Brombit

New member
~סוגשל~ ישנתי 12 שעות ../images/Emo115.gif

כל הזמן ישנתי חלקית, בגלל הצרחות של הרוח בחלון. אי אפשר לאטום אותו לגמרי שמתי סלוטייפ על כל החריצים (טרחה, אבל כיף
), וזה החזיק מעמד כמה זמן. ומתישהו הרוח פתחה את החלון... אבל לא תיארתי לעצמי שיצא שאני "אשן" כל כך הרבה (ישנתי לסירוגין, שינה בהמשכים) אחותי העירה אותי כדי לצאת עם הכלב

Brombit

New member
../images/Emo45.gif המסך התאושש בעקבות הפסקת החשמל ../images/Emo3.gif ../images/Emo267.gif

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifוואי, הרוח בחלון העירה גם אותי כל הזמן

ואז הרעמים
אני שונאת רעמים

Bartal j

New member
כשהייתי קטנה שנאתי רעמים עכשיו אני די אוהבת

לשמוע אותם זה די להתחבר לעוצמה בחוץ, לאיתני הטבע... כמובן שכל עוד אני במיטה שלי מוגנת מפני הסופה בחוץ הכל טוב חחח

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifברטל!!!../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif

איזו אורחת!
אצלי זה הפוך - כשהייתי ילדה חיבבתי אותם, אבל אז גדלתי, עברתי את הבומים של מלחמת המפרץ ומלחמת לבנון השנייה - והופ, טראומה
חוץ מזה אני אוכלת סרטים על כל החיות שנמצאות בחוץ

Bartal j

New member
מה המצב יקירה? ../images/Emo228.gif../images/Emo24.gif

שניםםם
לגבי הטראומות גם אני באותה סירה כמוך וחושבת על החיות שנמצאות בחוץ (הכלב של בן דוד שלי תמיד מתגנב למרפסת שלנו, בחיפוש אחר קורת גג מפלט מהגשם, הוא נרדם על הספהעד הבוקר ואני מוציאה לו שמיכה ישנה שיתכסה בה, כנ"ל לגבי החתולים של השכנה..) פשוט אצלי יש את הקטע של אני נשארת חסרת מילים מול העוצמה הזו של הטבע, הברקים שמאירים את השמיים והרעמים בחוץ
חבל שאין מספיק שלג פה
היה מושלםם עבורי ואני כותבת אז זה אכן נותן לי השראה.. בחורף אני כותבת יותר מאשר בקיץ משום מה) מה איתך מה חדש?

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifהו, הייתי רוצה שלג../images/Emo99.gif

וכן, ברקים זה דבר יפהפה, מרעמים אני פוחדת
והכי כייף להתכרבל במיטה עם ספר ועם בוני
גם אני יוצרת יותר בקור (פוטושופ), אולי זה פשוט כי קר מדי לצאת החוצה ויש לי זמן
איזה כייף לראות אותך פה
תישארי

Bartal j

New member
חח בנתיים נחמד פה אז אני אשאר../images/Emo13.gif

גם לי כיף לראות אותך

MR Lordi

New member
../images/Emo31.gifקרררררר!

70 במתכונת בהיסטוריה. אני די מרוצה מהציון. העיקר שעברתי

Fairywitch

New member
../images/Emo31.gifהסערה הזאת../images/Emo46.gif

אני לא רוצה אפילו לחשוב על כל חתולי הרחוב המסכנים
היום היינו תקועים שעות בבית בלי יכולת לצאת - הרחוב הוצף, דירות בקומות הנמוכות הוצפו, לא היה חשמל במשך 9 שעות, ומכוניות של הרבה מהשכנים הוצפו ונהרסו. לרכב של ההורים היה מזל... איזה יום קקה!

LadySilkworm

New member
יום שני

ואני חייבת להוציא תסכולים: אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף!!!!

bachner1

New member
חזרתי ../images/Emo3.gif

האמת שכבר במוצ"ש ובראשון הייתי בבית, אבל לא הספקתי לכתוב פה... אז היה טיול ממש טוב
ביום הראשון (יום שלישי שעבר) נסענו מי-ם לציפורי באוטו היחסית-חדש שלנו (אני נהגתי), והGPS המעפן הזה כל פעם אמר לי לקחת את כביש 6 כשלא רצינו אותו, אבל כל פעם הוא חישב מחדש ואמר לי לפנות אחורה לכביש 6... עד שחשבתי שהוא מפנה אותי לכביש 2 סוף סוף, ולקחתי את הפניות שהוא אמר לי ובסוף הסתבר שהוא כן הביא אותי לכביש 6
אז נסענו בו... קצת לפני שהגענו ראינו סופר מרקט ענק ועצרנו בו לקניות, זה היה סופר כמו שראיתי רק באוסטרליה ובארה"ב- עצום כזה שיש בו הכל, וזה שירד קצת גשם רק תרם להרגשה הפתאומית של חו"ל
הגענו ללינה הכפרית בציפורי, המקום מדהים וקיבלנו בקתת עץ יפה עם עליית גג (שבה ישנו), ג'קוזי, מרפסת, ערסל, טלוויזיה, ופינג פונג ובריכת מי מעיין ליד. גם היה תא כזה מחוץ לבקתה שבה הביאו לנו כל בוקר סלסלה עם ארוחת הבוקר שלנו
אחד האחים שלי (שבצבא בקרבי) עוכב בצבא ועזב את הבסיס שלו בדרום רק אחר הצהריים ופספס את האוטובוס לעפולה ולטבריה, אז נאלצנו לנסוע לחיפה ולחפש שעות את התחנה המרכזית שם, ואח שלי היה במצב רוח על הפנים ועייף, ולמרות השעה המאוחרת חיפשנו מקום כשר ופתוח לאכול בו (מה שכמובן לא קיים שם בשעות כאלה), ובסוף קיבלנו במקום זה דו"ח של 500 שקל על חיית פס לבן
(אמא שלי נהגה). ביום רביעי אח שלי ישן עד מאוד מאוחר, והשאר (אני, אמא שלי, האח השני שלי ואחותי) הלכנו למקום עם "מבוך" כזה שעשוי משיחים. היה די קל כי המבוך מותאם גם לילדים, אבל היה בסדר וליד זה היה משטח דשא גדול שבו שיחקנו מטקות, צלחת מעופפת וכדורגל. בערב הלכנו למסעדת יוקרה שהתבררה כחרטא... חיכינו 50 דקות לאוכל היקר במיוחד שהזמנו, ובסוף קיבלנו מנות קטנות כמעט בלי בשר, כשבתפריט היה כתוב שהמרכיב המרכזי בהן הוא בשר... למחרת (חמישי) יצאנו למסלול רגלי סביב ציפורי שהיה ממש כיף :) (ניצלנו עד תום את הימים הבהירים
) בהתחלה נקלענו לבריכת ביוב, אבל אח"כ היינו ביער יפה, ולמרות שקצת התברברנו בדרך והיינו אבודים, בסוף מצאנו את הדרך חזרה. בערב נסענו אני ו2 האחים שלי לתל אביב להופעה של אורפנד לנד! אספנו גם חבר של אח שלי, והייתה הופעה מצוינת :) למרות שהיה באמצע רצף של שירים שלא הכרתי, ולמרות שאני שונא את זה שכל שיר חייב להישמע בהופעה פי 10 כבד מאשר בדיסק מה שמוציא מהרבה מהם את היופי, ולמרות שנקלעתי בהתחלה לפוגו :-{, הייתה אווירה מדהימה. אחרי זה, מותשים, אני ואח שלי נהגנו חזרה לציפורי והגענו ב4 בבוקר
ביום שישי די ישנו כל היום, היה לנו זמן לפני שבת רק ללכת לאותו סופר ולעשות קניות, ולהיתקע בגשם הכבד שהתחיל כשהיינו בסופר ולא בדיוק הפסיק עד עכשיו. שבת הייתה נחמדה, חורפית וביתית כשבקושי יצאנו מהבקתה. במוצ"ש חזרנו בגשם ולמחרת ישנתי עד איזה 2 וחצי.
מצטער על החפירה

shirlapes

New member
../images/Emo41.gif שלישי

בא לי לבכות מהחלילית הזאת. לא אכפת לי שאני נוראית בזה, לא אכפת לי שזה נשמע רע (אולי לשכנים כן אכפת) - אבל מתסכל שאני לא מצליחה להוציא את הצלילים הנמוכים בכלל-בכלל. למה זה קורס חובה?!

למעלה