אני כועסת!!!!!!!!!!!!!!!!

עיני ים

New member
../images/Emo46.gifאני כועסת!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

דיברתי עכשיו עם עמותת רוח טובה............ הם לא מתעסקים עם שכבת הנוער הקטנה יותר!!!!!!!!!12-16 למההה??????? נציג אחד ענה לי בגלל הביטוח..........מה הבעיה לתת ביטוח לנער בשכבת גיל קטנה יותר???? אנחנו לא שווים? לנו אין כוח? לנו אין השפעה?? אנחנו הדור הבא של ההוויה ההתנדבותית בארץ......... ד"א אני מדברת פה עם מישהי שרצתה לפתוח ת'סניף ברמת גן ומהשניה שהיא קיבלה את הפלאפון שלי במסנג'ר אני לא מצליחה לדבר איתה למרות שהיא מחוברת.............. אני מבקשת שתצירי איתי קשר................................................. אביהו...........אני רוצה לפתוח סניף של הארגון באריאל........במה זה כרוךך?

עיני ים

New member
עודד משהוו

זה הכינוי שלך:Deeny אני מבקשת שתצירי איתי קשר במיידייי

Hadas B

New member
יש לי מקום בשבילך

בשבועות יש קטיף שכול התוצרים מועברים לנזקקים. ואת מוזמנת לעזור להם. זה מאורגן ע"י משולחן לשולחן. וכן יש מקומות שאי אפשר להתנדב בהם מתחת לגיל מסוייים -והבעיה היא בגלל הביטוח, וגם שיש פעילויות שצריך אנשים מבוגרים יותר. למשל אולי באותו מקום צריך עבודה פיזית שלא מתאימה בגיל 12 יש מקומות שצריך אליהם ביטוח מיוחד- בכלביות,בצער בעלי חיים.ושם לדעתי הדרישה היא גיל 14,אבל אני לא בטוחה. אם תספרי לי איפה את גרה,אשמח לעזור.

Hadas B

New member
לא,

אזשהו קטיף חקלאי, תשאלי אותם.יש באתר טופס של צור קשר ואם שלחי לי מסר ואני אעביר לך את הטלפון

למעלה