זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif|אייקון||מה בא לי|

חזרתי לרקוד היה כ"כ כיף לחזור והכי חשוב זה שלא כואבות לי הברכיים!!!!!
טפו טפו טפו חמסה שום בצל! אני בעיצומה של דיאטה וזה מרגיש לי טוב וגם אניחוזרת לשגרה עכשיו ולפעילות גופנית וזה כיף! אתמול עשיתי הליכה של שעה וחצי והיה ממש כיף! היה כיף בזאפה וזאת אחת ההופעות שאני לא אשכח בחיים נראה לי כי פגשתי אנשים מדהימים
התחברתי לשתי חברות שבעבר לא הייתי כ"כ מחוברת אליהן והחשבתי אותן כחברות הכי טובות לפחות לא את אחת מהן ועכשיו אני נמצאת מלא איתן וטוב לי איתן וכיף לי איתן והן חברות אמיתיות אז...
טוב לי
והכי חשוב טוב לי גם בלי לחשוב כל הזמן מתי יבוא המישהו הזה...יש לי דברים אחרים שחשובים לי ושאני חושבת עליהם כרגע
ילד בשכבה שלי נפטר מסרטן וזה כ"כ עצוב זה עושה לי ממש רע למרות שלא הכרתי אותו
ידיד שלי מתרחק כזה כי הפסקתי את הקשר שלי עם חברות שהיו לי והן ידידות גם שלא אבל ת'כלס זה ת'אמת לא כ"כ מפריע לי כי זה רק מראה שהוא לא ידיד טוב ושהוא ילד נגרר אז מצידי שילך ל$@#$@#%@%@#$@! |אייקון|
|מה בא לי עכשיו| פסטרמה של זוגלובק זה מה שבא לי עכשיו
חח סתם לא איכ פסטרמה!
מה שבאמת בא לי עכשיו זה לרקוד לרקוד ושוב לרקוד כמה שאפשר!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifיהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

זה אותו אחד שליאור מדברת עליו? או שזה עוד מישהו? אם זה מישהו אחר.. אז.. מה קורה בעולם הזה?!?!?!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמאוד! אני לא הכרתי אותו אבל בכית

+י ששמעתי והיה לי מזה עצוב והייתי בהלם איזה שעה זה ממש מפחיד

שלומיתת

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ההופעה אתמול היתה נחמדה.. היום אני בבית
מחר שבת וצריך להיות כיף!
היה צפוף אתמול נורא והיו לי כמה וכמה פדיחות אני צריכה ללמוד לבחן ולמבחן ואין לי כוח אני צריכה לנקות ת'חדר
אייקון-
נסו לשלב ביניהם חח

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

זה היה אחד השבועות הכי עמוסים שלי. והשבועות הבאים יהיו דומים. יש בזה משהו טוב. להיות עסוק זה דבר טוב חחחח. יש מצב ו 98 % אני מתחיל לעבוד כנציג שירות טכני באורנג'. - נקווה שהדברים יסתדרו. כנראה שמצאתי אהבה. (?!) נראה מה יילד יום ואיך זה מתקדם
הרגשת הלבד, וללא חברים עדיין שוררת במחיצתי. אך למזלי העיסוקים הרבים שלי לאחרונה משכיחים את זה ממני וזה טוב. אבל עדיין..
אני מצונן כמו קופיקו. האף מנוזל רצח. והוא כבר שורף... כמה נזלת יכולה להיות באף כה קטן?!?!?
שיהיה שבוע טוב לכולם !!!!

מירוש 18

New member

כמה זמן לא עשיתי את זה...
היה שבוע דיי חרא, וימשיך להיות לי חרא עד שאני לא אחזור לבקו"ם ואחליף תפקיד.
אין ממש... סוף שבוע נעיים שיהיה

דורה17

New member
יו את יודעת שחשבתי עלייך אתמול?

תהיתי באמת מה קורה איתך ואיך בצבא והכל.. מקווה שיסתדר לך
אבל עד שיסתדר, תנסי להנות אפילו קצת.. אל תשכחי שגם בדקה הכי קשה יש רק 60 שניות.. הכל עובר והכל מסתדר
אם את רוצה להחליף תפקיד, תורידי כמה דמעות ותתעקשי ממש.. בדרך כלל זה עוזר.. בהצלחה

מירוש 18

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

גם אני מקווה שהכל הסתדר ושיהיה בסדר בסופו של דבר. ובקשר לתפקיד אני מקווה שיביאו לי תפקיד טוב ושאני יהנה ממנו. מה איתך מתי את מתגייסת?

דורה17

New member
בסוף תמיד טוב, אם זה לא טוב זה לא

הסוף..
אני אתן לך טיפ.. בבקו"ם כשיציעו לך תפקידים, אל תסכימי ישר על התפקיד הראשון שמציעים לך.. כי תכלס יש להם עוד תפקידים שהם לא מציעים.. קצת רגשי, קצת דמעות [או במילה אחת- מניפולציות] והם נותנים לך תפקידים יותר טובים
אני בע"ה מתגייסת ב16.3.. אני מקווה שעשיתי ת'בחירה הנכונה ויהיה בסדר.. חח איזה טירונות את עושה? [יש לך מסן או משו שפשוט נדבר שם במקום להציף פה ת'פורום?

lali1989

New member

יום הזכרון לרבין.לא הלכתי לטקס ביקנעם כי לא ידעתי מתי הוא.אבל אני בשאיפה ללכת לטקס בכיכר שבת הבאה יום שלישי נגמר לי מהר מידי..:|
יום שלישי היה הכי כיף בעולםםםם..^^ יש לי תאריך לטסט..
הכל מתחיל להסתדר סופסוף..:] יש לי את החברים הכי מדהימים בעולםם
כי חורף ובא לי ממש קרמבו
כי אני חוקית עוד 16 יום^^ ואז מותר לי לקנות אלכוהול

Lior Maman

New member
אבל זה לא אומר שאת הולכת לקנות אלכוהול, נכון?

><' חסר לך אם את קונה!
אללה טסט ! בע'ה יהיה טוב
בהצלחה
אוהבת אותך המון!

lali1989

New member
חחחחחחחחח

לא.אני לא הולכת לקנות..לא בזמן הקרוב לפחות.. תודהההההההההההההההה גמני אותךחיימשלי!!!!!!!!!!!

למעלה