shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo13.gifזאת רק צורת ביטוי..../images/Emo24.gif

אני לא באמת רוצה למות, לא עכשיו ולא מהאלרגיה.. אבל אם היית חווה את חווית האלרגיה במשך פחות משתי דקות היית מתחרפנת! זה נוראי!

מירוש 18

New member
זהר לקחת את זה קשה אני רואה

מחר אנחנו חייבות לדבר ולהמשיך את השיחה!!!!

יערולה13

New member
.........

פריחה ממש מוזרה זה ניראה כמו עקיצות ענקיות וזה מגרד אבל כשמגרדים זה כואב. איזה עצבים עם זה
ת'אמת לקחתי כדור של זילרג'י והוא לא עזר אני יילך לרופא שהוא ייתן מרשם למשהו

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נתחיל ב
אנחנו מפסידים בפיינל פור... באסה. אני עייפה שבוע הבאה 2 מתכונות .... אין לי כוח ללימודים.. ביום העצמאות כנראה שאני לא עושה כלום ניסיתי לתכן משהו אבל אין שום דבר שווה באזור כי כולם מופיעים בצפון כאילו מה עם מרכז? מה זאת ההפלייה הזאת? מה אנחנו לא אוהבים הופעות?! כולם בצפון!? זה מבאס בטירוף חוץ מרוק"צ אין משהו קרוב יחסית אליי וזה דופק את כל מי שלא הולך לרוק"צ. שזה אני.רק אני ... בערך.. אין לי כוח ללימודים אוף אני רוצה חופש.. יום שלישי מבחן בלשון אני על הפנים בלשון וזה מלא חומר ואין לי כוח למבחן הזה. המסנג'ר המפגר לא פועל קיבינימט!. בא לי לבכות משום מה... אתמול ראיתי סרט יפה אבל לא עד הסוף נשאר עוד חצי שעה אבל זה היה ב12 ומשהו בלילה לא יכולתי לראות את ההמשך וזה ישודר עוד פעם רק ביוני עוד חודש אוף.. זה פול זמן אין לי אנרגיות.
אני מופיעה ביום הזיכרון בהתחלה [זה היה כיף עכשיו זה קצת פחות מלהיב אותי משום מה...] אמ.. זהו נראה לי.......

בת אלי91

New member

אני גמורה מעייפות ומחר לא ממש יהיה לי זמן להשלים שעות שינה. לחץ. אכזבה אחרי המשחק.
הרגיש טוב ללכת למשפחה השכולה,הם היו מקסימים. יום העצמאות מתקרב,וזה תמיד טוב..

../images/Emo204.gifאיך בא בטוב!

חזרנו עכשיו מהים והיה הכי מושלם בעולם.. יום כזה שזוכרים תמידתמיד
(בחיים לא הייתי בקשר כלכך קיטשי
) יש לי מחר יום בבית כי החלטתי להבריז מטיול שכבתי לקיסריה.. (דווקא באלי לצאת אבל אני עייפהההה)
זה מרגיש כאילו יותר מידי טוב לאחרונה שאני ממש מפחדת שיהרס. (פחדנית טיפשה
) אנלי כוח לבצפר בגרוש. ויש לי שבוע הבא 3 מגנים ומתחילה עכשיו התקופה הכי לחוצה בעולם בערך,אדוניי. היה לי עוד דברים לכתוב אבל העיניים נעצמות אז בקטנה..

tal 01

New member

ירדתי עוד במשקל..לא ידוע כמה אבל אני מרגישה. עברתי את הבגרות בע"פ סופסוף.. אנשים מדהימים שעושים טוב על הלב.. 100 במבחן האחרון במתמטיקה...אבל זה 3 יחידות אז היה צפוי.
אכלתי הרבה בשבוע האחרון
90 בבגרות בע"פ בערבית...כן, אני יודעת שזה גבוה אבל ביחס לשאר זה לא
אנשים מעצבנים שאני שונאת ובא לי לחנוק.. ולחץ מהבית ספר...הרבה לחץ! לא זוכרת אם יש עוד משהו

XxXSynergitXxX

New member
ערבושית!!1 ../images/Emo3.gif

- * אני והוא. משהו מתחמם? * ידידים טובים. כמה,אבל עדיין. * חברה הכי טובה שיש בעולם כולו ומעבר :) * אולי הוא בא איתי לסינרגיהה באתא! * רוב הסיכויים שאני אספיק להרוויח גם את סינרגיה וגם את היהודים! * נעשתי מצחיקה [...?] 'איזה נמלים יש בארץ?' 'מממ,יש מפרצים!' 'איזה?' 'חליג' עכא,חליג' תל אביב, חליג' איילת' '...' 'אהה אבל חליג' תל אביב זה גם חליג' יפה!!' 'בואנה,כנראה הכאפייה [הדברשאנימסתובבתאיתו!] משפיעה עלייה.' * אכפת לאחת ממני. * חלמתי חלום שאמור לגרום לי לקבל בשורה טובה .
* יש שמש!!!!123 * השלמתי עם א' ..
- * איזה חבל שאני והוא לא נהיה ביחד בחיים.. * אחת מתקרבת לזאת-שאני-לא-מדברת-איתה. * ההרצאה שאנחנו עושות צריכה להיות שבוע הבא,יום לפני המבחן הענק באנגלית
[KillMeOrSomething] * אהבת חיי בבית חולים
.

XxXSynergitXxX

New member
אה,ועוד משהו.

ל'
'- * האקס קנה ת'בושם שלי [לאחותו] ואמר שהריח הזה יזכיר לו אותי.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifא'?!זאת מי שאני חושבת שזאת?!

רמז-שם של חברה שלי שהזכרתי הרבה השבוע.. ויהיה בסדר יפה שלי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

המחשב חזר (חלקית, יפורט בהמשך..
) היה נחמד היום (קבוצת לימוד שכזאת..
) חזרתי עכשיו נקבעו ימי צילום יש לי סמינריון של שרות לאומי כלשהו
אתמול מתכונת אחת מתוך 2 באנגלית (E) הלכה זוועה! מחר יש מבחן עצום(!) בתנ"ך ולא למדתי אפילו חצי!!! אז המחשב חזר, אבל זה לא שיש לי זמן להיות פה..
אני לא יודעת מה אני עושה ביום העצמאות (לא יודעת אם זה רע..חח) עברתי שלב נוסף במשהושל השרות לאומי אבל אני צריכה ליסוע ליום שלם (מהבוקר עד הלילה!) יום התנסות אבל עד ה21 אין לי יום כזה אז הם אמרו שזה כבר לא רלוונטי.. אז גם את זה אין השבועיים האלו (כולל יום העצמאות!) הולכים להיות הכי לחוצים ומגעילים שיש..
אני הולכת עכשיו להמשיך ללמוד

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאיפה את נועההההההה?../images/Emo10.gif

אני כ"כ מתגעגעת שאת בכלל לא מבינה!
בכל מקרה,יהיה בסדר,את תסתדרי,אני סומכת עלייך ועוד מעט כל הלחץ יגמר, המון בהצלחה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|פטריה|אני? בשאול..../images/Emo122.gif

חח סתם.. אני טיפה מושפעת מאיוב.. (מסכן שכמותו!)
לפני שעה בערך סיימתי איוב ועוד מעט חוזרת לדברים ולעוד שניספרים וכמה פרקים בתהילים..בעע את תמיד יכולה לדבר איתי..
הפלאפון שלי זמין תמיד (תשאלי את מאיה..
) -הולכת לחפש את סינרגיה בחומר מקומי- ותודה רבה!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|תות../images/Emo41.gifתות|..צריך להתרגל..../images/Emo7.gif

למעלה