים ואמיצים חיפשתי שמה הדרכה איך להיות יותר שמחה" הכל בתוכניות תמיד טוב ויפה והשמחה מגיעה בסופו של דבר.. "לא להיות יפה מידי לא להיות טובה ורק להיות קשה אולי.." אין לי איך להסביר את זה אבל.. לא יודעת פשוט נוגע בי.. הקטע של הקשה.. ואגב.. צוכה ובוחקת זה אמור להיות שילוב של צחוק ובכי?

resputin

New member
לא כל השרשור ימחק, *הסבר*

כשהודעה נכתבת- מגיבים עליה. אם ההודעה נמחקת, כל ההודעות שמשורשרות אליה, ימחקו. ההודעה שלו לא הייתה ראשית, ולכן כשנמחקה- רק תגובה אחת שהייתה עליה נמחקה איתה. ה"משפט שלי" הישן שנמחק, נמחק כולו כי הייתה עברה על זכויות היוצרים בהודעה הראשית, כך שכל השרשור (שמשורשר אליו, מטבע הדברים שזו ההודעה הראשונה בשרשור כולו) נמחק.

resputin

New member
סליחה?

א'. אי אפשר רק למחוק את ההודעה שלך ולא את של כולם- ההודעה שלך היא הראשית! כולן משורשרות אליה. ב'. נשלח מסר לאחר שההודעה נמחקה. תקראי מסרים וגם שם תביני למה ההודעה נמחקה.

resputin

New member
הייתה לך ברירה, לא היית צריכה לכתוב

את מילות השיר בהודעה הראשית אחרי שהוסבר ע"י המנהל *שלכם* שאסור. את זו שעשית את השגיאה- לא אני. אני עושה את מה שמינו אותי לעשות, לנהל.

למעלה