תמיר1991

New member
אה, גם אני ב- 24.9../images/Emo13.gif

אני עושה "בין ציון לציונות", שזה קורס לפנים. באמת אחד החזקים, אני ממש אוהב אותו, והחומר כתוב ומועבר ממש טוב. זה הנחיה רגילה, אבל זה קיץ, יונואו, אז זה קצת כמו מוגברת. ובמפגשים דווקא הייתי.
אני לא הפסדתי שום מפגש, מתוך בערך שבעים שהיו עד עכשיו.
מה אני אעשה, אני נהנה מהם - וזה לא כמו בצפר! את נרשמת לסמסטר א'? אני עושה "אירופה ערש הלאומיות"
ו"אנגלית C"
יהיה בסדר

noname202

New member
חח סחתיין על ההתמדהD:

אם הייתי מרגישה שיש לי אפשרות להתגמש עם המפגשים וללכת כשבא לי זה היה נחמד, כשאמא כפתה את זה עליי זה היה כמו בי"ס. אני לא אומרת שהם לא מעניינים וכיפיים, אבל לפעמים יש ימים שהדבר האחרון שבא לי בהם זה ללכת ולשמוע על פרויד. וממש לאD: השנה הכי קשה שלי בבי"ס + הדרכה וריכוז בצופים...סביר להניח שאני לא ממש אקח קורס עד סמסטר סתיו הבא :X אני לא ממהרת :p

תמיר1991

New member
טוב, אני תמיד הלכתי למפגשים מתוך בחירה,

ותמיד היה לי מעניין ונחמד לשמוע על המהפכה הצרפתית או על השואה גם כשהייתי בשיא הדיכאון. אז זה ממש לא כמו בצפר. אולי קצת כמו היסטוריה מוגבר
טוב, האמת שיש בזה משהו, חבל להעמיס בזמן בצפר, כשיש לך עיסוק מאסיבי בצופים. אצלי אני לא משקיע בבצפר בשיט, וגם לא בשום מסגרת אחרת [בטח לא משהו שממלא לך הרבה מהיום, כמו הצופים] - ככה שיש לי הרבה פנאי, ובמצב הזה להשקיע את חלקו [את יודעת, יש גם חברים ותחביבים ומחשב
] באו"פ זה לא רע בכלל. אז גם אני לא ממהר יותר מדי, אבל זה פשוט יוצא שטוב לי להתקדם עם התואר וזה יוצא סבבה. בכל מקרה, המון בהצלחה עם "של המינים", ואני מקווה שתוציאי ציון טוב מאוד [הרבה מעל 90
] בבחינה. מגיע לך.
סופ"ש נעים לכולנו! תמיר.

תמיר1991

New member
זה קורס באו"פ../images/Emo13.gif

ולמה שוביניסטי? לא בהכרח. רוב הביקורות שלו אומרות שהוא קורס פמיניסטי.

noname202

New member
דווקא יש משהו במה שהיא אומרת

מעצם האמירה שיש הבחנה והבדל בין המינים, וניתוחים למיניהם של "למה מעמד האישה נמוך יותר"...

תמיר1991

New member
אבל בוודאי שיש הבחנה והבדל בין המינים -

ולא תמיד הוא לרעתכן. להיפך, לרוב הוא לרעתנו...
ושמעתי שחלק מהמנחות פשוט מאביסות את הסטודנטיות [כן, הסטודנטיות. פונות בלשון נקבה
] בכמה שנשים יותר טובות ובכמה שצריך להמשיך את המהפכה הפמיניסטית עד לשליטתכן בעולם........ ורגע, למה לא לנתח למה המעמד שלכן נמוך יותר? זה אף פעם לא עניין אותך למה יש לגברים עדיפות חברתית, לא בהכרח מוצדקת, מובנית? אותי, למשל, זה כן מעניין.

noname202

New member
ברור שזה מעניין

אם נדע מה המקור של הבעיה - נוכל לעקור אותה מהשורש P: מה שכן... ברגע שעולה השאלה "למה המעמד החברתי של נשים נמוך מזה של גברים?" ובא היצור-המשוגע-וחולה-המין-פרויד ועונה עליה, והתשובה נראית בערך משהו כזה: "בלה בלה ילד בן 3 קולט מסרים לגבי מעמדה של אימו ומתחיל להתרחק ממנה בלה בלה בלה ומתקרב לאבא בלה בלה בלה נשים הן פסיביות ומזוכיסטיות בלה בלה בלה נשים מתביישות בעצמן בלה בלה בלה לנשים אין חוש צדק מפותח כי אין להן "אני עליון" בלה בלה בלה", זה קצת מוציא את החשק ללמוד :p

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

טוב, האמת שאני במקומך באמת לא הייתי נשאר עם הרבה חשק
מילא. פעם הבאה אני מקווה שתקחי משהו סימפטי יותר

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מתחיל להיות לי טוב בתיכון טפו טפו טפו
הצלחתי לשפר לבד את הבגרות במתמטיקה במועד ב' [;
טוב לי טפו טפו טפו
הזבל הזאת בגדה בכל הקבוצה שלנו!!

תמיר1991

New member
../images/Emo2.gif

96 ברומא
90 בערבית, להפתעתי. חשבתי גג 85. מה זה משנה, גם ככה אני אשפר
99 בהיסטוריה א', נו באמת
83 באנגלית. מתי לעזאזל אני אתקרב ל- 90 ואעבור אותו?! כמה מועדים אני אצטרך לעשות בשביל זה?

שמעע אביונךךךךך המכלייםם פניךךךך

מחר אני הולכת להקליט את השיר הגאוני הנ"ל
יש לי בלאק אאוט כזה בפיזיקה בסיסית של ממש. אבא כעס שאני לא מבינה כלום

shiratel

New member
ננסה

מבחן בתנ"ך ביום ראשון על מלכים א' ו-ב'
שעורים במתמטיקה למחר עוד לא עשיתי ותראו מה השעה!
פורום פרוייקט מסלול לא זז וזה מייאש
מחר אנגלית עם תמייייייייייייייייייי!!!
ציונים על הכיפאקקקק לא רוצה בצפרררררר רוצה שביתההה

MoonyAvFreak

New member
זה על הכמה ימים האחרונים.

יצאתי עם מישהו והיה לי כלכך כיף. (יום שבת) אבל..עכשיו אני רוצה אותו
אבל לא יהייה שומדבר בינינו, כי ככה זה פשוט נראה מהצד שלו.וזה אפילו ברור.
שונאת לרצות מישהו ולדעת שלא יהייה שומדבר, במיוחד שזה קורה עם כל מי שאני אי פעם רציתי..חוץ מ2.
הציוני בגרות ככ משמחים
סוף סוף מצאנו בית
כמה שיעורי ביתתת
הלך סבבה בבוחן!
אני הולכת לישון אצל לואיסה ביום שישי, מקווה להנות טיפה.
עדיין חולה
אני כלכך מתגעגעת. אתמול בכיתי ככ הרבה :( גם באוטובוס בדרך לבצפר, נשברתי כששמעתי שיר אחד. וגם בבית ואאאי וכל הלילה.
הזמן הולך וזז..קיץ לא הכי רחוק

sky darkens

New member
בויאקאשה.

הייתי ממש טוב היום בשיעור ביולוגיה.
התחלתי סוף-סוף את האימונים.
המורה להיסטוריה לא כזאת רעה כמו שכולם אומרים, והיא אפילו אוהבת אותי.
עוד מעט נגד הצהבת בבלומפילד.
מסיימים השבוע כל יום ב1, וזה גאוני.
צריך להתחיל לעשות את העבודה במתמטיקה.
יש מלא ערסים ופרחות בתנ"ך מוגבר וזה הולך להיות סיוט, כי הם בחרו את זה סתם כי לא היה משהו אחר.
חבר שלי עושה טעות ואין לי איך לעזור לו.
יקח לי שנה להגיע למצב שאני רוצה, למרות האימונים.
מתוך 3, נשארתי האחרון. GBM.
יהיה בסדר.

איך שבועיים וקצת?

שבת הקרובה, 8.9, נבחרת. שבת אחרי זה, 15.9, יש לנו בבית נגד כפ"ס. שבת אחרי זה, 22.9, זה יום כיפור אז לדעתי אין בכלל מחזור משחקים באותו שבוע אבל אולי אני טועה. אם אני יודע נכון המשחק נגדכם יוצא בשבת אחרי זה, בעצם אולי יום ראשון, ה-30.9. אבל בכל מקרה תתרגש חופשי

dark wound

New member
../images/Emo67.gif

יש סופסופ צלצולים בבי"ס
הם נשמעים כאילו מישהו הקליט ברדיו איזה מן שיר ערבי עם הרבה רעש .. נו.. של רדיו כזה
אשכרה כיף לי במתמטיקה
יש לנו מורה ממש ממש חמודה לתנ"ך
אני עם צב"ר.. אתג"ר.. וואט אבר.. בספורט
אין לי זמן לנשום
רוצה מחשבים, תקוע בפיזיקה[משעמם רצח]
לא ישנתי טוב בלילה.. כמעט נרדמתי בביו'

למעלה