דורה17

New member
|חיבוקחזקחזקחזק|

יהיה טוב מותק!
מה שלא יהיה, יהיה בסדר אם באלך את מוזמנת לדבר איתי, אפילו עכשיו חח אני ערה במילא, ברחה לי העייפות..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifגמאנחנו אוהבים אותך דפנה!!!!../images/Emo23.gif

ענקי... יהיה בסדר אל תדאגי!

חחחח כפרהעליך!איזו מותק../images/Emo140.gif תודה../images/Emo9.gif

[אני מקווה שאת אוהבת שאומרים לך מותק, כי אישית..זו אחלה מילה
]

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- - לא סיימתי ש.ב , בכל מיני ><" - החדר מבולגן , ואין לי כוח לסדר אותו. - נרדמתי עם האיפור, וזה מעצבן. - אני רוצה עוד פעם כמו אתמול !!
. - הוא >.>
- - אתמול היה מדהים!!!!
- יש לי ת'טעם של העוגת גלידה בפה
. - קיבלתי מללללללללללללא מתנות מסבתא שחזרה מחו"ל! ואפילו אולסטאר וכמובן הבושם! - קיבלתי מתנה מחברה טובה מאוד שלי, קטנה, אבל מהולנד
- עוד יומיים יומולדת!! - סדרו לי ת'מחשב.

Lior Maman

New member
../images/Emo99.gif

תתחדשי על הכל, ואני כ'כ שמחה שנהנת ושהיה לך כיף!

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif

היה אחד הלילות הטובים. עוד מעט נחזור לישון עוד קצת

../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

אמ.. וואי יש כל כך הרבה דברים ממ.. טוב נתחיל בזה שאני מתגעגעת נוראא לחברות מהבית ספר הקודם והשבוע פגשתי איזה 5 חברות ואוף אני מתגעגעת אני לא לבד בבית ספר העכשווי שלי יש לי איזה 6 חברות או יותר אבל בכל זאת זה לא יודעת קצת חדש והבית ספר ענק ואווי זה מסובך קצת חח.. לא נורא יהיה בסדר!. אין לי כוח ללמוד אוף מעמיסים עלינו עבודות וש.ב אני לא יכולה יותר!!אהעאעהעא וגיליתי שהרבה אנשים שאני מכירה מעשנים שלא ידעתי על זה וואי אני שונאת סיגריות למה הם מעשנים זה מגעיל ... חבל.
הייתה שביתה אתמול והיה כיף!!! הרבה חברות שלי מנסות לעודד אותי כי אני קצת עצובה זה מסובך... איזה חמודות!!! והכרתי כמה אנשים ממש נחמדים וממש מצחיק בשיעורים עם 2 חברות שלי אנחנו כל השיעור צוחקות(חברה אחת מהבית ספר הקודם שעברה איתי ועם אחותי התאומה..ועוד אחת גם חדשה שהכרתי.)וממש כיףףף כל השיעור לצחוק!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחח........... הלכתי אתמול ללהקה אחרי מלא זמן ולא אמרו לי כלום וקצת פחדתי שיגידו לי משהו או יצעקו עליי חח.. היה מצחיק ולא אמרו לי כלום!!!=] חהחהחה והשבוע סוף סוף הגיע החופש יום רביעי ראש השנה !! חופשששששששששש האעהעאה התגעגעתי!! שבת שלום לכולם!! ושבוע טוב!!

lali1989

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עיצבנו אותי היום על הבוקר אני לא מוצאת עבודה יש לי יותר מידי חופש ואני בדרך להתשגע הפלאפון שלי מאיים להגיע לקו המוות שוב..והפעם בלי סיבה ברורה.. משרד הרישוי זונות..אין טסטים..:[ הברכיים לא מפסיקות לכאוב
ראיתי את אחד האנשים הכי חשובים לי בעולם ביום חמישי ראיתי את חברים שלי אתמול אחרי שלא ראיתי אותם כבר שבוע הצלחתי לעודד את אחד האנשים הכי חשובים לי בצורה כזאת שהוא לא הפסיק לחייך מחר יש אורטופד שיגיד [או לפחות ינסה] מה יש לי בברכיים המורה נהיגה שלי הבטיח לי טסט ברגע שהוא יקבל אחד כזה והכי חושב..ביום שלישי אני מקבלת משוכרת ^^ כסף לפאפון חדש ונורמלי

למעלה