../images/Emo45.gifאיזה כיף להיות בבית :)

רק התחיל סוף השבוע וכבר מרגיש לי כאילו הוא נגמר
אני צריכה להכין 5 דקות על משהו שמעניין אותי כדי להעביר לצוות ביום ראשון בבוקר ואני בצורה קיצונית נגד כל הרעיון הזה שנכפה עלינו. אין לי שמץ של מושג מה אני הולכת לעשות שם, ואני ממש, בצורה משמעותית, לא רוצה לעשות את זה. אני מרגישה כאילו אני יום לפני הגשה של עבודה לביה"ס שעוד אין לי אפילו נושא בשבילה. >_>

יו איזה כיף!!!

אני כבר ממש בדרך למיטה, אבל רציתי לשתף שהרגע ראיתי גבעול של פרחים (כלומר, שיפרח בעתיד הקרוב) באחד הקקטוסים שלי, האחד עם הפרחים הכי יפים
אני שמחה איזה 4000

בינתיים זה גבעול קטן עם גוש בקצה

כמו בתמונה המצורפת (היא מלפני שנה וחצי), רק בלי הגבעול הנוסף הארוך - זה גבעול של פרחים שכבר הספיקו לפרוח ולנבול קצת יותר מוקדם. אצלם בשבוע הבא או עוד שבועיים כשכבר יהיה יותר מה לראות.
אני רק מקווה שהפרחים לא יחליטו להתחיל לפרוח בדיוק עוד שבועיים וקצת, לפני שאני סוגרת, כי אז הם יספיקו להיעלם עד שאחזור.

../images/Emo41.gifמי רוצה לבוא להופעה של אטליז? D:../images/Emo41.gif

הם הוציאו אלבום חדש ויש הופעות שלו! הקרובה היא ב5.1 (יום רביעי) בבארבי ת"א, ועוד אחת ב13.1 (יום חמישי) בצוללת! ...רגע לא, אני סוגרת בסופ"ש ההוא. אז מי בא איתי להופעה בבארבי ב5.1?

אם זה לא היה שעתיים וחצי באוטובוסים מיפו

(או אפילו יותר
) הייתי באה למרות הסגירה
בהופעה של הבארבי יש דרך להירשם כדי לקבל כרטיס+הדיסק החדש ב...60 או 70 או 80 ש"ח, לא זוכרת כבר כמה. זה היה מוגבל לכמה נרשמים ראשונים ואני לא יודעת אם נכנסתי להגבלה הזו או לא, אבל יהיה מגניב אם כן ואם אני אוכל לנצל את זה. :X

LadySilkworm

New member
הבעיה בשבילי שזה באמצע השבוע

וגם החזרה, ואני גם לא רוצה ישר לבזבז ימי חופש שיהיו לי בצבא.

כן אני יודעת :{

אני אשאל אם יש מצב להזיז את הסגירה לשבוע אחרי למרות שלא נראה לי שזה יקרה, לא זוכרת כבר למה אי אפשר בסופ"ש ההוא. אבל אם כן נזיז, נדבר שוב על ההופעה בצוללת

למעלה