איזה גיבסון:| ומה זה מגבר של איבנז תן פרטים
מ מישו22 New member 22/8/07 #33 תראה GIBSON SG 61 REISSUE ככה קוראים לה נראה לי זה מה שהיה כתוב IBANEZ TBX30R זה המגבר זה עלה לי פוווווווווווווווווול כסף עשיתי כזה חצי חצי עם ההורים שלי אחר שנים של עבודות בכל חופש אפשרי
תראה GIBSON SG 61 REISSUE ככה קוראים לה נראה לי זה מה שהיה כתוב IBANEZ TBX30R זה המגבר זה עלה לי פוווווווווווווווווול כסף עשיתי כזה חצי חצי עם ההורים שלי אחר שנים של עבודות בכל חופש אפשרי
H hkatsman New member 23/8/07 #54 ../images/Emo31.gif פרנסת את התאגידים ועזרת לכוחות הרשע במאבק מול האזרח הקטן.
N NoFaRi1 New member 22/8/07 #24 בלופ דיברתי איתו עכשיו בטלפון והוא כזה חמוד שהוא ישן D: אני צריכה לחזור לקרוא עכשיו... P:
א א ו ר נ י ת ת New member 22/8/07 #34 ממממ סבבה גאלה ביום שישי היה מעולה! נסעתי ללונה פארק אתמול-היה פנאןןןן ראיתי את השמיניסטים נו כאילו הבוגרים וסתם הם סיפרו לנו חויות חמודיזים הSMS מורד יש אוירה נחמדה באויר... תחילת שנה וכאלה יותר מידי ביטולים של הרגע האחרון
ממממ סבבה גאלה ביום שישי היה מעולה! נסעתי ללונה פארק אתמול-היה פנאןןןן ראיתי את השמיניסטים נו כאילו הבוגרים וסתם הם סיפרו לנו חויות חמודיזים הSMS מורד יש אוירה נחמדה באויר... תחילת שנה וכאלה יותר מידי ביטולים של הרגע האחרון
M MoonyAvFreak New member 23/8/07 #49 helllloooooooo im in madrid, and ive missed this place like hell i got lots of nice stuff i left i miss them tomorrow..11 hour flight just,,everything right now, i know everything will be good, even great but..just hurts itll be fine
helllloooooooo im in madrid, and ive missed this place like hell i got lots of nice stuff i left i miss them tomorrow..11 hour flight just,,everything right now, i know everything will be good, even great but..just hurts itll be fine
S Snow fairy New member 23/8/07 #60 יו, הייתי בטוחה שאת טסה ב26../images/Emo12.gif לא הספקתי להביא לך את המכתב אני אוהבת אותך מעייני כמו החיים ואני אתגעגע בטירוף
יו, הייתי בטוחה שאת טסה ב26../images/Emo12.gif לא הספקתי להביא לך את המכתב אני אוהבת אותך מעייני כמו החיים ואני אתגעגע בטירוף