lali1989

New member
אני יודעת..^^

החברים הקטינים כבר בונים על זה..[לא שאני הולכת לקנות להם..אבל בסדר..]

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

- אני חולה. לא הלכתי לבצפר היום. אני כנראה לא יוצאת היום
. לא דיברתי עם אהובתי המון זמן. אני מתגעגעת אליו,ואליה. הוא חושב מחשבות ככ מפגרות. מבחניםמבחנים. >:
- זוהר עשתה לי מצברוח. לפני כמה ימים הוא אמר לי בפלאפון 'מותק מה קורה?' ואחכ צחקנו על זה. אתמול ידיד שלי ואני 'עשינו' תמונה אומנותית. הוא עמד על המדרגה התחתונה ואני על העליונה ואז הוא נתן לי נצ'יקה בלחי גדולה כזו
. המחנכת התנהגה יפה אתמול
. קיבלתי 100 בטכנ'-מדע, ואחכ היא אמרה שהמבחן שהגשתי יפה מאד. לא עשו היום את המבחן בביולוגיה על הרבייה של הגבר והאישה. ולא באתי. אז זה מגניב

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני שמחה שעזרתי במשהו../images/Emo23.gif

את מוזמנת לדבר איתי תמיד תמיד!!

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נמאס לי... פשוט נמאס לי מהכל.. למה הכל צריך תמיד להיות כלכך מסובך? למה דברים לא יכולים להיות פשוטים? למה אנשים זה דבר כלכך מורכב? אוף...
יהיה טוב
אייקון:
מה באלי עכשיו: להקיא, להגיד לו שיעזוב אותי בשקט כבר, להגיד לכולם שאני לא רוצה ללמוד נהיגה ושיעזבו אותי בשקט [ושהם באמת יעזבו..], שכל אלה שפגעתי בהם לאחרונה יבינו שאני באמת מצטערת ויצליחו לסלוח לי איכשהו... [פגעתי ביותר מידי אנשים לאחרונה...], באלי ללכת לים ולבהות בגלים או לעמוד על צוק ופשוט לצרוח. לצרוח עד שנגמר האוויר. ושבצרחה הזאת כל הדברים הרעים יעלמו ושכל הדברים הטובים יחזרו.. אני רוצה לחזור לאושר הזה שהיה בי לפני חודש בערך..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמותק!!../images/Emo23.gif

מה קרה? אני תמיד פה את יודעת! אני במסן אם בא לך לדבר!

Lior Maman

New member
דורי../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

אל תדאגי, המזרוב הזה בסוף יקלוט |: אוהבת אותך מלא

Lior Maman

New member
אז כנראה שצריך להסביר לו פעם אחת ולתמיד../images/Emo122.gif

איזה לא נעים אופ >< אוהבת מלא!

מירוש 18

New member
לא להיות עצובה../images/Emo24.gif

מה קרה?, ממה נימאס לך? את תיראי שהכל יעבור ויהיה יותר טוב. ואני כאן אם בא לדבר...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

חברה שלי מאכזבת אותי כל פעם מחדש..יש לי כבר חרדות שהיא תבריז לי מרוב הפעמים שהיא הבריזה לי..אני יודעת שהיא עסוקה והכל ואני מבינה אבל שלא תבטיח דברים לפני שהיא יודעת אם היא יכולה או לא=/
טוב לי

מירוש 18

New member
זוהרוש...

את צריכה לדבר איתה על זה ולהגיד לה שזה מפריע לך. ולדעת שאם היא עסוקה אז ללכת עם חברות אחרות כדי שלא יקרה מצב שהיא תבריז לך שוב. מקווה שהכל יסתדר לך. שיהיה לך שבוע טוב ומבורך

למעלה