B Brombit New member 28/5/11 #3 .. ../images/Emo115.gif התאהבתי באנק ון גְיֶרסבֵּרגֶן (הא! אני יודעת איך קוראים לה ) ראיתי כמה הופעות עם הלהקה לשעבר, ונכבשתי (היססתי מאוד לכתוב את זה ) -- אמא אמרה שכדאי שאני אתקלח ולא התחשק לי (כרגיל). צרחתי כמו ילדה קטנה כי ידעתי שהיא צודקת ולא היה לי כח לזה. בסוף, אחרי הטבות שונות, התקלחתי
.. ../images/Emo115.gif התאהבתי באנק ון גְיֶרסבֵּרגֶן (הא! אני יודעת איך קוראים לה ) ראיתי כמה הופעות עם הלהקה לשעבר, ונכבשתי (היססתי מאוד לכתוב את זה ) -- אמא אמרה שכדאי שאני אתקלח ולא התחשק לי (כרגיל). צרחתי כמו ילדה קטנה כי ידעתי שהיא צודקת ולא היה לי כח לזה. בסוף, אחרי הטבות שונות, התקלחתי
B Brombit New member 28/5/11 #6 ../images/Emo31.gif היתושות עובדות במרץ ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif שום דוחה יתושים עלוב לא ימנע מהן להביא אוכל לתינוקות
../images/Emo31.gif היתושות עובדות במרץ ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif שום דוחה יתושים עלוב לא ימנע מהן להביא אוכל לתינוקות
S shirlapes New member 28/5/11 #4 בעע. מצבי הרוח שלי ממש לא מאוזנים בימים האחרונים (חוץ מזה שאני גם מרגישה חלשלושה ביותר). אתמול פאקינג בכיתי בזמן שקראתי משהו בוויקיפדיה :| המבחנים מתקרבים וכל הזמן יש לי תחושה שאני לא מספיקה/לא עושה מספיק
בעע. מצבי הרוח שלי ממש לא מאוזנים בימים האחרונים (חוץ מזה שאני גם מרגישה חלשלושה ביותר). אתמול פאקינג בכיתי בזמן שקראתי משהו בוויקיפדיה :| המבחנים מתקרבים וכל הזמן יש לי תחושה שאני לא מספיקה/לא עושה מספיק
א אטומיק בייגל New member 28/5/11 #5 ../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif אולי את לא שומרת על עצמך כמו שצריך, ותקופה לחוצה וכל זה, וזה משפיע. תשתדלי לנוח הרבה וכאלה.
../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif אולי את לא שומרת על עצמך כמו שצריך, ותקופה לחוצה וכל זה, וזה משפיע. תשתדלי לנוח הרבה וכאלה.
B Brombit New member 28/5/11 #9 אני סוגשל חולה ../images/Emo115.gif קמתי עם כאב בגרון, זה עבר נשאר לחץ(?) בנחיר אחד, ותחושה כללית לא מי-יודע-מה
אני סוגשל חולה ../images/Emo115.gif קמתי עם כאב בגרון, זה עבר נשאר לחץ(?) בנחיר אחד, ותחושה כללית לא מי-יודע-מה
B Brombit New member 30/5/11 #11 ../images/Emo24.gif חליתי ברצינות עד היום לפנות בוקר. עכשיו אני "רק" קצת חלשה ומצוננת