beatman

Member
../images/Emo45.gif

> אמא, אמא" היא צועקת "היום ספרנו וכל הילדים הצליחו לספור רק עד 4, ואני הצלחתי עד 10 ... > > הנה תראי - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! > > יפה מאוד", ענתה האם. > > זה בגלל שאני בלונדינית, אמא? > > כן, מתוקה, זה בגלל שאת בלונדינית. > > > > למחרת שוב חזרה הבלונדינית מבי"ס מאושרת. > > אמא, אמא" היא צועקת "היום אמרנו את האלף בית. כל הילדים הגיעו רק עד ד, > > אבל אבל אני הגעתי עד ח. הנה, תראי - א, ב, ג, ד, ה, ו, ז, ח! > > טוב מאוד" אומרת האמא. > > זה בגלל שאני בלונדינית, אמא?" > > כן מתוקה, זה בגלל שאת בלונדינית." > > > > ושוב, למחרת, חוזרת הבלונדינית מאושרת מבי"ס. > > אמא, אמא" היא צועקת "היה לנו שיעור ספורט היום. > > אח"כ, כשהתקלחנו, ראיתי שלכל הבנות יש חזה שטוח אבל לי יש את אלה! > > היא מרימה את החולצה וחושפת חזה במידה 85C. > > טוב מאוד" עונה האם הנבוכה. > > זה בגלל שאני בלונדינית, אמא? > > לא מתוקה, זה בגלל שאת בת 25 ..

זה בכלל הולך ככה

שלושה ילדים בכיתה ד' עמדו בהפסקה בבית ספר אמריקאי, יהודי איטלקי וכושי. הילד היהודי הציע שיערכו תחרות, למי יש ז**ן יותר גדול. היהודי התחיל, שלף,הראה לכולם. האיטלקי אמר לו " מה זה מה שיש לך? לי יש יותר גדול" האיטלקי שלף ואכן איברו היה גדול בכמה ס"מ. הכושי הסתכל וצחק, "מה זה מה שיש לכם? לי יש בולבול יותר גדול" ופתאום הוא שלף מבין הרגליים מפלצת ענקית שהעמידה בצל את שאר הילדים. מאוחר יותר באותו היום אימו של הכושי שואלת אותו, "איך היה בביה"ס היום חומד?" "בסדר" ענה לה הכושון, "היום היה לנו מבחן בחשבון, ציירתי ציפור וזכיתי בתחרות" "איזה תחרות?" שאלה האם, "למי יש ז**ן יותר גדול, הז**ן שלי היה הכי ענק וכל וילדים צחקו ואמרו שזה בגלל שאני כושי, זה נכון אמא? זה רק בגלל שאני כושי?" "לא חומד" ענתה האם "זה בגלל שאתה בן 25"..

למעלה