/

היה ממש טוב:)

היא משעשעת כל כך.. כמה צחקתי.. [והתפאדחתי בנוסף לכל עם הסיפור שיש לה חברה שקוראים לה קרן מחולון... ] כל כך שילה מצידה
הו, היה שם שיר חדש שלה (שאין לו שם.. היא כתבה בדף "חדש") אז זכינו לשמוע אותו בבכורה.. (לדבריה..) ממש שיר טוב.
 
אני אחלה את?:) מה...?

זה אמור להיות כמו שכתבתי לדייז? חח אם כן אז זה מצחיק קצת. ;) איזה כיף. דעי לך שממש היית חסרה בכל הזמן שלפני ההופעה, כשסתם שוטטנו בר"ג... לא יודעת למה. ואני חורשת על הדפיוצר שלך עכשיו... אני אומרת לך... עוד כמה שנים שילה לא רק תקדיש לך שירים, אלא תארח אותך אצלה בהופעות:):)
 
אופסי :p

התכוונתי- "את בסדר את", תביני אותי, אני קצת לא צלולה... [סתם...] הו:) איזה מותק, חשבתי שבכלל לא מרגישים שאני נימצאת, אז למה שירגישו שאני לא נמצאת... העלת לי חיוך.. תודה. חח, אני מסמיקה,ריגע, חע! אל תסחפי :) אבל תודה על המחמאה, אני מאוד מעריכה את המחמאות שלך.
 
חחח ברור שמרגישים!

ואני שמחה שיש לי השפעה כלשהי. זה אומר המון.. אני אגיב לך כמובן בצורה יותר מפורטת, בתוך הדפיוצר. אבל לא עכשיו.. גם אני לא מספיק צלולה כרגע. נתראה בתמונע אני מניחה?:) שיהיה לך שבוע מקסים יקירתי.
 

VengaGirl

New member
היה מעולה.

זה רק מזכיר לי כמה חסרות לי ההופעות האקוסטיות. אני דורשת אחת בתמונע.
 
אני הייתי.

היה... מדהים. כרגיל, אי אפשר למצוא מילים אחרות. פלייליסט... אממ מה שאני זוכרת: זה התחיל בהרגע. לך. ומפה אני לא זוכרת לפי הסדר: כורש 11 אני שמה עלייך זין (עם חיבור מעניין מאוד בינהם... אוי איזו בובה.) מגי (גרר) אדם חופשי(גרררר) העיר הגדולה רק לנו לילה (נראה לי שהיא עשתה..) ואני לא זוכרת עוד כי קשה להבדיל בין כל היום שעבר כשבכל מקרה שמעתי אותה בדיסקים לבין ההופעה עצמה. היא סיימה עם אלף רסיסים. (האורות נדלקים וחצי קהל בוכה בטירוף... לא נעים. אני לפחות, בכיתי.) היא הייתה מצחיקה ומתוקה להפליא. וגם עשתה טעויות חמודות כמה פעמים. אני פשוט מרגישה איך אני הולכת ונהיית גרופית.. מפחיד:) אם מישהי מהבנות קוראת את זה- אני או-הבת אתכן... והיה לי עונג גדול להיות בחברתכן. תודה על יומיים מופלאים. ניפגש בתמונע. שיהיה לכולם אביב מקסים וחוויתי.
 
וואו...

אני כלכך צריכה הופעה אקוסטית של שילה שתשיר את אלף רסיסים... שתרגש אותי כמו שהיא יודעת.
 
לאלאלא...

זה היה באמת יותר מידי. הרגשתי שאני עומדת להתפוצץ מרוב רגש. רק לחשוב על זה גורם לי לרצות לבכות/ למות/ ליסוע לת"א לדירה של שילה ו... סתם. כה, זה מדהים מדהים. רק היא והגיטרה. ובקבוק מים. וכיסא. ומגבר. טוב בעצם די הרבה דברים:)
 

ד י א ט ה

New member
והרי הפלייליסט

הרגע לך פיה אחת פחות אסור זה אסור רק לנו כורש 11 אני שמה עליך זין חניון לונדון luka מגי לילה יום אחד גם את תמותי איזה זהב אדם חופשי ____________________ חדש העיר הגדולה אלף רסיסים וכן אני המובכת שלקחה אותו בשביל חברה
 
למעלה