Brombit

New member
דברים מעצבנים, ואופטימיות ../images/Emo115.gif

המרק נשרף
הקניון סגור
(לא בדיוק- רוב החנויות סגורות. החלטתי לא לטרוח לבדוק אם החנות שלי פתוחה)
מחר: ~ החנות שלי בטוח תהיה פתוחה ~ יהיה אפשר לקנות פלאפל בפיתה/בגט/לאפה, ולא רק בצלחת (כשזה היה במקרה הטוב) ~ יהיה אפשר גם טוסט

larisa125

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נתנו לי את OCEANBORN ליום ההולדת DDD:
גיליתי שיש לי מלא שיעורי בית שלא ידעתי על קיומם וכרגיל יוצא שהשארתי הכל ליום האחרון של החופש :S

../images/Emo31.gifיום אחרון לחופש :{

מחר רואים את הילדים!
המשכתי היום בחזרה על הפינית - עברתי על עוד פרק בספר שלמדתי איתו. סיימתי בינתיים 4 מתוך... 15.
אני צריכה לשים גז.
אני צריכה לארוז ואין לי כוח. זה יהיה ממש מסובך כי אני נוסעת ליומיים, כך שאני אקח תיק קטן (ילקוט) במקום את התיק הענק. אבל אני צריכה לקחת גם מגבות ומצעים כי אין לי שם נקי, מה שמקשה על העניין. :X או שאולי כן יש לי מצעים נקיים? טוב אז קצת פחות קשה. אבל עדיין.
חמץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ! ~קולולו~

Brombit

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif חלום איום ונורא ../images/Emo18.gif ../images/Emo115.gif

היה ברור שאין ברירה וצריך להעלים (להרוג בעצם) אותי ואת אחותי. חשבתי על האופציה של גלגול נשמות, ככה שאני סוגשל אמשיך לחיות, אבל זאת לא תהיה אני בעצם אח"כ התברר שזה כי לאמא שלנו יש סרטן בלב, וכדי להציל אותה חייבים להעלים אותנו. אח"כ אמרו שיש סיכוי שיצטרכו להעלים "רק" אחת מאיתנו. החלום הסתיים בזה שאני שוכבת על המכשיר שאמור להעלים אותי.
מה שהמוח הקודח שלי ממציא לי...

shirlapes

New member
../images/Emo41.gif רביעי

פאדיחה: בתחנה פגשתי מישהו שכנראה היה איתי בתיכון... ועוד אחד שהיה מסתובב איתי, מסתבר. לי יש זכרון של דג זהב, אז לא זכרתי כלום - אפילו הפרצוף לא היה לי מוכר. ניסיתי להעביר את הפאדיחה ע"י כך שהחמאתי לו על הזכרון החזק אבל אני לא יודעת עד כמה זה עבד

../images/Emo45.gifחמישי!../images/Emo31.gif

תראו מה זה, עוד לא מצמצתם וכבר חזרתי! D: (למי שלא שם לב, נסעתי ליפו אתמול בבוקר
)

למעלה