The Macker Girl

New member
כרטיסים לשב"ק ברידינג 3

כל היחצ"נים מוזמנים לפרסם הודעות על כרטיסים כאן. אני מזכירה: לא לפרסם מספרי טלפון. צרו קשר במסרים, פייסבוק, מסנג'ר וכו'.

shaylev69

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכרטיסים לכל הדורש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בכל הארץ

99 שקלים לכרטיס להופעה שחיכינו לה כלכך הרבה זמן אוצו רוצו לשלוח הודעות פרטיות ואני אצלכם אז למה אתם מחכים??????? בכל מקום אחר המחיר הוא 119

sagis4

New member
כרטיסים לשבק אצלי ומוזלים!

חבר'ה כרטיסים להופעה המטורפת ברדינג 3!!! רק 99 שקל יענו טירוף שלחו הודעה!

shaylev69

New member
הבנתי פעם קודמת

שלהופעה הזאת לא יהיה חימיום יכול להיות שזה השתנה אבל ממה שהבנתי אז לא אמור להיות

vc15

New member
אני חושב ש.

פישי יתארח.. בקשר לחימום נראה לי שאין בגלל הסרט.. אני לא ממש יודע איך זה הולך.. מקרינים שם ת'סרט לפני ההופעה?? ואגב אם כן אז נראה לי זה חימום מספיק טוב!!!

Leekoosh

New member
שלום רב,כרטיסים ד ח ו ף

יש פה או למישהו מספר של יחצן מאיזור המרכז? אני חייבת דחוף! תודה רבה וערב מקסים.

Leekoosh

New member
אחיייייייי אני צריכה

4 כרטיסים כמה זה ואיך אני אקבל את זה?:)

shaylev69

New member
את מתקשרת לטלפון שלי

אומרת לי איפה ומתי שנוח לך מעבירה לידי סכום של 396 על 4 כרטיסים מקבלת אותם לידיך והולכת לחגוג בטירוף שלחתי לך בפרטי את המספר שלי

shaylev69

New member
../images/Emo206.gifלכל מי שקורא בפורום שייכנס../images/Emo206.gif

מחר בשעה 09:30 יתחיל מבצע שבע ויתנהל לפי דוח מבצע שהכנתי מבעוד מועד אין פישולים!!! מבצע חלוקת הכרטיסים לכל איזור המרכז עד לשעה 09:30 אני אוכל לרשום מי ששולח לי בפרטי אחרי זה הוא יצתרך לנסות להשיג אותי בטלפון מצורפת לכאן מסלול החלוקה מי שדיבר איתי עד עכשיו שישן בשקט ומחר יהיה בידו כרטיס להופעה מי שעדיין שאנן שיצא מזה וימהר לציור קשר לפני שיהיה מאוחר מידי ועכשיו ברצינות מחר אני מסתובב מי שדיבר איתי סבבה מי שעדיין לא שישג את המספר שלי מהר כי אחרת יהיה לו חבל אני בנתיים עם כ 6 כרטיסים ספייר ולא יודע כמה אני אוכל עוד להשיג חבל שתישארו בלי כרטיס

shaylev69

New member
../images/Emo97.gifהזמנות כרטיסים באשראי../images/Emo97.gif

לפנות אליי בפרטי לגבי זה הדרך הקלה להזמין והכרטיסים מחכים בקופות והכי חשוב באותו מחיר של 99 שקלים!!!!!!!!!!!!

Nitzanyo

New member
שלח לי מייל עם הטלפון שלך

היי, אני חייב ואני יכול לבדוק מייל, אני בבית לכמה שעות ועוד כמה דקות אני יוצא בבקשה שלח לי מייל עם דרך ליצור איתך קשר [עדיף טלפון] ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים [email protected]

למעלה