/

FallOutGirl

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

ספרו דברים טובים ופחות טובים שהיו לכן השבוע :)

עונה :)

היה לי השבוע מיון אחרון במודיעין לתפקיד שאני מיועדת אליו, הלך לי ממש טוב והפגנתי ביטחון ועניתי לעניין- יש תחושה טובה! וגם יצאתי עם מישהו חמוד ממש, אבל בנתיים זה על אש קטנה כי אני לא כזה רוצה להיכנס לקשר מחייב כרגע אחרי מה שהיה עם האקס.
היה שבוע מטורף מבחינת לימודים 4 מבחנים, לא כזה ישנתי ודיי התמוטטתי אבל בקטנה העיקר אתמול הייתי במסיבה והשתחררתי והיה להיט!! שבוע טוב שיהיה :)

sm252

New member
סופש מאכזב

שאתה כל כך מחכה לסופש ואז הוא מאכזב אותך. עד שהוא חזר,ראיתי אותו רק בערב שיצאנו לסרט עם חברים,החייל הוא גם די חולה וגם עייף מת,אז הוא היה גם אדיש כזה.דפקתי את האוטו,חזרנו הביתה לישון עד הצהריים,הסתלבטנו יחסית בכיף,ואז הוא הלך הביתה מוקדם מהרגיל,כי גם ככה הוא לא מרגיש טוב. רבתי עם אמא על האוטו,וזה עוד לפני שראיתי את אבא.ועכשיו אני גם צריכה ללמוד למגן במתמטיקה בשני. כמה מאכזב זה לחכות למשהו שבוע ושהוא נע בחלקיו השונים בין נחמד לנוראי.

maayanimi

New member
אממ

דברים טובים- החייל היה:) דברים רעים- התחילה לכאוב לי הרגל שוב. וזה ממש מבאס- יש לי דלקת בגיד כבר מאז סוכות (!) והיא כבר ממש הייתה בתהליכי החלמה ובכלל לא כאב לי ועכשיו התחיל שוב פעם לכאוב לי וזה מממש מבאאאס! וכמובן החבר סוגר- שזה תמיד מבאס. אבל מצד שני- אני מתחילה ביום שני קבע, שזה מצד אחד מבאס (לא השתחררתי)- אבל מצד שני אני אקבל כסף שזה כבר נחמד אחרי שהתרגלתי להיות מרוששת תמידית.

god girl too

New member
אוקיי ../images/Emo187.gif

היה לי שבוע פשוט קסום! חגגתי חודש עם החבר החייל, והיה לנו סופ"ש מושלם ביחד!

god girl too

New member
תודה! ../images/Emo140.gif

גם את מתוקה והחבר שלך שתהנו ותחייכו תמיד

למעלה