../images/Emo46.gifאל תשאלו...חבל"ז!!!!
לפני כמה ימים אשתי חוזרת בבוקר מ"הקפצות" של הזועטוטים,ואומרת לי שיש בשביל של הגינה את תוואי-התהלוכה!(כתבתי נכון?).ישאתי בריצה במערומי וראיתי במו עייני את הסיוט של בעל גינה שיש לו עץ אורן בגינה. האמת ששנה שעברה חטפתי אותה בגדול אבל לא קישרתי ולא וידעתי ולא ראיתי אותם אף פעם. אני רואה עעששששרוווות הולכים להם לתהלוכת ל"ג-בעומר.
בגינה שלי!! אז קודם כמטח ראשוני קיבלו מינון גבוהה של פרינקס.ולאחר התייעצות וישיבת מועצה הוחלט לזמן אגרונום מוסמך. חיפשנו באינטרנט והגענו ל"אגרוטכניקס הדברות" לבחור בשם עידו. הבחור שמע ותןך שעתיים התייצב בביתנו חמוש בחליפה מיוחדת,מסכה ומרסס מנועי. אין מה להגיד הבחור מצויד למלחמת עיראק!
הבחור ריסס עם חומר את כל הגינה ומסביב לבית,וגם,וזה החלק המעניין קדח בעץ כ-שישה חורים והזריק חומר לעץ. כמובן שבזמן הזה שהיתי בחדר האטום1(סתתתתםםםם)ברצינות,הייתי בבית תוך הנחייה מפורשת שלא לצאת. עדו אסף את חללי המלחמה תוך נקיטת אמצעי הגנה מתאימים,אסף את חליפתו ו...אתם מאמינים הכל לשריפה!! ועכשו אחרי כשבוע יש מאות "לוחמים" מתים מתחת לעץ כי החומר עובד!! ומצד שני אני מתוסכל כי אינני יכול לעבוד בגינה ואני מת מפחד!אתם יכולים לצחוק אבל מה שהיה לי שנה שעברה הספיק לי. המזל הגדול הוא שאשתי ראתה אותם,כי הם היו בדרכם להתחפר באדמה/דשא להפוך לגלמים,לפרפרים ולהרוס לנו את הגינה,ואת הבריאות. אז לבעלי עצי אורן שימו לב!! ממלמדי השכלתי.