~~~~

Brombit

New member
../images/Emo31.gif התבלבלנו בתאריך ../images/Emo69.gif

+ אחרי תלאות רבות החלטנו על המסעדה מטעם הדודה-המפנקת-יותר-מדי

נמנמ

אני צריכה לחכות קצת זמן לפני שאני שוטפת את המשחה מהעגיל והולכת לישון. אני עייפה
היה טקס היום, הילדים היו כ-אלה חמודים
יצאנו בערב כי זה היה יום ההולדת של אחת מאיתנו, היה די כיף. מחר ביתתתתתתתתתת! D::::::::::::::: אוף אבל יהיה יום מסובך מחר, נקווה לטוב יו אני רוצה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

bachner1

New member
נוסע לבה"ד 1 היום ../images/Emo3.gif

לטקס סיום קורס קצינים של כמה חברים :) רציתי לנסוע לקריה ולקחת שם הסעה עם כולם, אבל פקששתי את זה עם חישוב זמן השעון המעורר ואני לא אגיע לזה... הכל לטובה, אם אני אגיע באוטובוסים ייקח לי פחות זמן

LadySilkworm

New member
איך מגיעים לשם באמת? P:

[זה לא בשבילי, פשוט בטח עוד איזה שלושה חודשים וחצי ככה אני אסע לראות את חברה שלי מסיימת שם קורס]

bachner1

New member
אוטובוס לבאר שבע (עדיף 470 כי הוא הכי קצר),

ואז קו 60 של מטרופולין
(אבל צריך לבדוק באינטרנט מתי הוא נכנס לבה"ד 1, כי לא כל פעם הוא נכנס לשם) אבל אם יש לך איזושהי אפשרות להגיע עם הסעה/טרמפ/גמל, זה כדאי יותר מבקו 60 בגלל שביום שיש טקס סיום, כל העולם ואשתו מגיעים לבה"ד 1 ואת מסתכנת בכך שלא תהיי אגרסיבית מספיק ותדחפי בעלייה לקו 60 ותפספסי את הטקס... שזה כמעט מה שקרה לי, עליתי בין האחרונים :) וקצת לפני שהגענו לבה"ד 1 הנהג המצחיק שואל ברמקול "מישהו פה יורד בבה"ד 1?" וכל האוטובוס צחק
הטקס היה ממש נחמד, מעין שילוב בין שיא הצבאיות של המסדרים והצעידות והנאומים (והארכיטקטורה ה...ייחודית של הבסיס), לבין שיא העממיות של הקהל הגדול שיש שם, עם השלטים, החולצות, הבלונים, השריקות, מחיאות הכפיים, הפיקניקים אחרי הטקס ומה לא
אחרי הטקס לא סמכתי על עצמי שאני אצליח שוב לעלות על קו 60, אז כבר עליתי על ההסעה לקריה שאחריה הייתי צריך לנסוע לי-ם, אבל ממש לפני שהאוטובוס יצא התקשר אליי חבר ואמר שהוא מצא לי מקום בטרמפ לירושלים :))) והסתבר שזאת הייתה משפחה חרדית מזרחית עם 5 ילדים חמודים שלא הפסיקו לדבר איתי כל הנסיעה (כולל עצירה בבאר שבע לאכול פלאפל, שהם קנו גם לי D:).

bachner1

New member
אגב, ההודעה הזאת שלי

היא ההודעה הראשונה בבערך חצי שנה האחרונה שהיא בשעות הבוקר (בין... 4 בבוקר נניח, ל-11 בבוקר). אני אף פעם לא כותב פה בשעות האלה
או שאני בצבא או שאני ישן
ואם כבר הודעות חסרות טעם- נעשה מקבץ אלבומים שאני שומע כרגע: BTV של טריסטניה- עוד לא באמת שמעתי אותו מספיק, אבל רובו לא לטעמי. כשיש כל כך הרבה גראולים, שהם כל כך מודגשים וחזקים יחסית למוזיקה, המוזיקה תצטרך להיות משהו אקסטרה כדי שאני אוהב את זה. וזה לא מה שקורה ברוב האלבום- רוב הזמן שבו אני שומע את האלבום הזה, אני מקשיב בעצם לגראולים על רקע גיטרות בלי כמעט מנגינה, שכמעט תמיד חוזרות על עצמם, אותם ריפים כמעט, אותה אווירה בכל השירים, ובאופן כללי מעט מדי ממה שאני מכנה "מוזיקה". נכון שיש קטעים טובים בתוך רוב השירים, אבל הם חבויים בין כל כך הרבה קטעים גרועים, שזה לא תמיד שווה את זה. האלבום הראשון שלהם הרבהההה יותר טוב לדעתי. השירים הבולטים שלי הם שיר הנושא, Angina, ו-Aphelion. ובנימה שונה לגמרי- מבול של אורפנד לנד. סוף סוף החלטתי להכיר אותם, ולמרות שרק בשמיעה השלישית זה קרה- התאהבתי. יש להם סאונד כ"כ ייחודי, גיוון כ"כ גדול וקטעים שקטים כל כך ממכרים, שלא כזה אכפת לי שיש יותר מדי גראולים בחלק מהשירים. אני ממש אוהב גם את ספר בראשית, בדגש על בריאת העולם וסיפור המבול ותיבת נוח, כך שגם לקונספט אני ממש מתחבר. יש כמה קטעים פשוט אדירים, כמו החצי השני של "נורא אל נורא"
, החצי השני של The Kiss of Babylon, החצי השני של The Storm Still Rages Inside, ההתחלה של השיר "מבול", והשיר Building the Ark. לא ייאמן שזה שייך ללהקה ישראלית.

LadySilkworm

New member
אני מסכימה איתך שהאלבום הראשון של טריסטאניה

יותר טוב מהשני, אני יותר אוהבת את האווירה בו מאשר ב BTV, ואני לא ממש יודעת להסביר את זה מילולית עכשיו, אבל הקטע עם הגראולים גם נכון. השמעתי את האלבום הזה לחברה שלי שרצתה שאני אכיר לה גות'יק מטאל, אבל היא לא ממש BTV תמיד נשמע לי יותר "מכני" [למרות שאני אוהבת גם את האלבום הזה, שלא תבין נכון :)] לעומת האלבום הראשון, כאילו הכל בו מתוכנן לפרטי פרטים ואין שום דבר מקרי והכל תבניתי מדי. שני השירים שציינת+שיר הנושא+ Heretique הם נראה לי השירים הכי הכי אהובים עליי מהאלבום. אגב, אני חושבת שאני מתחילה להזדהות איתך, כי כשאני שומעת מוזיקה חדשה, אני שמה לב שאני קודם זוכרת את השירים שהאווירה בהם והמוזיקה בהם [גם תוך כדי השירה] תפסו אותי, ואז אני יותר מתמקדת בליריקס, לפעמים בכלל לא. בקשר לאורפנד לנד- מביך שלא שמעתי אותם עד עכשיו, ההמלצה שלך עשתה לי חשק להתחיל [ושוב הרצון לאייפוד חדש עולה P:].

Brombit

New member
גם אני ../images/Emo115.gif

BTW נשמע גם לי מאוד מדויק ו"טכני", אבל אני אוהבת אותו ככה. אני מרגישה שבכל שיר הלהקה 'ידעה מה היא עושה'. WW יותר "גמיש" אבל הוא נשמע לי בוסרי, מכל מיני בחינות. למשל הסאונד כאילו לא מכוון עד הסוף וזה קצת צורם. וגם המנגינות עצמן פחות מעניינות בשבילי, למרות שהן אולי יותר מורכבות.

theEscapist

New member
בעיקרון אני די מסכימה, אבל אני רוצה לציין-

Lethean River - שיר יפהפה בעיניי
...Of Ruins and Red Nightfall - עוד אחד נהדר! וחוצמזה, מה שגם את וגם מיכאל אמרתם לגבי הליריקס - אני בהחלט מזדהה, בניגוד לעבר

Brombit

New member
שוב רוצה לתקשר, ושוב נלחצת ../images/Emo115.gif

אני רוצה לשלוח לה SMS. כולה SMS. ואני מבוהלת

Brombit

New member
טוב, זה יקרה מתישהו

החלטתי לוותר לעצמי. אם אני לחוצה, לא צריך

למעלה