ממש לא מתאים לה
מ מריאנה 17 New member 3/6/07 #106 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif
מ מריאנה 17 New member 3/6/07 #107 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifלא רואים כ"כ הרבה../images/Emo6.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifלא רואים כ"כ הרבה../images/Emo6.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif
M m i c k e y 15 New member 1/6/07 #25 אני יעשה ככה../images/Emo26.gif מישה ברטון מישה ברטון2 מישה ברטון 3 מישה ברטון 4 פרגי גוון סטפני פטרה נמקובה קמרון דיאז נעמי וואטס אנג'לינה ג'ולי בריטני ספירס קמרון דיאז 2 מדונה ג'ניפר לופז פארסי הילטון ג'סיקה סימפסון ניקול ריצ'י קייטי הולמס.. פטרה נמקובה 2 סיינה מילר ריאהנה ויקטוריה בקאהם
אני יעשה ככה../images/Emo26.gif מישה ברטון מישה ברטון2 מישה ברטון 3 מישה ברטון 4 פרגי גוון סטפני פטרה נמקובה קמרון דיאז נעמי וואטס אנג'לינה ג'ולי בריטני ספירס קמרון דיאז 2 מדונה ג'ניפר לופז פארסי הילטון ג'סיקה סימפסון ניקול ריצ'י קייטי הולמס.. פטרה נמקובה 2 סיינה מילר ריאהנה ויקטוריה בקאהם
M MeetLofe New member 2/6/07 #26 ../images/Emo109.gif שלי מישה ברטון 1- מישה ברטון 2- מישה ברטון 3- מישה ברטון 4- פרגי- גוון סטפני- פטרה נמקובה- קמרון דיאז- נעמי ווטס- האחיות דף- אנג'לינה ג'ולי- בריטני ספירס- קמרון דיאז-רגיל מדונה- ג'ניפר לופז- . אף פעם לא ידעת להתלבש,אז למה שתתחילי עכשיו?! פאריס הילטון- ג'סיקה סימפסון- ניקול ריצ'י- |לא קייטי הולמס- פטרה נמקובה- סיהנה מילר- ריהאנה- ויקטוריה בקהאם-
../images/Emo109.gif שלי מישה ברטון 1- מישה ברטון 2- מישה ברטון 3- מישה ברטון 4- פרגי- גוון סטפני- פטרה נמקובה- קמרון דיאז- נעמי ווטס- האחיות דף- אנג'לינה ג'ולי- בריטני ספירס- קמרון דיאז-רגיל מדונה- ג'ניפר לופז- . אף פעם לא ידעת להתלבש,אז למה שתתחילי עכשיו?! פאריס הילטון- ג'סיקה סימפסון- ניקול ריצ'י- |לא קייטי הולמס- פטרה נמקובה- סיהנה מילר- ריהאנה- ויקטוריה בקהאם-
M MoRoSH11 New member 2/6/07 #27 שלי מישה ברטון 1- מישה ברטון 2- מישה ברטון 3- מישה 4- פרגי- גוון סטפני- פטרה נמקובה- קמרון דיאז- נעמי- האחיות דאף- אנג'לינה ג'ולי- בריטני ספירס- קמרון דיאז- מדונה- ג'ניפר לופז- פריז הילטון- ג'סיקה סימפסון- [ ניקול ריצ'י- קייטי הולמס- פטרה נמקובה- סיינה מיילר- ריאנה- ויקטוריה בקהאם-
שלי מישה ברטון 1- מישה ברטון 2- מישה ברטון 3- מישה 4- פרגי- גוון סטפני- פטרה נמקובה- קמרון דיאז- נעמי- האחיות דאף- אנג'לינה ג'ולי- בריטני ספירס- קמרון דיאז- מדונה- ג'ניפר לופז- פריז הילטון- ג'סיקה סימפסון- [ ניקול ריצ'י- קייטי הולמס- פטרה נמקובה- סיינה מיילר- ריאנה- ויקטוריה בקהאם-