הייתי בכל כך הרבה בליינד דייטס שאני צריך לקבל כלב נחייה חינם כבר"
ת תקוות החיים New member 7/1/08 #1 ../images/Emo45.gif הייתי בכל כך הרבה בליינד דייטס שאני צריך לקבל כלב נחייה חינם כבר"
ח חולה על הים 19 New member 7/1/08 #2 ברוך הבא אתה רק בן 20 וכבר רוצה כלב נחיה?? יש כאן אנשים בגילאים גדולים ממך שלא דורשים כלב! הילדים של היום, זה לא הילדים של..... אחלה ערב, בנאדם. והכי חשוב, לא להתיאש! וברור שלא בגיל צעיר כשלך. קבל
ברוך הבא אתה רק בן 20 וכבר רוצה כלב נחיה?? יש כאן אנשים בגילאים גדולים ממך שלא דורשים כלב! הילדים של היום, זה לא הילדים של..... אחלה ערב, בנאדם. והכי חשוב, לא להתיאש! וברור שלא בגיל צעיר כשלך. קבל
ת תקוות החיים New member 7/1/08 #4 חחח תוכי /tapuzforum/images/emo6.gif יצאתי פעם אחת עם איזה אחת שדיברה כמו תוקי ודיברה ודיברה ודיברה... /tapuzforum/images/emo122.gif/tapuzforum/images/emo67.gif
חחח תוכי /tapuzforum/images/emo6.gif יצאתי פעם אחת עם איזה אחת שדיברה כמו תוקי ודיברה ודיברה ודיברה... /tapuzforum/images/emo122.gif/tapuzforum/images/emo67.gif
א אני58 New member 7/1/08 #6 בתור אשה זה יכול להיות רעיון לא רע.... היא תדבר ותדבר ותדבר- ואתה תעשה מה שבא לך.... מילא היא לא תשים לב מה אתה עושה... לפחות היא לא תתלונן שאתה לא מקשיב...
בתור אשה זה יכול להיות רעיון לא רע.... היא תדבר ותדבר ותדבר- ואתה תעשה מה שבא לך.... מילא היא לא תשים לב מה אתה עושה... לפחות היא לא תתלונן שאתה לא מקשיב...
ת תקוות החיים New member 7/1/08 #7 חחח הלוואי שהיה קיים כזאת אשה /tapuzforum/images/emo3.gif אפילו בחלומות זה לא קיים./tapuzforum/images/emo152.gif
חחח הלוואי שהיה קיים כזאת אשה /tapuzforum/images/emo3.gif אפילו בחלומות זה לא קיים./tapuzforum/images/emo152.gif