דחו לי את הניתוח!

liatsw1

New member
../images/Emo46.gifדחו לי את הניתוח!

בס"ד הבוקר קיבלתי טלפון מהמרפאה ואמרו לי שהניתוח נדחה בשבוע. הוא היה אמור להיות ביום שלישי הבא ונדחה לעוד שבועיים ל- 27/11. סוריאנו בחו"ל ונדו בכנס באילת?! אני מחכה לניתוח כבר 3 חודשים. הם רצו להקדים ולא רק שלא הקדימו גם דחו. בשבוע האחרון התחלתי להכין את עצמי נפשית לניתוח המורכב הזה ואני לא מאמינה שהראש שלי יתעסק בזה שבוע נוסף! במקור ביקשתי שהניתוח יהיה לפני חנוכה ולא על החג, כי כל שנה בשנים האחרונות אני בבתי-חולים בחג, אז עכשו זה כן יוצא על החג וכולי תקוה שהאורות של החג יאירו גם עליי... אני יודעת שכל עכבה לטובה....

זואילי

New member
../images/Emo12.gif אוי

אבל צריך למצוא את הדברים החיוביים שבדבר... קודם כל שהודיעו לך. זה יפה לכל הדעות. דבר נוסף, די ברור מי המנתחים. דבר שלישי - תתנחמי ללא מצפון באכילת סופגניות ולביבות כפיצוי.

galim29

New member
כל עכבה לטובה.. בייחוד במקרה שלך../images/Emo140.gif

מצטרפת למייקי שטוב שאלו המנתחים שלך. שווה לחכות ולדעת שאת בידיים הכי טובות שיש... אני מתארת לעצמי כמה זה משגע לחכות עוד שבוע אבל באמת מאמינה שעדיף ככה.... לפחות תנוחי טוב טוב בחנוכה ותוכלי להשתולל עם לביבות וסופגניות לפני הצום הגדול... ססססססתתתם.
אל תשתוללי. מטוגנים ממש לא טוב לאנדואיות.. חנוכה זה חג של נסים אז באי נתפלל נס עבורך... שיהיה ניתוח קל ונוח...

מעצבן ../images/Emo201.gif

אבל כמו שזוזו כבר אמרה לפחות את בטוחה מי יהיו המנתחים. גלים קצת התבלבלת

galim29

New member
../images/Emo9.gif יו. איך התבלבלתי... SORRY

מייקוש, אבל גם את היית אומרת את זה.... לא רק זוזו חכמה

liatsw1

New member
תודה מתוקות אבל

כנראה שאצטרך לוותר על המטוגנים. הניתוח הוא לפני חנוכה במספר ימים, כך שאני אמורה לבלות את חנוכה בביה"ח לאחר הניתוח ורק לחלום על איזושהי סופגניה שמנמנה... זה לא פשוט ההמתנה הזו, אבל כמו שכתבתי כל עכבה לטובה, כאדם מאמין אני יודעת שזה מהשם ולכן לוקחת את הדברים יחסית ברוגע, אבל בבוקר הייתי כ"כ עצבנית על הענין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שוב תודה על התמיכה אתן כ"כ מדהימות

צודקת זה באמת מעצבןןןןןןןןן../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

באמת מרגיז אבל, לפחות הודיעו לך ולא הגעת סתם למרפאה אז גם זו נחמה וכמו שאמרת אנחנו הרי מאמינים שהכל מאיתו יתברך והוא יודע מה טוב בשבילנו. חבל אבל, לא נורא
עם איחולי רפואה שלמה ונס גדול בעזרת ה' יהיה פה.

ר ו מ י ה

New member
אוי, מבינה את האכזבה ../images/Emo201.gif

יודעת כמה את מחכה לניתוח הזה ומבינה כל כך את הכאב שבדחייה
מאחלת לך בכל ליבי שחנוכה השנה יהווה את נקודת השינוי והאור לעתיד לבוא.

אוי, באמת מרגיז..../images/Emo201.gif כשרוצים סוף סוף לסיים

עם משהו לא נעים... ליאתי, גם אני מאחלת לך שחנוכה תאיר לך ניסים

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

לפחות הם הודיעו ולא נזכרו בכך כשכבר עמדת בדלפק הקבלה עם הסופודקס ביד
מבינה אותך כל כך כל כך כל כך, בטח את תשושה נפשית מהציפיה והכמיההה של להיות אחרי.. שולחת לך
עוד קצת ואת אחרי

למעלה