דורה17

New member
הוא לא היה קשה בכלל..

סתם לא היה לי כוח לזה.. בסוף עשיתי תורשה ואבולוציה, שזה היה ממש קל! ואני בעד לעצור את מי שכתב ת'מאמר וצריך לאסור עליו לכתוב שאלות חחח טוב נו =] העיקר שנגמר החרא הזה חחחח

דורה17

New member
למה? הלך לך ממש גרוע?

אני גם חשבתי על זה שאולי אני אצטרך לעשות שוב כי הלך לי די חרא.. אני מקווה שלא..

EliranMaor

New member
נראה את התוצאות כשהם יתפרסמו

אבל עדיין אני לא חושב שהלך לי טוב אם כן אני מאוד אשמח

דורה17

New member
יאפ =]

מקווה שהלך לך טוב חח מקסימום... זה מאמר זה לא כלכך נורא... שיהיה לנו בהצלחה חחחחח

menori

New member
..D:

** הכנתי עוגת שוקולד ועוגת גבינה..חח יאמיי [
..
] **עשיתי חורים נוספים באוזניים
** לא הרגשתי טוב עד הערב.. **לא נרדמתי
כל הלילה ** איבדתי קשר עם החברה הכי טובה שהייתה לי [בפעם השנייה] **חם לי שבת שלום וערב טוב

o r t a l i t

New member
../images/Emo31.gif

שולט לצערי, חם חם חם, לא יצאתי היום, נראלי יש לי אפילו פצעים מחום [ואפעם לא היו לי !!!1], המזגן גוסס, לא הייתי בהופעה, אני רוצה הופעה, משעמם לי.
בכל זאת צריך משהו... 14.7 מתקרב, איירון אהב את הקולאז' :], אילתרתי הרגע מלאווח פיצה ב5 דק' ואני מתה על אילתורים.

../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כואבת לי הבטן. אין כסף לנשום. חם
משבוע הבא מתחילים ללמוד וממש אנלי כוח לזה]; אני מתגעגעת ממש. ועושה לעצמי רע, יאי.
אחי מנגן במרפסת וזה עושה טוב.
היה היום כייף. וגם אתמול. אני יורדת לפארק עוד מעט ואז להשלים שעות שינה

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- עוד לא הספקתי ללכת ל"הסודות". - אמרתי לו. - לא סיימתי לאכול את הגלידה המדהימה
עם האוראו.
- הייתי בשרק [הקרנה אחת אחרי הבכורה.] - אמרתי לו. - יצאתי עם חברים , והיה כייף. - היום מישי מיוחדת לימדה אותי מעט בפוטושופ
- נראה לי שיש כיוון למורה לגיטרה. - הג'וק שהיה במטבח נעלם! - האמפי עובד לי , סופסוף. - אני רוצה לילה לבן, ואני הולכת לעשות את זה.נראה לי
. - הופעה? מתי?! - ווליום כינרת , אני כ"כ מתכוונת ללכת. - אמא מרגישה יותרטוב. - חברה שלי שלא הרגישה טוב כל היום באה בסוף ליציאה. - היה לי דיבור צפוף עם ידיד ועם חברה הכי טובה. - בסוף הכל מסתדר! אני מאושרת מחיי. באמת. דברים טובים בסוף באים

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אמ.. יש משו אבל אי אפשר לפרט.. חחחחח הוא די רע בקיצור..
קניתי שמלה לנשף!! והיא כלכך יפה! ולא מוגזמת! והיא גם לא עלתה הרבה! ומצאנו גם בגד ים חמוד ממש ויפה ונוח! וגם לא יקר! וקבעתי עם חברה ללכת לים ביום שני ו..ו..ו.. זהו לעת עתה.. שיהיה לכולם יום נפלא!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאא תתחדשי!!../images/Emo13.gif

גם אני רוצה נשף!!

McFreaKy

New member
../images/Emo4.gif

הייתי בבית חולים ביום חמישי במשך 5 שעות, במחלקת מיון ילדים, להתרשם מהם והם ממני. אני חושב שאם אני רוצה יקבלו אותי בזרועות פתוחות. ראיתי את אחד החברים הכי טובים שלי ביום חמישי, אומנם לא בנסיבות משמחות (סבתא שלו נפטרה
, אבל זה לא היה מפתיע או משהו והיא הייתה זקנה וחולה, אז לא ישבנו בדיכאון או משהו), אבל אני מאד אוהב אותו, אמא שלו (שמתה עלי וחיבקה אותי איזה 6 פעמים וזה פשוט היה כיף, כי אני כל כך אוהב אותה) ואחותו. אתמול הייתה אצלי אחת הידידות הכי טובות שלי וראינו סרט ואבא שלי הצטרף והיה משעשע ונחמד מאד, למרות שהסרט היה מפגר. וראינו ערסים מהשכבה מתחתח בוידאומט שנראה לי שזרקו לי כמה הערות. אני חושב שאפשר לומר שיש לי סוג של דייט השבוע שאני נורא מצפה לו.
אמא שלי נראה לי מרגלת אחרי שוב ויודעת דברים בלי שאספר לה וגורמת לי לשקר לה ומקלקלת לי את זה לפני שזה התחיל עוד.
אני לא מצליח לישון יותר מ-4 שעות בלילה, גם זה עם להתעורר מלא ואני פשוט סובל ממצבי רוח קיצוניים כל 5 דקות, לא רעב שעות, פתאום רעב, עייף, עירני וחסר מנוחה... אני משתגע לי כאן. ראיתי אתמול בנאדם שלא עשה לי נחמד לראות.
עומר לא אוהב אותי יותר.
אני פוחד שאם אטוס עם הורי לחו"ל ארצח אותם בשנתם. אני שמן. ההופעה של אוונסנס הייתה מאד מאכזבת בשבילי וכל היום הזה בכלל היה זוועתי בגלל כל כך הרבה דברים. אבל היה גם קצת נחמד.

דורה17

New member
וואי בהתחלה נבהלתי כשכתבת בית חולים

חשבתי שהיית שם בנסיבות אחרות אז נבהלתי לרגע חח ובקשר לאמא של... דבר איתה.. אמא שלי גם הייתה עושה לי את זה פעם, עד שפשוט למדתי להסתיר ממנה.. וזה מבאס... אני בטוחה שאם תדבר איתה זה יעזור =) ותהנה בדייט

McFreaKy

New member
אני אוהב אותך יותר! ../images/Emo3.gif ../images/Emo23.gif

ואני צריך לספר לך דברים! >:

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif

דבר עם אמא שלך.. ואתה לא תרצח אותם..
שיהיה לך בהצלחה בדייט..
שבוע מעולה!

למעלה