חזרתי ../images/Emo3.gif
האמת שכבר במוצ"ש ובראשון הייתי בבית, אבל לא הספקתי לכתוב פה... אז היה טיול ממש טוב
ביום הראשון (יום שלישי שעבר) נסענו מי-ם לציפורי באוטו היחסית-חדש שלנו (אני נהגתי), והGPS המעפן הזה כל פעם אמר לי לקחת את כביש 6 כשלא רצינו אותו, אבל כל פעם הוא חישב מחדש ואמר לי לפנות אחורה לכביש 6... עד שחשבתי שהוא מפנה אותי לכביש 2 סוף סוף, ולקחתי את הפניות שהוא אמר לי ובסוף הסתבר שהוא כן הביא אותי לכביש 6
אז נסענו בו... קצת לפני שהגענו ראינו סופר מרקט ענק ועצרנו בו לקניות, זה היה סופר כמו שראיתי רק באוסטרליה ובארה"ב- עצום כזה שיש בו הכל, וזה שירד קצת גשם רק תרם להרגשה הפתאומית של חו"ל
הגענו ללינה הכפרית בציפורי, המקום מדהים וקיבלנו בקתת עץ יפה עם עליית גג (שבה ישנו), ג'קוזי, מרפסת, ערסל, טלוויזיה, ופינג פונג ובריכת מי מעיין ליד. גם היה תא כזה מחוץ לבקתה שבה הביאו לנו כל בוקר סלסלה עם ארוחת הבוקר שלנו
אחד האחים שלי (שבצבא בקרבי) עוכב בצבא ועזב את הבסיס שלו בדרום רק אחר הצהריים ופספס את האוטובוס לעפולה ולטבריה, אז נאלצנו לנסוע לחיפה ולחפש שעות את התחנה המרכזית שם, ואח שלי היה במצב רוח על הפנים ועייף, ולמרות השעה המאוחרת חיפשנו מקום כשר ופתוח לאכול בו (מה שכמובן לא קיים שם בשעות כאלה), ובסוף קיבלנו במקום זה דו"ח של 500 שקל על חיית פס לבן
(אמא שלי נהגה). ביום רביעי אח שלי ישן עד מאוד מאוחר, והשאר (אני, אמא שלי, האח השני שלי ואחותי) הלכנו למקום עם "מבוך" כזה שעשוי משיחים. היה די קל כי המבוך מותאם גם לילדים, אבל היה בסדר וליד זה היה משטח דשא גדול שבו שיחקנו מטקות, צלחת מעופפת וכדורגל. בערב הלכנו למסעדת יוקרה שהתבררה כחרטא... חיכינו 50 דקות לאוכל היקר במיוחד שהזמנו, ובסוף קיבלנו מנות קטנות כמעט בלי בשר, כשבתפריט היה כתוב שהמרכיב המרכזי בהן הוא בשר... למחרת (חמישי) יצאנו למסלול רגלי סביב ציפורי שהיה ממש כיף

(ניצלנו עד תום את הימים הבהירים
) בהתחלה נקלענו לבריכת ביוב, אבל אח"כ היינו ביער יפה, ולמרות שקצת התברברנו בדרך והיינו אבודים, בסוף מצאנו את הדרך חזרה. בערב נסענו אני ו2 האחים שלי לתל אביב להופעה של אורפנד לנד! אספנו גם חבר של אח שלי, והייתה הופעה מצוינת

למרות שהיה באמצע רצף של שירים שלא הכרתי, ולמרות שאני שונא את זה שכל שיר חייב להישמע בהופעה פי 10 כבד מאשר בדיסק מה שמוציא מהרבה מהם את היופי, ולמרות שנקלעתי בהתחלה לפוגו :-{, הייתה אווירה מדהימה. אחרי זה, מותשים, אני ואח שלי נהגנו חזרה לציפורי והגענו ב4 בבוקר
ביום שישי די ישנו כל היום, היה לנו זמן לפני שבת רק ללכת לאותו סופר ולעשות קניות, ולהיתקע בגשם הכבד שהתחיל כשהיינו בסופר ולא בדיוק הפסיק עד עכשיו. שבת הייתה נחמדה, חורפית וביתית כשבקושי יצאנו מהבקתה. במוצ"ש חזרנו בגשם ולמחרת ישנתי עד איזה 2 וחצי.
מצטער על החפירה