גוון הזאת

Aiden

New member
../images/Emo46.gifגוון הזאת

היא כזו ביצ'ת היא באה לתרזה מנסה להרוג אותה , נועלת את פילאר בארון והורסת להם את הבית! היא כל כך, כל כך ביצ'ת!!!!!!!!!!!!!!

I n n u e n d o

New member
נכון../images/Emo46.gif

באמת התעצבני גם מהקטע הזה שהיא נעלה את פילאר בארוןוהרסה להם את הבית כאילו מי היא לעזאזל חושבת שהיא

חבל שאין

זה באמת חסר, אבל יש ביום שבת, אפשר להגיד כבר ביום ראשון... בשעה אחת בלילה 5 פרקים ברצף מתחילת הסדרה.

s u p e r t a l

New member
למרות הכל-../images/Emo4.gif

עכשיו הסידרה יותר מענינת מתחילים כל הקטעים היפים...
ויש בה יותר מתח מאשר פוצי מוצי כל היום...... אבל באמת ניראה לי שגוון פיסיכית אבל אני אוהבת את זה חוצ'מזה שלתרזה כמעט התגלגלו הענים ויצאו מהמקום......

s u p e r t a l

New member
ועוד גוון-../images/Emo26.gif

מזה סנובית "למישפחה שלי יש הרבה השפעה בהרמוני אני לא אבלה שם אפילו לילה אחד" הא הא הא תרסה.....זה בתח משהי אמרה לא בליבה..... עכשיו היא משחקת מזה טוב

נו מה הייתם עושות במקומה?

הארוס שלכם ביטל את החתונה יום לפני כי הוא מאוהב בבת של סוכנת הבית שהיא אמורה הייתה להיות השושבנית שלכן! ברור שהיא כועסת ואני במקומה לא הייתי חושבת פעמים רוצחת אותה וזהו! רק שהם לא יהיו יחד!
גוון השולטתתתתתתתת

backstreet girl

New member
אני הייתי מאוד כועסת אבל לא הייתי

באה לבית של סוכנת הבית עם מחבט הורסת לה את הבית נועלת את אמא שלה במחסן וחונקת אותה... אני חושבת שגוון ממש הגזימה

שכועסים לא שמים לב למה שעושים.

היא שונאת אותה ואני מבינה את גוון! גם אני הייתי מגיבה ככה אם מישהו היה לוקח ממני את הארוס שלי

היא כועסת על כולם, במיוחד על עצמה

כי היא מההתחלה חשדה בתרזה ואז תרזה הוכיחה לה שניתן לסמוך עליה, ובסוף היא מגלה שעבדו עליה - אז זה עוד יותר מכעיס.

crazystav

New member
שונאת את גוון!! בעעע../images/Emo67.gif

היא מעצבנת, מרגיזה, חושבת את עצמה, הורסת להם את הבית, היא יכולה להתנקם בתרזה בדרכים יותר טובות מאשר בלהרוג אותה! היא הורסת בית של משהי שעבדה כל החיים כדי שיהייה לה קצת כסף.... ועוד ארגטלים?! מה זה גוון תחשבי פעמיים לפני שאת הורסת בתים! חוץ מזה אין כמו תרזה ככה שאני לא אובייקטיבית...!!!

backstreet girl

New member
גם אני חושבת ככה

אז נכון שתרזה הייתה גם לא בסדר ו"תקעה סכין בגב" לגוון וגרמה לה להאמין שהם חברות טובות... זה ממש מגעיל מצד תרזה... למרות שתרזה לא רצתה לפגוע בה.. היא פשוט נלחמה על אהוב ליבה.. אבל גוון לא צריכה לבוא לתרזה הביתה עם מחבט,להרוס לה את הבית, לנעול את אמא של תרזה במחסן ולחנוק את תרזה למוות... אני חושבת שזה מעשה של חולי נפש .....תסלחי לי.....

crazystav

New member
אבל האמת?! שאם הייתי במקום גוון....

הייתי מחטיפה לתרזה כמה סטירות משחררת עצבים... ומפתה את אית'ן... פחח בכל זאת הוא עדיין (קצת) אוהב אותה

backstreet girl

New member
גם אני הייתי מפתה את אית'ן

אבל לא הייתי באה לתרזה הביתה ועושה לה טרור בבית.....

p_nurit

New member
אותי גוון מאוד עיצבנה

נו באמת? זו עדיין לא סיבה לרצוח מישהו אני הייתי "דווקא" משחקת אותה "ילדה טובה" ובמקביל מזכירה לאיתן כמה נשאני אוהבת אותו

למעלה