"הומור שחור"

שלא תבין לא נכון

ההתעלמות פה בפורום מהתגובות האחרונות שלכם, היא לא בגלל שאתם צודקים, אלא פשוט מהסיבה היחידה, אין על מה להגיב!!!!!!!! אתם תמשיכו להצדיק את עצמכם, ואנחנו נתעלם!!!!!!!!!! ואני חושבת שכאן צריכה להסתיים הסאגה הזאת, לאלתר
והרשיתי לעצמי לדבר בשם כל חברי פורום חמוסים

מצטערת,

אבל אולי לנו יש חוקי פורום שתפוז אישרו, אני לא חושבת שזה יפה ונאה לדבר אלינו ככה. דבילים של תפוז? תתאמצו להכיר אותנו יותר, רובנו לא עם הומור שחור רדוד. אנחנו איכותיים. באמת. רק טוב שיהיה עליכם

juggernaut

New member
אנחנו לא טיפשים

פשוט חסרי לב. או יותר נכון, לא לוקחים ללב. תלמדו מאיתנו. ותתחילו לקחת דברים קצת יותר קליל. אם צחקנו על השואה - מה זה כבר כמה חמוסים?

אם יורשה לי ויורשה לי!!!!!!!!!!!

לא התערבתי עד עכשיו, וגם נכנסתי לפורום שלכם "פורום הומור שחור" וקראתי את השרשור. ת'אמת להגיד לכם? בתור אחת שהומור הוא השם האמצעי שלה? לא מצאתי שום הומור בהתייחסות שלכם לחמוסים וגם לא מוצאת שום הומור בהתייחסות שלכם לשואה וגם לא מצאתי שום הומור בהתייחסות שלכם לפיגועים ופצועים או הרוגים מהצד שלנו (הישראלים) כמו שאני לא מוצאת את ההומור שלכם כהומור, כך גם לא נכנסת לפורום שלכם, והוא גם לא ממש מסקרן אותי. אם אני רוצה לחייך ממשהו, אז מעדיפה את הפורומים של "ארץ נהדרת" או "משחק מכור" או כל תוכנית או פורום הומוריסטי אחר. עכשיו, מה שאני מציעה? בשביל שלום בית, ובשביל שתלמדו לכבד את האחר, אל תכנסו לפורום חמוסים ותמשיכו את השרשורים ההזויים שלכם גם בפורום הזה. הייתי מאד רוצה לדעת, אם לאחד מכם יהיה מישהו במשפחה מאד חולההההההההה ויבוא מישהו אחר ויעלה איזה בדיחה בענין, מעניין אותי איך תגיבו. נכון שלא קשור חמוסים למצב בריאותי של מישהו קרוב לכם, אבל זאת בדיוק התחושה שאתם מעלים שרשורים הזויים על חשבון מישהו אחר. הקבוצה המקסימה הזאת שיש בפורום חמוסים, מגדלת אותם אותם באהבה ובשבילם החמוסים (או כל בעל חיים אחר) חלק מהם. אז תלמדו לכבד את הזולת. לא מכל דבר עושים הומור. ושוב, לא מצאתי שום דבר מצחיק במה שכתב פותח ההודעה אצלכם על חמוסים, באמת שלא, ונשבעת לכם שחיפשתי, ולא מצאתי. ואם חמוסים זה מה שגורם לכם להתפוצץ מצחוק, אז יש לכם עוד הרבה ללמוד על הומור אבל זאת דעתי.

לצחוק על שואה וכאלה דברים זה

הומור שחור... אתם באמת עושים הר מעכבר (או חמוס
)... הפורום 907 הוא פורום הומור שחור, מה שנותן לו את כל הלגיטימציה לצחוק על כל מה שאנחנו רוצים... אף אחד לא בא לפורום ותקע פה אמרות ותמונות של רצח ודברים נגד החמוסים... זה שם בפורום וזהו, לא רוצים לראות\לשמוע\לדעת אל תכנסו אפחד לא מכריח אתכם
חוקי פורום הומור שחור אוסרים על טרוליזם והודעות שעלולות לפגוע בנושא מסוים בפורוםמי אחרים וכו', הכל נשמר בפורום עצמו. ואם תרשי לי לומר, הומור זה דבר סובייקטיבי לחלוטין. אני יכול להבטיח לך שאמנם אנחנו צוחקים על השואה, אבל אחד אחד אנחנו מכבדים מאוד את זכר השואה... נכון, זה לא הכי לגיטימי לצחוק על דברים כאלה, אבל עושים את זה. זה מותר וזה בסדר כל עוד זה בפרופורציה... אני מחבב הומור שחור, אבל אני לא רץ בפומבי וצוחק על ניצולי שואה, באינטרנט זה עוד בסדר.. לא תראי אותי, או את רוב האנשים הולכים מספרים לניצולי שואה בדיחות שואה
וכשאני אומר רוב הכוונה היא לרוב מוחלט. כי אני יכול להבטיח חגיגית שהאדם שיעשה כזה דבר אף אחד לא יאהב אותו... בקיצור, מפריע לכם אל תכנסו לפורום וזהו. תפוז יודעים שיש פורום שחור, אחרי הכל הם הקימו אותו. מותר בפורום לצחוק ויש אזהרות למי שרגיש לדברים כאלה... אסור,אמנם, לכתוב דברי הסתה לאלימות ונאצה - וחברי הפורום (רובם ככולם) מקיימים את החוק הזה (אם לא, בשביל מה יש חסימה
). מקווה שיהיה לכם ולחמוסים חג שמח

Sweet Fantasy

New member
מצטערת להודיע לך

אבל היום היו פה מלא הודעות מהפורום שלכם (שכמובן נמחקו) שאמורות להליץ ולהצחיק.. אז כן גם אתם חדרתם לפרטיות שלנו וזה שאתם באים לפה ולוקחים שירשורים ותמונות מהפורום זאת כבר חדירה לפרטיות באיזה חוצפה אתם צוחקים על דברים שלנו יקרים? יודע מה על הפורום עצמו לצחוק איכשהו סבבה..(ההצעת סלוגנים ו-וואט הבר) אבל להכנס במטרההה! לקחת שירשורים ותמונות זה כבר סיפור אחר מצטערת אין לכם זכות להשתמש בדברים שאנחנו מפרסמים בצורה כזאת.. ואין לכם גם מקום לא בפורום פה ולדעתי באף פורום שאוהבת בע"ח.. בקשר לחסימה, אתם לא נחסמים כי גם למנהל יש תשריטה הזאת והדברים שאמורים להיחסם בגללהם אותו משעשעים ועוד משהו קטן זה שנכנס היום ושלח הודעה עם תמונה משהו של להחרים את הפורום הומור שחור לא שייך אלינו אז תודיע לכל החברים שלך. לילה טוב

אם פרסמתם פה תמונות ודברים

מכיוון שזהו אתר אינטרנט, וכידוע אינטרנט הוא דבר ציבורי, אפשר לקחת חומרים ולשים במקומות אחרים, אלא אם כן זה מוגן בזכויות יוצרים... ובבקשה לא להתחיל זה אני עשיתי הזכויות שלי, כי אלו תמונות שפרסמתם ולכן אפשר להשתמש. המנהל שלנו דווקא כן חוסם כשצריך. אני חשוב שאנשים נכנסים ופותחים שרשוראים חדשים כדי להציק וטרוליזם זה לא נחמד ולא כדאי.. העובדה שאנשים הגיבו לכם בשרשור הזה זה רק כהתרסה למה שכתבתם בפורום שלנו כמה זה רע וכו' וכו' וכו'.... ושוב חג שמח ושנה טובה

Sweet Fantasy

New member
אתר אינטרנט

תמונה שאני צילמתי פרטית והיא שלי אז יש עליה זכויות יוצרים

Sweet Fantasy

New member
ועוד משהו

כשציינתי שהיו הודעות טרוליזם מהפורום שלכם לא התכוונתי להודעות בשירשור הנ"ל אני מדברת על הודעות חדשות שנפתחו במטרה כזאת. וזכותינו להגיב כמה זה רע וכו' וכו' וכו'... זה לא נותן זכות להודעות מסוג כזה.

juggernaut

New member
אמ כן

כן צחקו על אנשים חולים במשפחה שלי וכן מתו וכן, זאת דרך התמודדות. אני רציני, תפסיקו לקחת דברים קשה. עשיתם מזה יותר ממה שזה.

Sweet Fantasy

New member
טוב הבנו

אל תכנסו לפה יותר וזהו.. ביקשתי אני מכם משהו יפה, ולא הולך זה יועבר הלאה חג שמח ולילה טוב

N a d a v 1 6

New member
אוי ואבוי...חסרי לב אידיוטים

בתור בן למשפחה..מורחבת שעברה את השואה..לצחוק על השואה? אתה קולט כאילו מה אתה אומר לי????. לצחוק על השואה?!?!!!!!!! איזה הומור זה...בוא אני אכניס אתכם לתאי גזים כמו שעשו למשפחה המורחבת שלי ונראה כמה זה יהיה מצחיק....שתמותו ואני עוד אצחק.... טיפשים....להחריייייייד.

Perfect sense

New member
מצטערים אם נפגעת אישית..

אבל לא הייתה לנו שום כוונה לפגוע... אנחנו צוחקים על זה. 100% הומור, לא טיפה של רצינות- במיוחד שלא בעניין השואה. אז או שתעלב, שזה לא ממש טוב או שתבין שלא הייתה בנו טיפה של רצינות. אתה חושב שבין כל חברי פורום הומור שחור אין אפילו אחד ממשפחת ניצולי שואה?

demoloc

New member
אני נכד לניצול

אפילו נכד ל3 ניצולים . ואני עדיין חבר שם (ואף אדום) . מדובר ביכולת להבחין בין הומור למציאות , אני לא אצחק בפנים של אדם ניצול שואה\פיגוע איבה\הטרדה מינית וכו' אבל במסגרת הנכונה אני לא רואה את הנזק בכך

carmikush

New member
כנ"ל בקשר ל

"אני לא אצחק בפנים של אדם ניצול שואה\פיגוע איבה\הטרדה מינית " וסבתא שלי ניצולת שואה...כך שזה עושה אותי דור שלישי.

k o d u

New member
../images/Emo18.gifהודעה חשובה ביותר../images/Emo18.gif

בנוגע לקטע של הפורום שלנו עם פורום הומור שחור: פורום הומור שחור זה פורום ע-נ-ק! זה הפורום הכי מצחיק שיש בתפוז *לפי דעתי*! זה פורום שיורד וצוחק על כל דבר בעולם *גם* אם הוא בגדר "טאבו" או שהוא פוגע אוכלוסיות מסוימות ולכן בפורום כתוב בפירוש, בראש הדף ובצבע מודגש כדי שלא יהיה מישהו שיטעה "התכנים בפורום עשויים להיראות כפוגעים באוכלוסיות מסויימות. אנו מתנצלים על הפגיעה מראש, וממליצים להמנע מקריאה בפורום במקרה של רגישות. גולשים חדשים מתבקשים לקרוא את תקנון הפורום ואת הודעת המנהלים לפני כתיבה בפורום." אין להם שום כוונה לפגוע באף אחד מגולשי פורום חמוסים ואני יכול להבטיח לכם את זה! הם צחקו על הפורום שלנו-נו אז מה! הם גם צוחקים שם על השואה (שזה גרוע הרבה יותר!) ועל אסונות אחרים. בגלל זה מומלץ לאנשים עם רגישות מסויימת לא לקרוא הודעות בפורום. אין לכם מה להעלב זה בסך הכל הומור שחור (למרות שאני לא ממש מבין מה הקשר של הומור שחור לחמוסים...אבל מצד שני הם קישרו שם בהצלחה יש לציין
). לסיכום! אין לכם מה להיעלב, אתם סתם מתרגזים ומתעצבנים. אני לדוגמא, כשניכנסתי לשירשור ירידות על הפורום שלנו, גם אם זה יראה לכם רע, לא יכולתי להפסיק לצחוק כי זה פשוט קורע מה שהלך שם!

Seidman

New member
הדיון על הפורומים נגמר כבר

ואין טעם שוב לפתח את הנושא המסקנה היא אחת: מי שנפגע מהדברים בפורום הומור שחור, שלא יכנס לפורום. חבל שנעשה יותר רעש ממה שהיה צריך וחבל שאנשים נפגעים למרות שצויין לפני הכניסה לפורום ובראש עמוד הפורום כי הדברים עלולים לפגוע בחלק מסויים באוכלוסיה. חבל לפתוח את הויכוח הזה שוב

למעלה