../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מ9.8 עד יום ראשון היה לי בנזונה! באמת
מזמן לא היה לי כזה כיף והרגשה כזאת כיפית
היום הלכתי לפוקס אחרי שבוע ומשו שלא הייתי שם [וכן זה המון!
] ואיך שנכנסתי לחנות, מנהל החנות אומר לי "הנה הלקוחה הכי אהובה עליי!" ונותן לי חיבוק.. חח זה היה נחמד |מסמיק| אמממ הוא חוזר מחר ואני אמורה לא לדעת מזה או משו
מישהו הביא לי דיסק מסויים
יום ראשון היה יום ממש מיותר. ההופעה אתמול עשתה לי חשק להופעה. אני לא באה למפגש. רב הסיכויים שגם אין חיפה וזה אומר שגם אין עברי [וגלעד] וגם אין הופעה של סינרגיה וממש בא לי \= אני לא יודעת בן כמה הוא וזה מחרפן!!! אין לי כסף. בכלל בכלל|: הוא חוזר מחר.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאת לא באה?!../images/Emo10.gif

עד שעשיתי מאמצים?! אני רוצה לראות אותך!!

זה במקום

מחזירים לי מחר את הגשר, אלוהים.. אני לא הולכת להיות בצבא בתפקיד שאני רוצה אין לי רישיון ויש עוד כמה דברים שעדיף שאני לא אכתוב. \:

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

פירמטו לי את המחשב והכל סבבה. הכרתי בנאדם נורא נורא נחמד..
[כשהוא יקרא את זה הוא יבין שזה הוא] סוף סוף מפגש ברביעי ואני הולך לפגוש אתכם.
טוב אממ.. אני נמצא במצב של כאוס מטורף. אני רע, פשוט רע, היום ניפגשתי עם חבר שהפעם האחרונה שראיתי אותו זה ביום האחרון ללימודים, לפני חודשיים. והוא אומר לי "וואיי יוני איך השתנת לרעה, זה לא היוני שאני מכיר, מה קרה לך ג'וני??
" וגם אבא שלי פתאום אומר לי "מי אתה לעזאזל? מה ניהיה לך?? "
אני לא יודע מה קורה לי, אני מיום ליום משתנה, אני אדיש, קר, לא איכפתי, נאבדת לי האהבה והאמון בבני אדם, אני רואה אנשים סתם ברחוב ואני שונאאאאאאאאאא אותם כשכביכול אני בכלל לא מכיר אותם, אני עצוב, אני דכאוני, אני אשכרה מרגיש שהעולם מיותר, אני מרגיש רע. אני שבוז ובלי חשק לכלום. פשוט הרגשת ריקנות. אין כלום. מת. 0. רק זיקה לאהבה יש לי, האם היא תופיע מתישהו? האם אלוהים יתן לי את מבוקשי? כי כל דבר שאני עושה, זו הנאה ריגעית, אני לא מצליח להחזיק לי את ההנאה הזאת לתקופה ממושכת בצורה כזו שאני ניזכר בה ואז נהנה ומחייך לעצמי. אני ניזכר בה וסובל שהיא ניגמרה. כי ברגע שאני מסיים לעשות משהו, הכל ניגמר. הכל מת. ואני מרגיש שרק דבר אחד יפתור לי את בעיותיי - אהבה ! ושוב אני אומר, מתי אלוהים יפסיק להעמיד אותי בנסיונות ? מתי אני אקבל את מבוקשי? למה כבר 5 שנים חיי בסערת רגשות שלא ניגמרת? למה אני לא לומד מטעויות? למה אני לא מצליח להקדים תרופה למכה? ומאיפה הרוע הזה שנחת עליי פתאום? למה אני חי בכלל ?!?!?
ולמה כשאומרים לי קודם לאהוב את עצמי ולהאמין בעצמי ולבטוח בעצמי ולקבל את עצמי כמו שאני, אני לא מצליח ליישם את זה! למה? אוףףף..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמאמי שלי!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פה....דבר איתי במסן או משוו.. אם בא לך כן?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיוני...../images/Emo201.gif

די!! תן חיוך... עכשיו עוד אחד...
אני יודעת שלהגיד "יהיה בסדר" לא ממש עוזר... אפשר לקוות שיהיה.. "האהבה נשארת אנחנו מתחלפים" אולי פשוט הגיע הזמן לפנות למקום אחר... שם טוב יותר! האהבה מעבר לפינה...
אהבה לא אמורה לגרום לך סבל!! קיצר דוּד... שיהיה לך אחלה לילה... תפסיק לחשוב על האהבה הזאת.. היא הורסת אותך!! ואתה לא בן אדם רע!!

באמת אמרו לי ש..

אני צריך להפסיק לרדוף אחרי האהבה וגם לא לחכות לה, פשוט להמשיך בעיסוקי חיי כרגיל.. והיא כבר תבוא לבד כשיגיע הזמן שלה. מה את אומרת? זה צודק..? לפחות 9 אנשים אמרו לי את זה..

מירוש 18

New member
סורי שאני נדחפת אבל אני חייבת להגיד משהו

שרודפים אחרי משהו הוא בורח ושעוזבים אותו הוא בא לבד תחשוב על זה... וסליחה על ההידחפות

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הייתי בכוכב נולד והיה נחמד (בועז מעודה כל כך מצחיק וחמוד שזה לא להאמין...הוא הכי פחות סנוב שם..) אני מתקדמת בעבודות של החופש
כנראה שאני לא באה למפגש פורום בסוף! חברה שלי הבטיחה לי ולא מקיימת!! ועוד אני הלכתי איתה לכוכב נולד!!(לא שסבלתי כל כך) כואבות לי הרגליים.. אני רעבה ואין לי כוח להכין אוכל העבודות האלה לחופש מציקות לי!!! אני כ"כ שונאת מתמטיקה ויש לי עוד מלא למרות שנראה לי כתבתי איזה 20 דפים או 30 לפחות.. החופש נגמר!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכן...אני עוד מעט אוכל.

וחברה שלי לא יודעת עכשיו אחרי שהיא הבטיחה לי..

למעלה