בעיה מוזרה

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך
זה עדיין לא עושה את זה מצחיק

אפילו אם זה חברים, וזה עדיין לא עושה את זה בסדר. זו הרגשה ממש לא נעימה . תחשבי אם היו עושים לך את זה

KEiN

New member
מממממ

כל הקטע של גילוח ראש פשוט תוקע לי בראש את כל הקטע של הנאציזם, הריי סמל הנאציזם זה גילוח ראש, או הפיכת האדם לחלק מהמערכת ושיוותר על הפרטיות שלו... הם כאלה, הם מאד קונפורמים, הם קבוצה מערכתית אחת, הם כל הזמן יורדים אחד על השני על כל פגם קטן...

בדיוק באתי להגיד שזה נשמע ממש נאצי

וואלה, אני מה זה מכירה את "החברים לשעבר" האלה שמציקים לך עם התדמית החדשה (לא מעצמי, כי לי ף פעם לא הייתה איזה תדמית מובהקת מבחינת לבוש ומראה, אבל מחברים שלי), האמת? אין לי מה להגיד לך... זה מבאס, אבל מש עוד לא מצאנו מה לעשות נגדם

KEiN

New member
../images/Emo46.gif בעיה מוזרה

אני מנסה לגדל שיער, עכשיו חברים שלי חושבים שזה לא מתאים לי.
(למי איכפת) הם כל הזמן מדברים על זה שהם יתפסו אותי מתיי שהוא ויגלחו אותי, זה אוליי בנימה של הומור, אבל אני כבר מתחיל לפחד, הם מתחילים להשמע יותר ויותר רציניים, ככל שאני מראה יותר סלידה מהרעיון הם יותר מתלהבים לגזור לי את השיער- כאילו הם "עושים לי טובה"- המתת חסד של השיער המסכן שלי... איך אני מוציא להם את זה מהראש???????

שׁזִיף

New member
אפשר לצחוק../images/Emo35.gif

כי זה באמת שמצחיק
מי הם בכלל? ככה אני רוצה וזהו... מה כל הבעיה
תבוא אליהם תאמר, "אתם יודעים מה? אני אריך את השיער לא יצא כמו שרציתי אני אתן לכם את העונג לגלח לי את השיער...

שנינושש

New member
סליחה

מי הם שיגדו לך מה לעשות עם אתה רוצה להעריך את השיער זה רצונךך האישי ועם לא מתאים לך זה הבעיה שלך הם רק החברים שלך והם לא אלה שקובעים עלייך עם כבר הגעתה למצב שאתה מפחד מהם תסביר להם שעם זה ככה אתה לא רוצה חברים כאלה!!! למרות שהכל בצחוק תסביר להם ולדעתי הם יבינו בהצלחה אחי...

KEiN

New member
מממ

אני מדבר פה על שימוש בכח, פיזי.... וזה לא משהו מהסוג שהם לא עושים אלא רק מאיימים, הם בכלל לא "חברים" שלי... יש לי קבוצות יותר קרובות של חברים, הם הקבוצה הישנה שלי...
הם פשוט אוהבים לעשות שטויות כדיי לעצבן אחרים, ואין להם מושג מה המשמעות של זה...

מה לעשות?לעשות

לעשות מה שאתה מרגיש לנכון, אל תהייה מושפע מילדים שכאלו. אני בטוחה שהם לא יעשו כלום, ואם הם באים אלייך בקטע כזה, תענה להם כמו שצריך, ושיעזבו אותך לנפשך

.....

(לא היה לי נושא
) ידיד שלי החליט להאריך את השיער שלו ומאז הוא לא מסתפר. (כשהכרתי אותו היה לו שיער ארוך ואז הוא הסתפר) ככה כבר מהחופש הגדול... הוא בשלו, לא מסתפר. המורות מעירות לו "נו, תסתפר כבר" "יש ילדים שצריכים תשומת לב" וכאלה.. יש אנשים שצוחקים ואומרים לו שממש לא מתאים לו... יש גם כאלה, שבדומה למקרה שלך מאיימים לגזור לו את השיער. אבל, הוא בשלו... "תגזור?! אגדל שוב!" "יש לי מספיק תשומת לב, זה פשוט שהשיער מחמם" וכל מיני כאלה... תגיד להם שאתה רוצה כרגע שיער ארוך וביום מן הימים אתה תסתפר (אני מאמינה שאתה תסתפר... כי שיער ארוך זו בכלל לא חוויה) אז אין צורך שיספרו אותך, כי אתה תעשה את זה לבד מתישהו... תנסה שלא להיות איתם לבד, על מנת שלא ישלפו מספריים או משהו

KEiN

New member
אז זהו

דלעכשיו אין לי כוונות להסתפר,ולהפך יש לי יותר כוונות לא להסתפר יותר בחיים

o סלאש o

New member
תלמד ממני...

רק שתדע לי יש שער ארוך ובצד גלח ולדעתי זה מגניב בטירוף. ואם אני רק מציע להסתפר החברים שלי יעלו עלי מכות כי לכולם יש קוצים והם מתים על השער שלי. לדעתי אל תסתפר ואם הם יספרו אותך תקרא לי ונעלה עליהם במכות. ודבר שני גם לי המשפחה הקטנה והמורכבת אומרים לי להסתפר אבל לא להכנע ללחץ חברתי.

KEiN

New member
לתגובה כזאת חיכית ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

מכות!

למעלה