אם יורשה לי ויורשה לי!!!!!!!!!!!
לא התערבתי עד עכשיו, וגם נכנסתי לפורום שלכם "פורום הומור שחור" וקראתי את השרשור. ת'אמת להגיד לכם? בתור אחת שהומור הוא השם האמצעי שלה? לא מצאתי שום הומור בהתייחסות שלכם לחמוסים וגם לא מוצאת שום הומור בהתייחסות שלכם לשואה וגם לא מצאתי שום הומור בהתייחסות שלכם לפיגועים ופצועים או הרוגים מהצד שלנו (הישראלים) כמו שאני לא מוצאת את ההומור שלכם כהומור, כך גם לא נכנסת לפורום שלכם, והוא גם לא ממש מסקרן אותי. אם אני רוצה לחייך ממשהו, אז מעדיפה את הפורומים של "ארץ נהדרת" או "משחק מכור" או כל תוכנית או פורום הומוריסטי אחר. עכשיו, מה שאני מציעה? בשביל שלום בית, ובשביל שתלמדו לכבד את האחר, אל תכנסו לפורום חמוסים ותמשיכו את השרשורים ההזויים שלכם גם בפורום הזה. הייתי מאד רוצה לדעת, אם לאחד מכם יהיה מישהו במשפחה מאד חולההההההההה ויבוא מישהו אחר ויעלה איזה בדיחה בענין, מעניין אותי איך תגיבו. נכון שלא קשור חמוסים למצב בריאותי של מישהו קרוב לכם, אבל זאת בדיוק התחושה שאתם מעלים שרשורים הזויים על חשבון מישהו אחר. הקבוצה המקסימה הזאת שיש בפורום חמוסים, מגדלת אותם אותם באהבה ובשבילם החמוסים (או כל בעל חיים אחר) חלק מהם. אז תלמדו לכבד את הזולת. לא מכל דבר עושים הומור. ושוב, לא מצאתי שום דבר מצחיק במה שכתב פותח ההודעה אצלכם על חמוסים, באמת שלא, ונשבעת לכם שחיפשתי, ולא מצאתי. ואם חמוסים זה מה שגורם לכם להתפוצץ מצחוק, אז יש לכם עוד הרבה ללמוד על הומור אבל זאת דעתי.