GiLi73

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

קבעו לי למחר ראיון למקום של השירות לאומי
קניתי 2 זוגות נעלים יפות
אחי התקבל לקורס מכ"ים וזה אומר שהוא לא יחזור הרבה לבית
אחי חוזר רק יום ראשון לבסיס

דורה17

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

נמאס לי להיות צבועה, אבל אני חייבת.. כי אין לי ממש ברירה... אני לא יודעת איך לעזור לחניכה זה וזה משגע אותי... מחר יש יום ספורט אתגרי באשדוד
הולך להיות מתיש אחושקשלוקי... אני שונאת את התחושה הלא ברורה הזאת.. אני שונאת שפוגעים בי בלי לדעת ואני גם לא יכולה להגיד! "למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר...." אני עייפה..... ונמאס לי...
היה יום חביב+ בקייטנה הצלחתי קצת לחבל בשידוך חחח היום עשינו ת'מסלול פיזור בלי זה שיודע ת'מסלול חחחח אבל הסתדרנו :) עוד יום קייטנה הלך לעולמו חח נשארו עוד 8 לקייטנה.. אני אופטימית...

Ofiraaaa

New member

אמ, ממחר לא יקראו לי אופיר
[
] וזה יהיה קצת מוזר להתרגל והכל, אבל אני מניחה שיהיה בסדר :)
אמרו לי כמה דברים מאוד יפים וגם כמה דברים שקשורים לעתיד הקרוב, ואני מאוד רוצה שזה יהיה אמיתי.. טוב לי, יחסית לאתמול ולשבוע האחרון. אני מקווה שזה ימשיך ככה.

זוהרוש15

New member
יוו אני כל כך מזדהה עם המשפט:

"למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר.." כל כך!!!
מקווה שיהיה טוב..

זוהרוש15

New member
../images/Emo45.gif\../images/Emo31.gif

אני אצל בת דודה שלי עכשיו וכיף לי
אני השגתי סוף סוף בייביסיטר!!!יששש
יש לאמא שלי היום יומולדתת..!!!
יש לי דלקת בעין כנראה...
אני עייפה כי בקושי ישנתי וקמתי ב-5 בבוקר..

Ofiraaaa

New member
מזל טוב!! ואני שמחה שהשגת בייביסיטר ../images/Emo13.gif

תרגישי טוב מותק
למה קמת בחמש?

זוהרוש15

New member
תודה...../images/Emo24.gif

לא יודעת!! אני ממש לא ישנתי טוב אולי כי כאבה לי העין מאוד.. והתגעגעתי!!!

יום מפגר!!! ומיותר!!! אוף!!! היה אמור להיות היום כיף כי יש היום חזרת ומחר יש לנו הופעה(להקה עירונית כזאת מלמדים אותנו משחק ושירה..)ואני לא יכולה ללכת היום לחזרות למרות שהודעתי להורים שלי כמה ימים מראש הם ניזכרו היום להודיע לי שיש להם בר מצווה לכל אחד הולך למישהו אחר והם לא רוצים שאחותי התאומה תשגיח על אחי הקןט לבד ואני לא יכולה ללכת לחזרות ואולי לא יתנו לי להשתתף בגלל זה בהופעה מחר וזה לא שיש לנו הופעה כל שבוע זה באמת נדיר שיש לנו ככה הופעה!!!!! ואני נוראאאא רוצה להשתתף!! =[ זה כל כך מעצבן!!
וזה ממש לא פייר!!!!!
סוף סוף לקחתי לאחותי את הMP3 אחרי חודש שביקשתי מאבא שלי אחד חדש אחרי שכשהייתי במשלחת לשפייר כיבסו לי את הMP4 והוא לא מוכן להביא לי חדש אז לקחתי את שלה כי יש לה אחר.. ולפחות אני לא הצטרך ללמד את חברה שלי את הריקודים למופע מחר אין לי כוח בקושי אני זוכרת בעצמי!!!והיא קצת קרצייה ואין לי כוח לראות אותה!!! יום מיותר

למעלה