שלומיתת

New member
אני

כרגע נחמד לי יש עבודה,זתומרת שיהיה כסף יום ראשון פארק מים. רונקי התקשרה אלי ב'זה לא ביחד' וזה היה מדהים
זה גרם לי קצת לקנא וקצת הרבה לרצות להיות שם. חם לי.בטירוף. נמאס לי לבזבז את החופש על עבודה.

adi295

New member
עונה =]

עוד שבוע מחנה קיץ :] סך הכל טוב לי והחופש אחלה. יכול להיות שבמוצאי שבת אני יתחיל לעבוד|אמן!| סידרתי סו ףסוף את הסים של הפלאפון וקניתי מטען =]
חם לי ממשששש
עוד לא החלטתי לאיזה בית ספר אני עוברת (ואניחיהבסרטשישליזמןלהחליט.
) בא לי הופעה.

סינטטית

New member
../images/Emo9.gif

היה לי יום נחמד...
קמתי מוקדם ואני עייפה ממש ממש ממש וגם כואב לי הראש:\

אני... ../images/Emo13.gif

סתם נחמד כזה....
1. הגיע יום שבת וזה הכי מדכא אותי. 2. התעוררתי הבוקר למשמע פיצוץ עז בשכונתי, מדובר בתאונת דרכים קטלנית, עד עכשיו [מ 5 וחצי] הייתי בחוץ שם עם כל העולם ואישתו בגדר "צופים סקרנים". 3. אהבה.... מה ניהיה איתה??
4. עייף. 5. סתם אין מצב רוח.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיש פצועים קשה!?../images/Emo2.gif

גם אני לא אוהבת את שבת..
תנסה לעשות משו מעניין.. לצאת עם חברים, לקרוא ספר..

יש פצועים בינוני...

אני עד עכשיו לא מבין איך קרתה התאונה.. הכל היה מבולגן... מה שבטוח זה היה איבוד שליטה על הכביש !

אני אני אני

| היה לי וירוס ביום נישואין של אמא ואבא ולא סתם הם נשואים כבר 25 שנים ולא יכולנו לחגוג וגם היום לא כי היום אמא לא מרגישה טוב (מזל נאחסי שכזה)
אני מרגישה טוב יותר ונחמד לי

מירוש 18

New member
אני

אין
היה לי חרא יום אתמול, ההיתי בערב כיתה אצל המורה בב"ש ובחזרה אבא נתקע עם האוטו ולא יכל להחזיר אותי נישארתי לשיון אצל חברה, לא נירדמתי כל הלילה ואני מרגישה חרא.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה קקי..../images/Emo4.gif

יהיה טוב!
!!

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo13.gif

אולי היום הולכים לראות שרק השלישי
אני מרגישה מעולה , וסופסוף קמתי די מוקדם
ואני לא עייפה!
סתם אין לי מה לעשות ועוד לא קניתי חומר לימוד לחופש [אל תשאלו אותי למה אני עושה את זה, זה פשוט המוח שלי מרגיל את עצמו...] נמאס לי ממנה#@!%^$ אני רוצה הופעות!!!! [כמעט חודש[!] שלא הייתי !]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשלום!../images/Emo24.gif

ממי נמאס לך..?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשתלך לעזאזל..../images/Emo4.gif

מה את שמה עליה? אני מכירה מישי יותר גרועה!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif

אתמול היה לי יום ממש מגעיל
חברה שלי ישנה וזה אומר שאני הולכת לבד לקניון..
היום המגעיל נגמר..
הצלחתי לעשות סוף סוף את הכדור מחרוזים שאני אוהבת (לבד! בלי תרשימים, סדנאות ווירטואליות או עזרה של חברה שלי..
)=> תמונה=> (לא שלי, זה לקוח מפורום אומנות בחרוזיים..) אני הולכת עוד מעט לקניון ומקווה שאני אמצא בגדים לשם שינוי..
זהו
יום נפלא לכם!

למעלה