אוףףףףףףף!!!

../images/Emo46.gifאוףףףףףףף!!!

מכשפה רעה!! רעה! אז זהו, אתמול בערב כבר הרגשתי את כל הסימנים לפני המחזור, והבוקר הם היתאמתו. צירפתי גם את הגרף המבאס שלי עם צניחה של החום אתמול והיום. אני עצובה קצת. מצד שני, יש גם צד חיובי למכשפה הזאת, לפחות היא מדייקת. בד"כ המחזור שלי מאוד לא סדיר ובשני המחזורים האחרונים - כמו שעון. אולי הוא מסתדר סוף סוף? וזה סימן טוב? אז בנימה אופטימית זאת, אני מודיעה על הצטרפותי למירוץ אוגוסט!! וראיתי שיש כבר עוד בנות עם שני פסים, אז המון מזל טוב והריון קל, ואני אסבול לי קצת בשקט עם הכאבי בטן של המחזור... יום נפלא לכולן!

תודה לולה ואני מקפיצה כי

חשוב לי לדעת אם באמת היה החודש ביוץ, או שזה עבודה בעיניים, העלייה בחום, אולי בכלל לא היה ביוץ. אני רוצה לדעת בביטחון על מנת לחשב את החודש הבא, ואני גם מתלבטת אם לבקש מהרופא מעקב זקיקים החודש...כדאי?? אף פעם לא עשיתי את זה, כך שאין לי מושג גם אם הוא ימליץ לי סתם כך.. עכשיו באמת זהו... אז מישהי מהמבינות בגרפים, אני צריכה את עזרתך...

פּוֹנְג

New member
בוודאי שהיה ביוץ

וגם יש לך שלב לוטאלי ארוך מספיק. תזכירי לי כמה זמן את מנסה? (ואז אוכל לומר לך אם לדעתי כדאי מעקב זקיקים או לא)

אז ככה...

סה"כ, די הרבה זמן, יותר משנה וחצי. אך לפני 4 חודשים כבר נכנסתי להריון פעם אחת, שהסתיים בשבוע 9, בגרידה. ומאז זה בעצם החודש הראשון שאנחנו מנסים ממש, "לפי הספר" עם מדידות חום הפרשות וכו'... זה המוןןןן זמן, אני יודעת, המחזור שלי גם עד נכון לפני חודשיים היה הכי לא סדיר שיש, כך שהיה די קשה לקלוע. זהו , אני חושבת

פּוֹנְג

New member
תראי מעקב זקיקים זה לא הדבר הכי

נעים שיש (אם את לא יודעת מה זה) ואם עכשיו יש לך מחזורים סדירים ואת יכולה לנחש מתי הביוץ אז את למעשה לא ממש צריכה אותו. כי הרי כדורים את לא צריכה כי הוכחת שאת יכולה לבד... מצד שני אני יודעת שהרצון שזה כבר יקרה הוא חזק. מאד מאד קשה להמליץ....

נשואה 3 3

New member
תני ../images/Emo45.gif

רצות ביחד עם עוד הרבה בנות כאן למרוץ חודש אוגוסט, שיהיה מלאאאא בהריונות.

למעלה