גם כן קולגות.

../images/Emo46.gifגם כן קולגות.

אטימות ואדישות מוציאות אותי מדעתי. חוסר אכפתיות וזלזול עושים לי חשק לצרוח. אחרי משמרת לילה מעפנה במיוחד הלכתי לקופת חולים, הרופאה הנאצית שלי (אל תשאלו) איבחנה וירוס וציוותה שלושה ימי מחלה בבית "כי זה מידבק". התקשרתי לעבודה להפעיל כונן. אחרי חמש דקות מתקשרת הכוננית לנזוף בי יען כי זו הפעם השניה בשבוע האחרון שאני לא מרגישה טוב וצריכה שיחליפו אותי. סליחה באמת שחטפתי וירוס בבטן וקלקלתי לך את התכניות ליום חופשי. אני מתנצלת מעומק הלב. והיא עוד מאיימת עלי שהיא תלך לאחראי. חה! מה הוא יעשה לי? יפטר אותי כי אני חולה? זיבי. בכל מקרה, עכשיו יוצא לי חופש עד אחרי יום כיפור. טוב או רע מאוד....?

מזכיר לי צבא

שמי שבתורנות שמירה מוציא גימלים יום לפני השמירה ואז מקפיצים את הכונן. אני הייתי נוזפת באותה בחורה חזרה, זו קצת חוצפה מצידה.

אם זה מה שעושה לה טוב....

אני לא מתרגשת מזה, ז"א, באותו רגע זה עצבן אותי, מודה. עצבי היו מרוטים אחרי משמרת לילה ותור בקופת חולים, השעה היתה עשר וחצי בבוקר ועדיין לא ישנתי, ואז היא נפלה עלי. לא נורא. אני דווקא הייתי שמחה אם היו מקפיצים אותי, עוד משמרת זה עוד כסף, וכסף זה תמיד טוב. אבל כל אחד והגישה שלו לעניין. שוין.

שיעשה לה טוב כמה שהיא רוצה

אבל היא חצופה, והיא לא הייתה צריכה להתקשר אליך. אם את חולה את לא מבלה. אצלנו בעבודה שולחים אותך ישר למרפאה אם את לא מרגישה טוב ואפילו דואגים שיהיה לך איך להגיע הבייתה ושלא תנהגי (במידה ואת עם רכב) במידה ואת לא יכולה להמשיך במשמרת ואבוי למי שיגיד משהו.

"דואגים שיהיה לך איך להגיע הביתה".

עכשיו באמת הצחקת אותי. אצלנו לא משלמים מוניות בשבת, משמרת ערב מסתיימת אחרי שהאוטובוס האחרון כבר נסע מזמן, וביום שיש לי משמרת לילה אין לי ברירה אלא להגיע שעה לפני הזמן, יען כי המשמרת מתחילה ב-11 וחצי והאוטובוס האחרון יוצא בעשר. בלית ברירה אני מגיעה בעשר וחצי ואז יושבת שעה כמו כלבה בלי שיהיה לי מה לעשות. בהחלט הגיע הזמן להחליף עבודה.

אכן כך

אני הופתעתי מאוד לטובה אחרי מה שהייתי רגילה אליו במקומות העבודה הקודמים + מהסיפורים ששמעתי על מקומות אחרים. ביקשתי מהר"צ אישור ללכת עם חברה שתביא לי כדור לכאב ראש והיא ישר אמרה שאני יכולה לרדת לנוח ושאם זה לא עובר ללכת למרפאה ואחרי זה האחמ"ש בא כמה פעמים לבדוק איך אני מרגישה ואם אני רוצה ללכת הבייתה. יש מקומות שמודעים לכך שעובד שלא מרגיש טוב לא מבצע את העבודה כמו שצריך וכשמישהו אומר שהוא לא מרגיש טוב הוא לא בהכרח מנסה להתחמק.

In Limbo

New member
שימי ז אחד גדול ותלכי לישון...

לא מעניין אותך מה הם יעשו, שישברו את הראש, זה התפקיד שלהם לא שלך.

למעלה