אווווף

לולי72

New member
../images/Emo46.gif אווווף

ביום רביעי שעבר הייתי בתה"ש אצל ד"ר סוריאנו והוא הציע לי את ה - 28/1 ללפרסקופיה והיום התקשרתי שוב לתה"ש על מנת לוודא שזה באמת התאריך בגלל העבודה שלי ובגלל שאני צריכה להתארגן וגם בעלי. בקיצור, עליזה אמרה שהוא רוצה שאני אקבע תור לד"ר הורוביץ לפני הלפרסקופיה, כאילו דא??? לא יכולת להגיד לי את זה קודם??? אני באה מהצפון הרחוק וגם ככה הייתי כבר בתה"ש מספר פעמים לא מבוטל, למה לא לעשות קודם את הלפרסקופיה ואח"כ לגשת לד"ר הורוביץ שאני לא מזלזלת בו לרגע (לא מכירה אותו) אבל החלטתי מבחינתי שקודם זה הלפרסקופיה שאני רוצה לעשות בתה"ש ואם אצטרך פריון, אני לצערי הרב לא אעשה זאת בתה"ש אלא באזור הצפון גם מבחינת המרחק וגם כי בצפון ישנם גם רופאים טובים שמומחים לפריון. זה ממש מעצבן אותי כי יש לי כאבים ואני כבר שבוע אחרי המחזור והתחלתי לקחת גלולות ביום שישי עד הניתוח - ככה סוריאנו אמר וכבר נמאס לי לגמרי ואין לי סבלנות לכלום - אולי אם הייתי הולכת לרופא פרטי הייתי חוסכת זמן??? טוב, הייתי צריכה לפרוק את העצבים שלי.

באמת מעצבן ../images/Emo46.gif

אני הייתי מנסה לדבר עם סוריאנו ולהבין ממנו מה בדיוק מטרת הפגישה עם ד"ר הורביץ אם זה למטרות פריון בלבד ואת גם ככה לא מתכוונת לעבור את הטיפולים שלך בתל השומר אלא בצפון אז פשוט תעמידי על שלך , נראה לי שהפגישה עם ד"ר הורביץ זה בסה"כ על מנת לקדם את מרכז האנדו' ולא באמת משהו שיתרום לך מאוד ועוד לפני הניתוח . אני לא יודעת אם את זוכרת את המקרה שלי ... שאני התקשרתי יום לפני האישפוז למחלקה הגניקולוגית סתם לשאול משהו דבילי ואמרו לי שאני בכלל לא רשומה בספר הניתוחים כלומר יכולתי לבוא פשוט יום למחרתבמטרה להתאשפז והם לא היו מבינים מה אני עושה שם בכלל
אז ככה שאני ממש מבינה לליבך אבל במקרה הגרוע מועד הניתוח ישתנה ואני אומרת כל עכבה לטובה ! ולא משנה מה יהייה העיקר שיעבור בשלום בקלות , ללא סיבוכים ויביא עימו את התוצאות המיוחלות .

לולי72

New member
אכן, דוב דוב אני אתקשר ביום שני

שוב לד"ר סוריאנו ואומר לו שאם אחרי הלפרסקופיה אצטרך הפריה אני אעבור אותה בצפון ושבינתיים אני לא רוצה / לא צריכה את ד"ר הורוביץ (בתוך תוכי אני מאמינה שאחרי הלפרסקופיה יגידו לי שאצטרך טיפולים, יש לי תחושה כזו והלוואי שאתבדה ואכנס באופן טבעי להריון) כרגע, ושיתן לי כבר סוף סוף תור לניתוח. מבחינתי זה לא משנה העיקר שאני אדע ואהיה שקטה שיש לי תור....ואני חשבתי שבבית החולים משחקים איתי...

למעלה