גם אם הוא יהיה רק בשבילי אני צריכה
B Brombit New member 24/8/11 #1 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif גם אם הוא יהיה רק בשבילי אני צריכה
B Brombit New member 24/8/11 #3 מחר אני עובדת בפעם הראשונה ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif בעבודה של אמא, אבל גם זה יכול להיחשב בעקרון אני צריכה ללכת לישון מוקדם, אבל אני לא ממש יכולה להירדם בקרוב, כשבזמן האחרון אני הולכת לישון ב-5 בבוקר... (מחר אני אצטרך לקום בשעה הזאת )
מחר אני עובדת בפעם הראשונה ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif בעבודה של אמא, אבל גם זה יכול להיחשב בעקרון אני צריכה ללכת לישון מוקדם, אבל אני לא ממש יכולה להירדם בקרוב, כשבזמן האחרון אני הולכת לישון ב-5 בבוקר... (מחר אני אצטרך לקום בשעה הזאת )
B Brombit New member 24/8/11 #7 ../images/Emo115.gif יש לציין שזה רק יום נסיון ובסוף אני צריכה לקום "רק" ב-7
B Brombit New member 24/8/11 #8 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif חלום רומנטי ../images/Emo115.gif אני מקוה שזה לא יגרום לי להתאמץ פחות במציאות... אבל במילא אני לא מתאמצת בכלל זה רק הזכיר לי את העניין, אז סבבה
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif חלום רומנטי ../images/Emo115.gif אני מקוה שזה לא יגרום לי להתאמץ פחות במציאות... אבל במילא אני לא מתאמצת בכלל זה רק הזכיר לי את העניין, אז סבבה
B bachner1 New member 24/8/11 #10 וקמת באמצע הלילה לכתוב על זה בפורום? ../images/Emo3.gif סתם נו... מקווה שהלך טוב בעבודה!
B Brombit New member 24/8/11 #11 נה, איפה... ../images/Emo115.gif לפני 1 בלילה לא היה סיכוי שהייתי מצליחה להירדם בסוף נרדמתי באיזה 4, קמתי מחוקה
נה, איפה... ../images/Emo115.gif לפני 1 בלילה לא היה סיכוי שהייתי מצליחה להירדם בסוף נרדמתי באיזה 4, קמתי מחוקה
א אטומיק בייגל New member 24/8/11 #6 יאללה אני שונאת את האוטו של אמא שלי היה לי היום שיעור פינית, השני מאז שהפסקתי לפני שנה. P: יש לי עוד אחד בשבוע הבא, ואחרי הטיסה די בטוח שאחזור ללמוד בצורה סדירה עד הגיוס. גיליתי היום שאי אפשר להחליף צליל סמס באייפון אם לא פורצים אותו.
יאללה אני שונאת את האוטו של אמא שלי היה לי היום שיעור פינית, השני מאז שהפסקתי לפני שנה. P: יש לי עוד אחד בשבוע הבא, ואחרי הטיסה די בטוח שאחזור ללמוד בצורה סדירה עד הגיוס. גיליתי היום שאי אפשר להחליף צליל סמס באייפון אם לא פורצים אותו.