Brombit

New member
מצב רוח של עצלנות וחוסר תועלת של החיים ../images/Emo267.gif

בשביל מה לקום עוד פעם מוקדם ולנסוע לאותו מקום? כדי שיהיה לי סיכוי לקום מוקדם כל יום במשך 4 שנים ולעבוד קשה? הרי אני בסה"כ רוצה לקום בצהריים כרגיל, חיים קלים. חשבתי שהלימודים יעזרו לי לדבר יותר, אבל יש דברים הרבה יותר קטנים וקלים שיכולים לעזור בזה. סתם אין לי כח לכל העסק הזה שוב. יש סיכוי שגם מחר אני אצטרך לעמוד רוב הדרך באוטובוס הפנימי. ואני בטוח אצטרך לחכות הרבה בין הראיון הראשון לשני (שהוא בעצם שניים). לנסות "למכור" את עצמי שלוש פעמים, זה יכול להיות מתיש. אני יודעת שההרגשה הזאת תעבור, אני רוצה ללמוד, רוצה לעבוד קשה, ואפילו לקום מוקדם. פשוט עכשיו אני קצת עייפה מהטיול של היום ואין לי כח לשחזר את זה כאילו היום לא נחשב... סתם פריקה, יהיה בסדר

Brombit

New member
ראיונות ../images/Emo115.gif

היה פסדר. לפעמים תקפו (לא באמת, לא מצאתי מילה אחרת. שאלות שאמורות להראות אם אני מספיק טובה), לפעמים עודדו. גם שאלו על דברים אישיים שלא קשורים אוכל חמוד שכחתי להביא מוזיקה והיה משעמם במרווח הזמן שהיה. נמנמתי טיפונת בדשא

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifהנני כאן../images/Emo24.gif

ומתגעגעת! שלא תחשבו שנעלמתי, פשוט עברו עליי כל מיני דברים שדרשו תשומת לב
ופסח וכל זה, כולם היו פחות פעילים ברשת, לא רק אני
נו, מה חדש? לזוהר כבר יש פייסבוק?

Brombit

New member
ראשון ../images/Emo38.gif

אין מה לפתוח שרשור חדש כי זה עוד למעלה

Brombit

New member
המסך של המחשב הראשי התעלף סופית ../images/Emo115.gif

הוא צריך להיות בתנוחה מאוד מסוימת כדי לדלוק, כנראה משהו בחיבורים מאוד רופף. הזזתי את האוזניות והן הזיזו קצת את אחד החוטים שלו, וזה היה הסוף שלו
אני כרגע במחשב של אבא. שזה אותו דבר רק בלי השירים החמודים
רציתי ללכת לקניון כדי שתהיה לי תעסוקה חלופית

../images/Emo45.gifשלישי../images/Emo31.gif

ערוץ 1 לא משדר את חצי גמר האירוויזיון היום! מה זה אמור להביע?!
עכשיו אני צריכה לראות את זה בסטרימינג אונליין באתר של האירוויזיון, בתקווה שזה יעבוד בכלל.
ערוץ 1 האלה, בדבר אחד בחיים שלהם הם מועילים, וגם את זה הם לא עושים טוב!
אני מעבירה עכשיו תמונות מהמצלמה מהתקופה האחרונה, ויש תמונות מבית הנוער ואמג הילדים כאלה קושקושים!!!!!!
ממש כיף לי לראות את התמונות. הייתי מעלה לפה כמה כדי שגם אתם תראו כמה הם 100ממים אבל אסור לי כי זה יפגע להם בפרטיות. P:

Brombit

New member
תלאות בדרך אל האוכל ../images/Emo115.gif

בסוף הסכמנו לנסוע היום. אמא ביררה את הדרך+חניה, ורצתה שאני אתקשר לשאול אם הם פותחים היום. לא התקשרתי כי הייתי משוכנעת שכן. נסענו, הגענו, תקענו איכשהו את האוטו, וצעדנו אל עבר המסעדה. ואיזו הפתעה- סגור. רציתי לקבור את עצמי. אמא אמרה שהיא לא רוצה להסתבך בלנסות סניף אחר בסביבה. אחרי הרהורים רבים אמא הסכימה לנסיון נוסף במקום שאבא מכיר. אמא התקשרה- פתוח. אז הגענו ואכלנו וסוף טוב כל טוב
ולמדתי לקח שתמיד צריך להתקשר לבדוק

../images/Emo45.gifפינלנד שוויץ ואיסלנד עלו לגמר! ../images/Emo98.gif

הפייבוריטיות שלי מחצי הגמר הראשון. חוץ מהן היו עוד 4 מדינות שחיבבתי, ו2 מהן עלו (אזרבייג'ן וגאורגיה. טורקיה ומלטה לא עלו). מחר אני חוזרת ליפו. חוזרת הביתה בחמישי בערב. נתראה בחמישי אחרי חצי הגמר השני (
) או בשישי בבוקר!

Brombit

New member
גם שרשרתי לא טוב וגם התבלבלתי ביום..

גם בהודעה המחודשת כמעט כתבתי 'רביעי'

Brombit

New member
הפסלים לא רוצים אותי ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif

=לא התקבלתי לפיסול עדיין לא קיבלתי תשובה מהבגדים, אבל נראה לי שיש לי פחות סיכוי שם

למעלה