shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהתכוונתי לבת מצווה..../images/Emo6.gif

אבל גם לאחותך! ברור! כבר אמרתי כמה פעמים..חח

דורה17

New member
אהה חחחחחחחח

בסוף לא הסתדר ולא הלכתי חחח אבל לא נורא =) תודה

'ני.

: יש לי עבודה. היה מדהים בהופעה
עשיתי השבוע שיחת נפש עם בחרה והרבה זמן לא נפתחנו אחת לשנייה ככה. למדתי דברים חדשים עליי ועליה והיה מגניב
מישהו עשה לי אתמול מסאז' והשרירים התפוסים במצב יותר טוב! אני מצליחה לזוז אפילו!
: יש לי עבודה= אין לי חיים. ההופעה נגמרה
חם לי. אני ריקנית. זהו

EliranMaor

New member
../images/Emo13.gif

התחדשתי בחדש של קלי קלארקסון ובחדש של 30 שניות ממאדים
ההופעה של אוונסנס^^ סיימתי עם ביולוגיה! סיימתי י"ב
[נשאר רק מועד ב' במתמטיקה
]
להגיע הביתה שניה לפני שאמא מתעוררת זה מלחיץ! אני ממש נוראי כשזה מגיע לכסףX: פספסתי את המסיבת פרידה לאחד המנהלים המקדולנדס כי אני עצלן

דורה17

New member
כנ"ל חחחח

המאמר היה מתקיל ממש...אמאשלהם ז%$^^& מי היה מאמין שגם בביולוגיה צריך להקשיב למורה חחח

EliranMaor

New member
עזבי את זה!

בשאלה הראשונה היה את הגרף של הפפטיד המעפאן הזה והיוני סידן מאיפה לעזאזל יוני סידן הגיעו לכאן?!?@#?!?!#@#?!?@?#!??#@?!#@

o r t a l i t

New member
WTF, זה לא נשמע ביולוגיה.

זה נוראאא כימיה. [ובמקרה הספציפי הזה זה אפילו ביוטכנולוגיה חח מזכיר לי בטירוף כליאת אנזימים באגר :|]

o r t a l i t

New member
כימיה זה נחמד ../images/Emo12.gif

[והיחידה הראשונה בביולוגיה בכלל כיפית |:. יש עוד מאמר בשאר היחידות ? חח]

דורה17

New member
כימיה בכיתה י' זה נחמד אחרי זה זה כבר מעיק

לגבי ביולוגיה זה היה ציני או רציני? חחחחחח וכן יש מאמר

o r t a l i t

New member
חחח כבר עשיתי את ה3 יחל,

והיה לי כיף
[חוץ מהמורה המאוד מפגרת שלי]. 2 ביוכימיה טו גו. ומה יכול להיות לא רציני באהבה ליחידה הראשונה של ביולוגיה ? זה על גוף האדם
חח טוב יצאתי פריקית של לימודים.
אבל מקצועות מדעיים זה פשוט נחמד... ^_~

דורה17

New member
חחחחח ביולוגיה זה באמת מעניין!

היחידה הראשונה ממש מעניינת אבל המורחב זה לא רק על גוף האדם, יש עוד מלאמלאמלא דברים מעבר לגוף האדם אבל זה לדעתי אחד המקצועות הכי מעניינים בבצפר.. אני אישית ממש שמחה שהרחבתי את זה.. עם כל הקושי של זה.. הכל קשה, זה לפחות גם מעניין חחחח

o r t a l i t

New member
הו, מזל שאמרת P:

חח כל המגמה שלי מצטערת בטירוף שביוטכנולוגיה לא דומה יותר לביולוגיה. אבל שמעתי שחופרים הרבה על צמחים אחכ ואנלא אוהבת צמחים אז לא יודעת... לפחות בביוטכ' יש הנדסה גנטית [: קיצר, שישאירו לי בבצפר רק כלמיני ביולוגיה, כימיה, פיזיקה, ביוטכ' ואני אשמח.... פאק דה היסטוריה, תנכ [שלפחות סיימתי:] וספרות... ><

דורה17

New member
חחחחחחח

בביולוגיה יש הרבה חפירות על צמחים אבל אני לא יכולה להגיד שזה משעמם.. כאילו.. מן הסתם גוף האדם וזה יותר מעניין אבל לא יודעת.. גם הצמחים מאוד עניין אותי אבל ברור שהנדסה גנטית זה ה-דבר חחחח זה ממש מעניין, למדנו גנטיקה וזה וממש ממש אהבתי את זה ואני גם בעד שיורידו את הסטוריה וכל זה חחח זה לא חשוב.. ובעיקר לא מעניין חחחח

דורה17

New member
חחחחחחחחח אשכרה!

היו מלא שאלות מתקילות כאלה חחחחחח שנאתי ת'גרפים האלה!!!!!! גרררר אתה רואה כזה כולם יוצאים מה מבחן "מזה המבחן הזה?! איזה מעצבן!!!!" חחח אמאשלהם ז@##@$$#%%^ נראה לי די נפלתי במאמר... החלק השני כבר היה יותר טוב.. למרות שהרבייה גם היה מעצבן.. איזה נושאים עשית? תורשה ורבייה?

למעלה