דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נו באלי לפתוח אחד חחח אמ...
אני שונאת אנשים רעים אני עייפה אני מובטלת
מחר נכנס עוד כסף
יאיי! מחר בערב יהיה ממש כיף וטעים
היה לי אחלה שבוע בסך הכל.. באלי עכשיו להיכנס באמאמאמאמא של מישו.. באלי לנפץ כמה בועות לכמה אנשים [הם יודו לי על זה מתישהו..] הראש הקרימינלי שלי עובד היום שעות נוספות ובאלי הרבה דברים שהם מצונזרים פה כי... ככה. חחח באלי שירד גשם ויהיה קר!!! באלי לישון אייקון

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

התפטרתי מעבודה מסוימת אחרי משמרת ראשונה כי קיבלתי עבודה אחרת עם הצעה יותר טובה פי מיליון
אין לי מושג מה קרה לאימיול שלי אבל זה נראה כאילו נתנו לו כדור מרץ כי הוא מתחיל לדהור לי וזה מצוין
החיים קצת קשים ואני עובר תקופה לא קלה, אבל אני רואה את הטוב שאני אפיק מזה בעתיד וזה מחזק אותי
כמו תמיד, חברים יש רק באגד. [המבין יבין..] אני מחכה לחורף והוא לא בא
[בשבילי זה עינוי כל שנייה ושנייה שהחורף לא פה] אני כרגיל מצפה להמון דברים, ומתאכזב. עדיין לא למדתי להציב גבולות לציפיות
אנשים מתחילים להרגיז אותי. נמאס לי כבר מסצינות דרמה קווין של חברים/חברות, וכל מיני מריבות שטויות. שיילכו כולם להזדיין, התייאשתי. חם לי ! מה בא לי? בא לי להיות הכי שמח שבעולם. בלי דאגות. לעבוד בעבודה נורמלית. להתפרנס בכבוד. לפתוח כבר חשבון בנק. [כל יום אני מעכב את זה בעוד יום מרוב עיסוקים
] ושלעזאזל החברים יתחילו להיות - חברים. [מישהו אמר משהו על ציפיות גבוהות?
] האייקון שמאפיין אותי כרגע

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif.

- המבחן גרוע, וזו התחלה לא טובה.
היא התרחקה, ביקשתי רק להפחית, לא לסיים. חברים שלי אומרים שאני הופכת להיות ילדה עצובה. וזה לא טוב. אני לא ממש רוצה ללכת למחוייבות אישית הזו / פרוייקט ברקן משו, כי זה במקום מגעיל,וכי זה... לא נראה לי. כולם שובתים היום,ואנחנו לא. כי שליש אצלנו רק מהארגון. לא דיברתי איתו מלא זמן. אני עייפה.
- אתמול ידיד שלי צעק באמצע שיעור ערבית 'גפן מלךךךךךך' ואני התחלתי לצחוק, אז הוא אמר, נו,איך קוראים לו? רועי? היום יש גאומטריה וספרות. מי צריך יותר?! העבודה יצאה טוב. מה שבא לי לעשות עכשיו... לישון.וככ הרבה. בלי להשלים את מה שאני אחסיר. אייקון - |עייף|

dina101

New member
גם אצלנו רק שליש מהאירגון!ואצלנו לא שובטים!

ואין לנו שיעור מחשבים שלוש חודשים! איך?איך אפשר?
טוב נוPP: לפחות אנחנו חופשיים במחשבים ודניאל האמריקאי מחליף

סינטטית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo199.gif

יום רביעי היום..אז הסופשבוע מתקרב ודברים מסויימים זזים כמו שאני רוצה
אני עייפה ואני עוד שניה נרדמת פה
נראה לי שאני אאמץ את
, מתאים לי מה שבא לי זה -לישון
ואייקון -
כמובן

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif\../images/Emo31.gif

שביתה...רק אני מקווה שהיא לא להרבה זמן אני הולכת עוד מעט לקנות בגדים
בלה הזונה הגיעה כואבת לי הבטן אמא מעצבנת הברכיים$%#@#$ שמנתי מלא ואל תגידו לי "את לא שמנה...בלהבלהבלה..." כי אני כן וכולם אומרים את זה
מה בא לי עכשיו: לרזות ולחזור לרקוד |אייקון|
ואיי איך שפתחתי את האייקונים הקרמבו הזה עשה לי חשק..

Lior Maman

New member

: חשבתי שהכל מסתדר ובסוף גיליתי שלא . היא התקשרה אתמול ודיברנו מליון שנה והבנתי מי אני מה אני ולמה דווקא אני . [ וזה רע ] אני בנאדם שקל לו לסלוח וקשה לו להגיד לא, וזה דופק אותי, כ'כ
. הפלאפון ....... זה די באשמתי :\ . החברים ....... האהבה ....... החיים ....... הכל .. הכל פתאום ברגע אחד מחליף צד והופך לרע .
מישהו הזכיר אופטימיות ?
כי כבר לא נראה לי . אייקון:
כי זה מצחיק איך ברגע אחד כל הדברים התהפכו והכל הופך להיות נגדי .. אולי לא ממש נגדי, אבל כלום לא קורה לטובה והכל הפך פשוט להיות רע
.. זה מצחיק איך עם כל האופטימיות והשמחת חיים שהייתה בי פתאום ברגע אחד "התהפכתי" והכל השתנה ...

lala chan

New member
../images/Emo201.gif החים יכולים להיות ממש בזבל לפעמים ../images/Emo46.gif

בהצלחה שיעבורר כמה שיותר מהרר

dina101

New member
../images/Emo201.gif

אם את צריכה משהו,אני פה
! אני מקווה מאוד מאוד שהדברים יסתדרו..):

lali1989

New member
אהובתיייייייי

יהיה טוב.. וחוצמזה אני בטוחה שהטיול עושה לך עכשיו מצברוח קצת יותר טוב.^^ מקווה שאת נהנית שם..

נתחיל ב
המחשב!!! אני צריכה את כל המחשב שלי ואת הדברים שלי !!!!!! אופ ויכול להיות שיפרמטו אותו לאאאאאאאאאאאאא
יש לי 3 מורים שכן מלמדים לרמות השביתה חבל.
אני עדיין מרגישה לבד למרות שהכרתי כמה ילדים נחמדים
עייפה קצת בקושי קמתי היום!!
. חם
יש לי לסדר את המחוייבות ואין לי עכוח לזה העאעה
כל השרירים שלי תפוסים מספורט אתמול
בגלל השביתה הייתי אמורה ללמוד שלוש שעות היום שעתיים בבוקר ואז שלוש שעות חלון ואז שעה ביולוגיה וביטלו לי את ביולוגיה אז אני בבית!!!כיף!
אני מדברת עם ליאור!!!
רוצה לעשות עכשיו: לאכול ארוחת בוקר או לישון!! האייקון שהכי מתאים לי עכשיו:
(שד"א שמתי לב שכולם שמו אותו חח אני גם עייפה וגם לא רוצה לשבור רצף!!
(וואי כמה זמן לא אכלתי סושי ירקות!! אני לא אוכלת דגים איכ.) יומנעים לכולם!!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאממ אני לא מתה על זה..

תלוי איזה אבל יש כל מיני סוגים... זה נחמד חח

Lior Maman

New member
חח אהה.. הייתי פעם בבר מצווה של ידיד

והכינו שמה סושי, אז רציתי לטעום אבל רק המחשבה שיש שם דג חי מנעה ממני לאכול את זה חח

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאיכאיכאיכ עם דג!!

אני אף פעם לא טעמתי אני הוכלת צימחוני כזה..

למעלה