\

LillipooT

New member
../images/Emo45.gif \ ../images/Emo31.gif

קראתי לא מזמן הודעה שמישהו כתב על דוסון קריק.. רציתי לדעת מה דעתכם.. Dawson´s Creek continuing to promote teen sex I recently saw an ad for the latest episode of Dawson´s Creek. Another couple feeling that they want to move their relationship forward, so they end up taking it to the bedroom. You have to remember this show is written for teens. There are other ways to move a relationship foward than having sex, and you should take responsibility for letting your audience know this. I think it´s irresponsible to create adult situations for your teen characters on the show, and then act as if you can´t imagine why your female fans feel the only way their boyfriend will move the relationship ahead is if they put out. אתם באמת חושבים שדוסון קריק משדרת את זה? כי אני לא.. הם בני 19.. זאת סדרה ריאליסטית.. בני 19 שוכבים עם אנשים.. מה לעשות. אבל בעונה החמישית, שהסתיימה.. יכול להיות שהגזימו קצת. דוסון שכב פתאום עם איימי. הקטע של ג´ן וצ´ארלי.. אבל אני עדיין לא חושבת שזה היה מוגזם מדייי..

מממ....../images/Emo105.gif

גם אני ממש לא חושבת שדוסון קריק משדרים את זה...בכלל לא.... בגלל שהראו לנו בבירור כמה ג´ואי ופייסי אוהבים אחד את השני והכול וכמו שפייסי אמר "זה לא הקטע של סקס,זה הקטע של לחלוק את הקטע הכי אינטימי שאפשר עם מישו שאתה אוהב" אז ..וחוץ מזה (כמו שלי אמרה) הם בני 18 (אז הם היו בני 18..) וזה עובדה שאנשים בני 18 שוכבים ולא צריך להסתיר את זה ממנו..... ואולי הם קצת באמת הגזימו שפתאום דוסון שוכב עם כל דבר שזז אבל שוב..הם בוגרים....בני 19 כבר...וחוץ מזה מראים לנו בדוסון (לא שלא ידענו לפני אבל..) שסקס זה חלק מהחיים וממערכת יחסים אבל לא הכול... בקיצור.....בטח מי שכתב את זה זה מישו מכל הועד לצנזורה או משו כזה שכל הזמן מצנזר סדרות..(כמו למשל אחרי כל פעם שמישו שותה חייבים להראות שהוא מקיא...וכאלה...) זהו...זה מה שאני חושבת... :*)

omris

New member
בולשיט אחד גדול, כי תכלס, הצעירים

האמריקאים מקיימים יחסי מין כבר בגיל 15-16 (אני יודע ממקור ראשון!) [ויש לכם גם את "ריקי לייק" לפעמים עם דוגמאות אמיתיות], אז ככה שזה בולשיט אחד גדול ואני לא קונה את זה שהסדרה שכביכול מיועדת ל"צעירים" פוגעת בתהליך ההתבגרות שלהם.. מי שכתב את זה, מתרגש יתר על המידה, כי הוא/היא בטח התרגלו לעונות עם דוסון שלא ידע בכלל איך להתנשק ועם ג´ואי ששמרה על הבתולים שלה עד ל "mister perfect" ופתאום לאט לאט, דוסון כבר לא בתול וגם לא ביישן, ג´ואי גם היא לא טלית שכולה תכלת אז ככה שאני לא הייתי מתרגש מ´מכתב´ שכזה או מתייחס אליו ברצינות רבה, כי החבר´ה האמריקאים הצעירים יודעים טוב מאוד מה זה יחסי מין עם "דוסון קריק" ובלי "דוסון קריק"..

Dawson girl

New member
אני מסכימה עם עמרי!

היי ממצב? טוב, אני מודה שלפעמים אני צופה, בהיסח הדעת, ב"ריקי לייק". אבל רק כשאין לי משהו יותר טוב לעשות. ומה אני למדתי מזה? שיותר מדי חופש מזיק! כמה דוגמאות: בני נוער מכים את ההורים שלהם נערות נכנסות להיריון בגילאים ממש צעירים כמו 13 ו-14 בני נוער עושים סקס בגילאים כאלו ושני האחרונים ממחישים למה ל"דוסון" אין שום קשר לזה. להיפך- הם היו יותר אחראיים כי הם השאירו דמות אחת בתולה עד גיל 18, גיל ממש מופלג במושגים של הנוער האמריקאי. (הלווו- דוסון) וחוצמזה- לא ראיתם סרטי קולג´ אמריקאי? כולם שם שוכבים עם כולם כל הזמן.. ואם זה משקף את המציאות, דוסון קריק ממש שמרנית יחסית!! לא שמרנית בשבילי- שמרנית ביחס למציאות האמריקאית. אה ודבר מעניין- ידעתם שיש כזה דבר "מועצת ההורים האמריקאית"? הם ממליצים להוריד כל סדרה שיש בה קצת סקס ואלכוהול, גם אם זה חינוכיץ... יעני רוב הסדרות! בטח דוסון קריק בראש הרשימה.... חחחח בייי נמש

../images/Emo105.gifכן...לזה התכוונתי...

כשאמרתי "הועד לצנזורה או משו" התכוונתי ל"מועצת ההורים האמריקאית", נמש,ודי צדקת דוסון קריק היא כן אחת מהרשימות (הם דיברו על זה בספיישל שהיה בגיא פינס..פעם..פעם...)

יותר מדי סקס בדוסון קריק ?!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... זה ממש הצחיק אותי... למה לא כותבים מאמר כזה על סקס והעיר הגדולה שגם הרבה בני נוער רואים את הסדרה שמדברת וחושבת רק על סקס... ביי...

LillipooT

New member
אויש וועדה.. הגזימו.. ../images/Emo60.gif

אחרי כל פעם שהם שותים.. הם דואגים להקיא אחר כך. לפני שזוג מסויים שוכב ביחד, הוא דואג קודם כל להיות ביחד שנה, לאהוב ממש ממש וכמובן לדאוג שיש קונדום. מה עוד הם רוצים
דווקא אומרים שהסדרה מאוד חינוכית.. השפה שהם מדברים גם נורא גבוהה.. אין הרבה סמים, אלכוהול וסקס וגם כשיש הם דואגים להיות הכי בסדר שאפשר..

למעלה