חחחח
L Lior Maman New member 8/9/07 #47 ד'א בעלי . זאת שמחקה ת'תמונות זאת חברה שלך שלבשה חולצה ירוקה כזאת ? זאת שהראת לי אותה חח ..
N niro levi New member 8/9/07 #58 ../images/Emo216.gifאני לא זוכרת מה היא לבשה.. אבל אני אשאל אותה אם את רוצה..
L Lior Maman New member 8/9/07 #68 חח לא זה בסדר .. וגם עוד חברה שלך שהייתה שם, היא הרגה אותי מצחוק XD היו לה נעלי עקב ו3 פעמים היא דרכה לדודה שלי על הרגל חח מסכנה היא לא יכלה ללכת אחרכך
חח לא זה בסדר .. וגם עוד חברה שלך שהייתה שם, היא הרגה אותי מצחוק XD היו לה נעלי עקב ו3 פעמים היא דרכה לדודה שלי על הרגל חח מסכנה היא לא יכלה ללכת אחרכך
N niro levi New member 8/9/07 #87 ../images/Emo216.gifכן כן היא לבשה ירוק עכשיו נזכרתי.. וזאת גם הייתה המצלמה שלה.. כי שלי עדיין בתיקון והיא גם מחקה את כל התמונות..
../images/Emo216.gifכן כן היא לבשה ירוק עכשיו נזכרתי.. וזאת גם הייתה המצלמה שלה.. כי שלי עדיין בתיקון והיא גם מחקה את כל התמונות..
L Lior Maman New member 8/9/07 #89 ../images/Emo7.gif לא נורא .. טוב זה נורא חח עכשיו אין תמונה שלי ושלך אזזז נפגש ונצלם חדשה .
ס סינטטית New member 7/9/07 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שישי היום! וזהו, אין משהו רע.
ד דורה17 New member 7/9/07 #28 ../images/Emo6.gif המותק משתלט על העולם! חחחחחחח סתם נו מה רע במילה הזאת? אחלה מילה חחחח את מעדיפה מיידל'ה?
../images/Emo6.gif המותק משתלט על העולם! חחחחחחח סתם נו מה רע במילה הזאת? אחלה מילה חחחח את מעדיפה מיידל'ה?
ז זוהרוש15 New member 8/9/07 #29 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!
L Lior Maman New member 8/9/07 #36 חחחח אין שום רע במילה הזאת, פשוט זאת מילה מעצבנת כזאת חח זה כאילו את עושה טובה שאת עונה בכלל ..
ד דורה17 New member 8/9/07 #52 אז זהו.. שכשאני אומרת מותק זה לא מתוך טובה חח להפך זה על אותו משקל של מאמי נשמאמי כפרעיניים מיידלה וכדומה חחחח לא לכל אחד אני קוראת מותק! אבל אם את מתעקשת... אני לא אקרא לך מותק חחחח
אז זהו.. שכשאני אומרת מותק זה לא מתוך טובה חח להפך זה על אותו משקל של מאמי נשמאמי כפרעיניים מיידלה וכדומה חחחח לא לכל אחד אני קוראת מותק! אבל אם את מתעקשת... אני לא אקרא לך מותק חחחח
ז זוהרוש15 New member 8/9/07 #31 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif! ונראה לי שהכל התחיל ממני..