/

זוהרוש15

New member
אני:]

היה לי שבוע כייפי עם בת דודה שלי והיום הלכנו להסתובב בתל-אביב עם חברות שלה שהגיעו מהצפון והיה ממש כיף חברה שלי צריכה להגיע היום בערב מחו"ל (ישששש):) טוב לי...(ברוך ה') היה לי שבוע טוב בסך הכל חופשש
אני עיפה לא הספקתי להפרד מחברה שלי כמו שצריך שהיא טסה לחו"ל:( בת דודה שלי הלכה..

o r t a l i t

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

היה שבוע ממש נחמד. עברה לי העייפות. תכף יוצאת, לשם שינוי.
ממחר אני צריכה ללמוד פיזיקה. כואב לי הראש. הקלידים שלי מעצבנים אותי. [אני גרועה מידי] רבתי עם אמא היום ריב יוצא דופן. כמה שאני מנסה להסתכל על החיים עם חיוך ומהצד הטוב, ואפילו לשפר אותם מעשית - הם יוצאים לי חרא. רר. ממש באלי להכות מישהו. אני לא מרגישה בחופש. אני עושה הרבה דברים שאני אוהבת ואני בכל זאת לא נהנית. אני ישנה המון ואני בכל זאת עייפה רב הזמן. אני כבר עמוק בתוך שיבוש השעות ולא מתאים בגרות בפיזיקה. מי רוצה מכות ?

דורה17

New member
עכשיו חפרתי לכם באוף על היום שלי חח אז נקצר

היה לי יום מושלם! הכל הלך טוב! וגם מה שלא הלך טוב, בסוף הסתדר והפך לא רק לטוב אלא למעולה! ועברתי תיאוריה!!! סופסוף! המורה שלי יפסיק לשבת לי על הוריד! ואני יודעת שכל הבלגן והתסכול של איך להגיע למקום המז#$@%$% שנקרא משרד הרישוי- חולון השתלם! כי עברתי! חחחחח והמצברוח החרא שנפל עליי אתמול עבר, אולי בגלל שהלחץ של התיאוריה עבר ויש לי הקלה עצומה! משו שחשבתי שהוא הכי נורא בעולם וחיכיתי לנס שיציל תמצב כבר לא כזה נורא כמו שחשבנו, ויש סיכוי מאוד מאוד מאוד גדול שהוא יעבור והכל יהיה בסדר
כואבות לי הרגליים כי הייתי עם סנדלים חדשות והן עשו לי שלפוחיות ברגליים חחח אני מקווה שעד יום שבת זה יעבור... מקסימום נשים פלסטרים חחח מחר צריך לקום קצת מוקדם כדי ללכת לעשות דברים בעיר, אבל לא נורא, אני הכי אוהבת להסתובב בעיר ביום שישי חח כיף כזה =] אז זה בעצם לא כלכך רע.. צריך לשלם למורה נהיגה מלא מלא כסף אז את חלקו הגדול אני מוציאה ממני, כי לא נעים מההורים חח בשביל זה הם פתחו לי ת'חשבון חחח אמ... וזהו =] שיהיה לכם במשך ערב נפלא!

menori

New member
../images/Emo9.gif

הייתי מחוץ לעיר וקניתי הרבה בגדים אמרו לי שאני שבוע הבא אולי נוסעת לאילת למלון
! אני זזה לאכול חחח
יש לי סוף סוף ת'שיר החדש של אבריל לוין!!!!
תמי אוהבת'ך!!
לא הייתי במחשב כי אחי דפק אותו ועכשיו יש לו בעיות.. [
!] (לא לאחי למחשב חחח
] נרדמתי בשש וחצי.. [איזו זריחה יפה בחיי
] ואז החברה המטומטמת שלי התקשרה בשמונה ורבע בערך כי שיעמם לה!
!!!! זאתי מתעוררת עם הקוקוריקו..חחח
אני עייפה!

niro levi

New member
את חיה?!

ואני כמעט כל יום בודקת אם את מחוברת או כתבת איזה הודעה פה.. אבל עכשיו הבנתי לאן נעלמת..

../images/Emo204.gifאני מרשה לך../images/Emo3.gif

היה לי יומטוב
82 בלשון אחרי כל הנכשלים שהיו במשך השנה
וגם במבחן היום הלך טוב. שבוע הבא ההורים נוסעים לשבוע לקפריסין
החיים הטובים. מצחיק לי בקורס! ובאלי להישאר עם האנשים הטובים שם ולא לחזור לבצפר שלי שנה הבאה \: אנשים חדשים זה בריא.
אני אתגעגע לאמא שבוע הבא. אני נקשרת יותר מידי לאנשים. אני צריכה כסף$!&%%#)%%$# ובגדים!$^#^@#%$^*%#$ לשון ומתמטיקה. (יש צורך לפרט בכלל?
)

שלומיתת

New member
אני../images/Emo9.gif

חם לי
אני צריכה כסף נהרס לי הבגד ים החדש.
הייתי בבריכה והיה נחמד
אני הולכת לסרט עכשיו

מנסה פעם ראשונה...

אין הרבה האמת. אני בבית ולא בצבא. זה אחד היחידים...
וואו יש הרבה אני לא הולכת להופעה במוצ"ש הקליפסים כואבים לי... משעמם לי עד שכולם מתעוררים... צריך עוד?

מירוש 18

New member
אני

נירדמתי באיזה 6 וקמתי עכשיו מה שאומר שאני לא אלך לישון כל הלילה. ומתפוצץ לי הראש. ואני חייבת למצוא עבודה אני מתחרפנת בבית.
פתחתי חשבון בנק לפני כמה ימים.

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

המשכתי ת'עבודה לחופש. בתדודה שלי חזרה מעפולה
הצלחתי להכין טוסט במו ידיי היום! [כי אני מעפנה
ואני לא יודעת להכין כלום! ] ישבתי במרפסת והיה כלכך חמים ונעים אח"צ , וגם ראיתי את השקיעה
[ כי הים קרוב לבית יחסית. ]
כואב לי הגרון כ"כ!!$#&@# אני מסוגלת להרוג מישו!%^#& והחופש לא עושה לי טוב.

למעלה