זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאויי לא!!../images/Emo201.gif

אם את צריכה אני תמיד כאן לא משנה מה במסן!! אוהבתותך
!

dina101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אני לא אוהבת את הסביבה שלי ,ממש לא. קיבלתי 0 אפוס עגול במת'.
וזה ממש לא טוב לממוצע. שוב לא דיברתי איתו! והוא לא בא אלינו>-> לנו אין שביתה
ואין מחשבים
ורוני לא ענתה לי למיייייל.אעאעא
היא חשבה שזאת היא ,אבל לא ,שיקרתי .הלוואי ובאמת זה היה ככה. לא רוצה ערבית! אני שונאת את יחידה[ככה קוראים למורהPP: ] דניאל האמריקאי התחיל לחוש מורה !אשכרה מסתובב ומעיר לילדים שלא יקללו.|נקרע| ולדבר עיברית כימעט שוטף:Oבן זונה.ככה אי אפשר לרדת עלי מאחורי הגב בלי שהוא יידעPP: חח סתם . אני סנילית בטירוף
בעצם זה כן טוב שהוא מבין עיברית
התחלתי לאהוב את שיעורי אנגליש
אבל מאוד
אנחנו עושים משהו ממש מגניב באנגלית~! כאילו,כל ילד כותב מכתב וזה ,והתוכן הוא כמובן לספר על עצמך,ושולחים את זה לכיתה באמריקה ,וכל ילד מקבל מכתב ממישהו מאצלנו ,וככה הם עונים לנו ועוד ועוד ועוד.אעאעא:-O יכול להיות שהאמריקאי[בריטי,אני מתעקשת.]הלו הוא דניאל,יחליף את רוני,וזה יכול להיות ממש מגניב
100 בג"ג ^-^ עבר עליי יום נחמד,בתקווה שהוא לא יהרס. ראית את טל. !$@#$@%@@$@$#$!@$@# ואת שי .אעאעא. :\ היה מצחיק לגמרי היום!
הוא ממש נחמד אליי בזמן האחרון ,אני אוהבת את זה.שישאר ככה.
אייקון -
[רק כי אני מתכננת ללמוד ששש בש ,אואואוהווהוהו
מה שבאלי - לסיים את המכתב,לסיים ללמוד למבחן במת' ולהצליח. מסיבה,ריקודים,בבקשה. לראות אנשים שיגרמו לי לחייך*-* לשחק כדורסל! הרבה זמן עבר מאז שלא שיחקתי

שלומיתת

New member
חח הדבר הזה עם המכתבים

היינו גם אמורות לעשות את זה לפני שנתיים וכבר כל אחת קבלה כתובת של מישו בארה"ב אבל אפחד בתכלס לא עשה עם זה כלום בסוף...

niro levi

New member
../images/Emo216.gifגם לנו היה את זה עם המכתבים..

ושלחו להם מכתבים.. ואחרי כמה חודשים הם באו לארץ מטיול בית ספר ואנחנו הלכנו איתם טיול הזה.. זה היה יום אחד והיה מזה כיףףף וצחוקים.. ילדים מהשכבה שלי לימדו חלק מהילדים שם לקלל בעברית..

dina101

New member
חחחחח ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה נשמע מגניב לאללה
אבל אם כבר ,אז היה עדיף שאנחנו ניסע לטיול שמה ,בארה"ב

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יש לי ירידת מוטיבציה בצורה מפחידה המון דברים שנהגתי לעשות בהמון שמחה כבר כמעט לא מעניינים אותי השרירים שוב התחילו לכאוב בגלל הכדור שאני לוקחת ושוב צריך לעשות בדיקות דם נראה לי שיש לי עייפות כרונית וזה מפחיד אותי
חברה טובה שלי שגרה קריה לידי עוברת לבצפר שלי וזה משמח אותי כי יהיה לה טוב בכיתה שהיא תהיה והיא גם תוכל להיות איתי מה שבא לי לעשות עכשיו: זה להרביץ למישהו ספציפי מכות לישון ולא להתעורר ולעשות המון ספורט האייקון שמאפיין אותי כרגע:

דורה17

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

אני כלכךכלכך כועסת על מישו.. כבר הרבה זמן לא הרגשתי ככה.. אני שונאת את עצמי לאחרנה בגלל כל מיני שטויות שאני עושה/לא עושה אם עוד בנאדם אחד יקרא לא "לא נורמלית" כי אני לא רוצה להוציא רישיון אני אכנס בו. ומיצידי שזאת תהיה סבתא שלי. תפסיקו לחשוב שזה לא נורמלי לא להוציא רישיון בגיל 18 - צר לי לאכזב אבל זה נורמלי מאוד. גיליתי שאפילו החברות הכי טובות שלי לא מבינות אותי ולא מכירות אותי בכלל... אפילו לא קצת.. כאילו.. יש פה אנשים שמהמעט שאני מדברת איתם מכירים אותי יותר טוב מ2 החברות הכי טובות שלי..
היה לי אחלה יום היום..

Lior Maman

New member
../images/Emo4.gif איזה מן דבר זה להגיד "לא נורמלי" למי שלא

רוצה להוציא רשיון בגיל 18 ? כל אחד והסיבות שלו ! בזמן האחרון כולם מגלים שהחברים שלהם זה לא מי שהם חשבו שהם .. זה די מוזר .. בכל אופן שיהיה לך סופשבוע מעולה
.

דורה17

New member
תודה נצ'מה! [כמעט אמרתי מותק חחחח]

וכן מסתבר שזב לא נורמלי לא להוציא רישיון בגיל 18.. "כולם מוציאים עכשיו! איך את לא מוציאה!?" ררר שייסתמו כבר... שיהיה גמלך סופשבוע מצ'ווין!

Lior Maman

New member
חח לא אמרתי לך .. אבל הפורום הזה מתחיל לגרום

לי לאהוב ת'מילה מותק D: כבר השתמשתי בה כמה פעמים :X [ אבל זו עדיין מילה של זקנים חח
] איזה שטויות .. לא נורמלי עלק, מה בדיוק זה מעניין אותך שכולם מוציאים ? שכולם יקפצו מהגג .. תקפצי גמאת ? :\ אנשים סתומים .. תוציאי מתי שבאלך ..תעשי מה שטוב לך. תודה יקירתי!

lali1989

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

חטפתי כמה כוויות לא נחמדות בכלל בעבודה הפלאפון מאיים למות סופית..:[ ידיד טוב שלי טס לפולין
שמעתי היום הרבה סינרגיה בעבודה..
ראיתי את ליאורי אתמול היום אני רואה את חברים שלי..^^ אחרי שכל השבוע לא יצא לראות אותם באלי
שיהיה חורף כבר..ושיירד גשם..ובאלי קרמבו ופוך ושוקו... ובאלי מקס ברנר ^^

דורה17

New member
קרמבו../images/Emo99.gif

קרמבו ביתי שליטעעעעע [והמיבינים יבינו חחח] גמני רוצה גשם

niro levi

New member
../images/Emo216.gifעכשיו סיימתי לאכול 2 קרמבויים

ועכשיו בא לי להקיא.. אחותי הקטנה אכלה 4 היום..

Lior Maman

New member
רון../images/Emo99.gif

סתם נו .. אני אפילו לא מכירה אותה .. אני רק יודעת שיש לה קול מתוווווווווקקקק והיא נשמעת חמודההה ! [ וישלה שם מדהים *-* ] אני אוהבת אותך
.

niro levi

New member
../images/Emo216.gifחחח

בעיניי היא ממש לא מתוקה ולא חמודה.. אבל חברות שלי אומרות שכן. לכי תביני אותן.. אם תבואי תכירי אותה..חח
גם אני אוהבת אותך מלאאא מלאאא מלאאאאאאאא

Lior Maman

New member
חחח זה תמיד ככה

אומרים על אחים שלך שהם חמודים ורק את מתנגדת לזה D: [ מנסיון וזה .. ] חח אני אבוא ! באמת .. מתישהו חח
.

למעלה