שלומיתת

New member
....

/
הולכת לבריכה עכשיו ואני לא יודעת אם זה טוב או רע
אני עייפה מואני לא בטוח באה בשלישי
מחר יומולדת לאור!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתהני!../images/Emo24.gif

ברור שזה טוב! חח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכולם הלכו לים, ים, ים ורק אותי השא

+ירו ילדה קטנה לבד.. כבר יש שירשור לזה.. חבל...
אני שונאת את 013 ברק!! הם כל שניה חוסמים אותי!!
אבא לא רוצה לבטל ת'חסימה של ברק ושכן האינטרנט הוא מקום מסוכן..
חברה שלי שלחה לי ת'בלוג שלה ואני לא מצליחה להכנס ההורים שלי ואח שלי הקטן הולכים לים ואני נשארת פה ללמוד למתמטיקה..
לא בטוח שחברות שלי יבואו היום.. אני צולעתתת
קמתי מוקדם לצלילי השיר "עכשיו טוב"
ואחריו היה שיר ישן ישן שהיה לפרסומות של פלאפון (אבל אני לא יודעת איך קוראים לו אז אני לא יכולה להוריד..
) יום חדש, שבוע חדש.. ביום שלישי אני וחבר שלי חצי שנה..
שיהיה לכם יומדהים!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה..../images/Emo9.gif

תודה רבה..חח (בהתחלה לא הבנתי למה שרשרו אלי מזל"ט..חחח)

אני

: טוב, אני בעבודה עכשיו ובמקום להרכיב כל מיני חלקיקים לקחו אותי להיות המרכיזנית החדשה, ויש לי חדר משלי עם מחשב הוכל וזה ממש מגניב. אבל עד שהמרכזנית הישנה תעזוב זה שבוע, וזה אומר להתקע שבוע במפעל ולא בניתי על זה... אולי השבוע ת"א וניראה אתכם חבר'ס..
: אכלתי המון בסופ"ש. כרגיל. אני סתם מדוכאת וכל החברים שלי נוסעים למחנ"ק ולחו"K וכאלה ואני אשאר החופש בלי חברים. השיער שלי מכוער. ננמנמנמ.

menori

New member
אני../images/Emo9.gif

שלשום ציירתי את מה שהעלתי ואמרו לי שזה יפה
עוד מעט בריכה בגדים בערב וסרט בערב
נגמר לי הקרם הגנה ואני לבד בבית אז אין לי כסף ללכת לקנות וגם אם היה לי נעלו עלי ת'שער ואני לא טובה בלטפס עליו
תצטרכו לסבול אותי על הבוקר כי העירו אותי מוקדם חחח...

אוווקיי

אין שביזות יום א'
הוריי!! אני מכינה לי נס קר
נראה לי עוד מעט נחזור לישון
כואבת לי הרגל אני לא בטוח נוסעת לשלומצ ובתאל בשלישי השכנים שלי דפוקים...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאו לי!!../images/Emo46.gif

אני כ"כ שונאת את שכנה שלי!! גנבת חתולים טיפשה!

menori

New member
../images/Emo45.gif

יש לי שכן שצמוד לבית שלי.. [בית קרקע וזה..] בכל מקרה הוא בן 8 ויש לו אנרגיות והכל.. ויש לו תופים
!! כל היום וכל הלילה וגם עכשיו "בום בום בום.." וזה לא שהוא יודע לנגן.. הוא לא! זה עצוב כבר.. אני לא יכולה ליושן
!
אוף! חכו באמצע הלילה מה אני עושה לתופים ולו! והוא גם קרציה הוא צורח וזורק דברים לגינה שלי! קרציה במילה אחת..
! והוא מציק לכלבה המתוקה שלי ובגללו היא נובחת בשמונה בבוקר.. ועכישו היא בוקסר לברדור.. יש לה קול לזאתי.. אז כל היום זה הולך ככה.. מהבוקר בום בום האו... בום בום האו..."
! וגם לפני שנה וחצי או קצת יותר היייתה לי בת מצווה, עכשיו הילד רואה ת'אלבום והוא חייב להפגין נוכחות אז איפה הוא כותב? על הכריחה!!! איזה מעצבן אז עכשיו הוא הרס לי את זה והרס שמה עוד איזה תמנוה מגניבה שעשו לי והוא נאג'ס..! הצילו!! שישש!..
הוא מתיש אותי.. הוא יותר גרוע מהנביחות של הכלבה שלי..
[סליחה ניקיל'ה קוקי חמודה שלי כלבה טובה מתוקה שלי.. מה!? אם היא תקרא ת'הודעה הזאת במקרה? תחשבו על זה..
]

אוווווווי אני שונאת כאלה...

אצלי השכנים הנורא נחמדים שלי מעירים אותי ב 8 כל בוקר (כמובן בימים שאני בבית...) כולל אתמול!!!!!!! פאקינג שבת!!!!!! באלי בשבוע הבא כשאני חוזרת לבסיס וחוזרת להתעורר ב 5 וחצי בבוקר להעיר אותם כל בוקר איתי... עם קצת מהגיטרות בחושך אולי... או מ open your eyes.... שכולם יקומו איתי גם!

menori

New member
חחח

אני למדתי לקח.. יש לי כינור ואני עדיין לומדת לנגן עליו וזה.. אז לפנעמיים שאני הולכת לישון באיזה שלוש ארבע ככה.. אני יושבת על החלון או על הגג ומתחילה לנגן חחחח
! אחח..
חח פעם אחתת הם צרחו עלי באיזה חמש לפנות בוקר!

למעלה