^^
אתמול הלכתי למשתלה עם אבא (משתלה זה כיף!
) וקנינו שני עציצים כדי שנוכל לפזר את הקקטוסים שלי, היו כמה שהיו שתולים ביחד בצפיפות. היום עשינו את ההעברות. D: כרגע יש לי 9 עציצים שמכילים 11 קקטוסים.
שני העציצים החדשים ממש יפים! ושתלתי שני קקטוסונים פיצים, אחד אדום ואחד כתום :0 כמו האלה שיש בקקטוסים שקונים מורכבים, הם ייחור של אחד כזה מורכב. מקווה שהם יתפסו ויגדלו כי ממש בא לי קקטוס צבעוני!
בא לי גם אחד ורוד חזק כזה. נו טוב, יום אחד. P:
כדי לפנות מקום לעציצים שנוספו לאדן החלון שלי, הורדתי ממנו דברים (פסל ונרות). זה גרם לי סוף סוף לסדר קצת דברים בחדר. כמה זמן אחרי שכבר סידרתי את כל השולחן ה"חדש" שלי אחרי שהרכבנו אותו, אבא שלי סידר בו עוד מדף זכוכית ואף פעם לא היה לי כוח לסדר עליו דברים. היום עשיתי את זה, מה שאומר שגם סידרתי חלק מהמדפים האחרים בחדר וניקיתי מהם (ומהחפצים שעליהם) אבק. יש לי שני מדפים שהיו ממש מטונפים, ברמה של שכבת אבק בגובה 2 מ"מ ככה. :X גועל. :X
אחרי זה נשאר לי חשק לסדר :0 אז עברתי על כלללל החולצות הקצרות שלי (יש מלא ואני לובשת די מעט מהן). מצאתי כמה חולצות יפות שקטנות עליי לקחת לבית הנוער לשוק-צ'ופרים שיהיה בסוף החודש. לא זרקתי אף חולצה, אבל העברתי קצת למדף הפיג'מות, ונעשיתי מודעת לקיום של כל מיני חולצות שאולי אשכרה אלבש מתישהו. :0 גם סידרתי את מדף הפיג'מות שהיה *באמת* מבולגן, דברים לא היו אפילו מקופלים. זרקתי די הרבה דברים שהם כבר לא לבישים בעליל, ועכשיו הכל מקופל ובערימות מסודרות! :0 מרענן. אני צריכה לעבור גם על המכנסיים ולראות מה צריך לזרוק ומה אפשר לקחת לבית הנוער.
ראיתי היום מלא או.סי והיה לי כיף
אלה פרקים די טובים ואפילו לא מעצבנים
עוד מעט אתחיל עוד פרק וזה יהיה האחרון אי פעםםםםם באו.סי.