../images/Emo4.gif
הייתי בבית חולים ביום חמישי במשך 5 שעות, במחלקת מיון ילדים, להתרשם מהם והם ממני. אני חושב שאם אני רוצה יקבלו אותי בזרועות פתוחות. ראיתי את אחד החברים הכי טובים שלי ביום חמישי, אומנם לא בנסיבות משמחות (סבתא שלו נפטרה
, אבל זה לא היה מפתיע או משהו והיא הייתה זקנה וחולה, אז לא ישבנו בדיכאון או משהו), אבל אני מאד אוהב אותו, אמא שלו (שמתה עלי וחיבקה אותי איזה 6 פעמים וזה פשוט היה כיף, כי אני כל כך אוהב אותה) ואחותו. אתמול הייתה אצלי אחת הידידות הכי טובות שלי וראינו סרט ואבא שלי הצטרף והיה משעשע ונחמד מאד, למרות שהסרט היה מפגר. וראינו ערסים מהשכבה מתחתח בוידאומט שנראה לי שזרקו לי כמה הערות. אני חושב שאפשר לומר שיש לי סוג של דייט השבוע שאני נורא מצפה לו.
אמא שלי נראה לי מרגלת אחרי שוב ויודעת דברים בלי שאספר לה וגורמת לי לשקר לה ומקלקלת לי את זה לפני שזה התחיל עוד.
אני לא מצליח לישון יותר מ-4 שעות בלילה, גם זה עם להתעורר מלא ואני פשוט סובל ממצבי רוח קיצוניים כל 5 דקות, לא רעב שעות, פתאום רעב, עייף, עירני וחסר מנוחה... אני משתגע לי כאן. ראיתי אתמול בנאדם שלא עשה לי נחמד לראות.
עומר לא אוהב אותי יותר.
אני פוחד שאם אטוס עם הורי לחו"ל ארצח אותם בשנתם. אני שמן. ההופעה של אוונסנס הייתה
מאד מאכזבת בשבילי וכל היום הזה בכלל היה זוועתי בגלל כל כך הרבה דברים. אבל היה גם קצת נחמד.