דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

דודה בלה הגיעה... כואב לי הבטן.. כואב לי קצת הראש מאתמול.. אני די לא מאופסת חח
היה כלכך כיף בנשף!! זה לא היה בדיוק נשף, יותר מסיבה שכולם באו לבושים יפה חחחח אבל היה כלכך כיף! ונראה לי שקיבלתי את החיבוק שאני רוצה כבר כמה זמן... ז'תומרת..לא מהבנאדם שרציתי ולא בסיטואציה שרציתי, אבל זה היה פחות או יותר החיבוק שרציתי ככה שזה אחלה חחחחח הצלחתי לישון ועברה לי הבחילה והסחרחורת המטורפות שהיו לי חחחח וגיליתי איזה שיכבה מדהימה הייתה לי! ואני די אתגעגע אליהם... וזהו, די כיף לי כרגע! חחחחח שיהיה לכם יומקסים!

GrEeNgIrL3

New member
אניי

עוד מעט יומולדתתת ליי
משעמם לייייי בטירוףף.. אין לי מה לעשות.. בעיקר איפה שאני גרה שאין שום דבר לעשות.. והוא עוד פעם עשה לי את זה המניאק הזה.. אני יותר לא בוטחת באף אחד בחיים שלי!!
שימותת

../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ההורים בדרך לשדה תעופה
מצחיק לי פה במוקד. סופסוף הקרציות הלכו ואפשר לעשות מה שבא לנו.. עד אלייך מנעים את זמני
אני מתגעגעת. באלי הופעה. באלי ללכת לישון ולקום עוד איזה עשר שנים לפחות
נמאס לי ללמוד];

McFreaKy

New member
^___^

. כל היום ביחד בת"א. מזמן לא היה לי כל כיף.
חדשתי את הפירס בגבה היום.
אני אצל שרון כפארעליה.
שוקולדים וגומי טעימים, למרות שזה משמין. >: שיחה ארוכה ומייגעת ההורים אתמול מ-12 בלילה עד 3 והבוקר עוד קצת, אבל התוצאות טובות ומעכשיו יהיה לי קל יותר לחיות איתם אני מקווה ואנחנו גם טסים לחו"ל ביחד בתקווה שזו תהיה חוויה מגבשת ונהנה.
אני מזניח את הכושר שלי לאחרונה ואני נהיה בטטה שמנה. >: אני עדיין לא ישן משהו ומאד עייף רוב הזמן.
גומי ושוקולד משמינים. >:

כמה דברים לא מובנים לי אצלך ../images/Emo3.gif

אמממ אני אצטט: "שיחה ארוכה ומייגעת ההורים אתמול מ-12 בלילה עד 3 והבוקר עוד קצת, אבל התוצאות טובות ומעכשיו יהיה לי קל יותר לחיות איתם אני מקווה" - אממ זה נישמע כמו יציאה מהארון בפני ההורים?
ו... "אני מזניח את הכושר שלי לאחרונה ואני נהיה בטטה שמנה." - לפי התמונה האחרונה שלך שראיתי אתה רזה שחיף מקל דיקט. מה הקשר בטטה שמנה????
חח ואחי... יש לך מסן לתת לי ??!!??!?!!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!!?

תורי, באיחוררררררררררררררררר

קורים לי דברים טובים לאחרונה.... כמו פגישות עם חבר'ה שכ"כ חיכיתי לזה
ו... ניראה לי שמצאתי את אהבתי ככה בקטנה? או שאני מדמיין??? - אממ דברים יתבהרו לי בעתיד אני מקווה.
עדיין קורים לי דברים רעים, כמו הניתוח המעצבן שכל פעם נידחה, מבצי הרוח הרעים, האהבה שעדיין מתבוששת לבוא אף על פי שיש ניצוצות קטנים של נוכחות !! וסתם באסה כזה
לסיכום. אני יוני המשוגע, ואתם?

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני כועסת על עצמי ממש כי אני שונאת שאני עושה הכל בדקה ה90... ואני לחוצה וצריכה להמציא תירוצים... הנשף היה אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בכל ה3 שנים של התיכון... ואני ממש מבואסת מזה שזה נגמר...[אנשים, תנצלו את הזמן הזה כמה שאתם יכוליםבעיקר לעשות שטויות חח] אחרי שאתמול הייתי בעננים והכל היה פשוט מושלם חזרתי לקרקע.. והמצב אותו חרא חח יש היום פגישה של המדריכים, ונכנסים לבריכה וזה.. ובגלל דודה בלה אני לא יכולה... מחלקים לנו קבוצות היום של ההדרכה בקייטנה, ויש לי הרגשה די רעה... תקעו אותי בקייטנה בהסעה של הוד השרון... מה שאומר שאני צריכה לקום ב6 כל בוקר... התאכזבתי מחברות שלי... מסתבר שלא כלכך אכפת להן ממני כמו שחשבתי... אני מרגישה שאני רעה לאנשים בזמן האחרון... אני צריכה חיבוק.... אבל אמיתי כזה...
אמ...כרגע אין ממש... אני אחזור אליכם בקשר לזה...

זוהרוש15

New member
מאמי....יהיה טוב...../images/Emo24.gif

תחשבי חיובי....נשבעת לך זה עוזר...זאת לא סתם קלישאה.. הכל זה לטובה...

שלומיתת

New member
אני

נהרס לי הMP מורן לא באה מחר לא נסעתי ליומולדת של פיצ. אני עייפה נורא
המ.

למעלה