/

זוהרוש15

New member
איזה כיף לך...**מקנאה** **מקנאה**

לי אין ים ליד הבית וגםאפילו לא בעיר שלי...באסה... הלוואי עלי לראות את השקיעה

אני

היתה לי בעיה של ניתוקים באינטרנט, אבל עכשיו זה בסדר. קיבלתי 91 במבחן גמר באנגלית. יכולתי לבקש לפני המבחן שהוא יחליף לי את ציון האנגלית בבגרות, ולא רציתי לקחת סיכון כי לא היו לי ציונים כאלה גבוהים באנגלית. מתברר שבמבחן הזה קיבלתי 6 נקודות יותר מבבגרות, והציון שלי היה הופך ל91, אבל לצערי זה לא קרה כי רק לפני שעושים את המבחן אומרים אם רוצים אותו כבגרות או לא. חבל.
חזרתי אתמול הביתה, והיום היה לי לימודים קצרים, כך שיכולתי ללכת ולחזור הביתה באוטו, ולהיות מסודר. היום יום יפה
עשיתי קולאז' לאחותי שיהיה לה יום הולדת שנה בשלישי הבא, יצא טוב יחסית והוא הראשון שלי. יום יפה, כבר אמרתי? ומשהו שלא יודע איפה לשים: בעוד 3 שבועות בדיוק יהיה הפסיכומטרי.

עוד../images/Emo45.gif..

יש לי מערכת שעות נוחה מאוד שבוע הבא, מתחילים כל יום ב10:30 חוץ מיום 1 ב8:30.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif| איזה אושר! חח

היו לי הרבה דברים נחמדים היום..
חבר שלי היה בב"ש אז נפגשנו (למעט זמן אבל לפחות משו..) לקחתי את החולצות שלי מחנות תפירה..
הכנתי רוטב לספגטי הכי טעים בעולם!!
והכי הכי טוב.. אמא קנתה לי (סוף סוף) מערכת חדשה!!!!! ואבא הביא מחבר שלו DVD של פיטר פן חח וזה יפה באנגלית..
החבר (האקס..?) של חברה שלי לא כועס עליי והם נפרדו (כן, זה דבר טוב..
)
אממ צריך ללמוד למתמטיקה..
נגמר השבוע..
המשפחה שלי יוצאת לנופש ביום ראשון ושני ואני לא הולכת כי זה קצר מידי אז לא בא לי וגם כי אני צריכה ללמוד..
אבל בגדול הכל אחלה!!

אני../images/Emo9.gif

חחח ראיתי את שי גבסו (השיערשלו נראה נורא) חח הוא ממש חמוד דיברתי עם אמא ויכול להיות שהיא קונה לי כרטיסים לווליום טבריה (יש!!!!!!) קיבלתי בנדנה מדליקה של סלקום
לא התקבלתי למגמה שרציתי ונזכרו להודיע לי רק עכשוי שהאופציות שרציתי האחרות כבר נסגרו ואני עצבנית ומדוכאת על זה מאוד כואבות לי הרגליים והידיים בטירוף מהחדר כושר

:)

הסרט שלי זכה בפסטיבל ירושלים לסרט גמר עם הצילום הכי טוב של שנת 2007 מתוך 105 סרטים מכל רחבי הארץ
צריך להתחיל ללמוד למתמטיקה אני לא יודעת מה לקנות לפיצ לא קיבלתי תעודת הצטיינות:( וזהו

שלומיתת

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מזל טוב אחותי!!!
את לא מבינה כמה שאני שמחה בשבילך

למעלה