מזל טוב... ואיזה פוטושופ עשית לגפן?
E EliranMaor New member 18/6/07 #80 תודה../images/Emo9.gif אני אפרסם אותו יותר מאוחר עדיין לא החלטתי אם הוא יצא טוב או לא
ד דורה17 New member 18/6/07 #98 טולייייייייייייייייייי התגעגעתי אלייך!!! אמ... חוץ ממה שלא בסדר הכל מצויין!! חחחח מה איתך??
ה הטולי26 New member 18/6/07 #99 ../images/Emo9.gif ת'אמת, התגעגעתי אז באתי...חחיחי שנים לא נכנסתי לפורום.... הכל סביר... מה חדש בגיזרת סינרגיה והחברים?
../images/Emo9.gif ת'אמת, התגעגעתי אז באתי...חחיחי שנים לא נכנסתי לפורום.... הכל סביר... מה חדש בגיזרת סינרגיה והחברים?
ד דורה17 New member 18/6/07 #100 אממאממאממ...... אני לא יודעת.... חחחחחחחח סתם אין הרבה חדש... הופעות וזה... ובאמת שנים לא נכנסת... טוב לראותך
אממאממאממ...... אני לא יודעת.... חחחחחחחח סתם אין הרבה חדש... הופעות וזה... ובאמת שנים לא נכנסת... טוב לראותך
ה הטולי26 New member 18/6/07 #101 אני מודה לך מותק../images/Emo140.gif באמת נעלמתי, את יודעת איך זה... גם סינרגיה קצת נעלמו לא? מקליטים אלבום שמעתי
אני מודה לך מותק../images/Emo140.gif באמת נעלמתי, את יודעת איך זה... גם סינרגיה קצת נעלמו לא? מקליטים אלבום שמעתי
ד דורה17 New member 18/6/07 #102 עדיין לא נעלמו לגמרי... יש להם פה ושם עוד הופעות אבל הן לאט לאט נגמרות חח ואז הם יוצאים לפגרה עד הדיסק הבא..
עדיין לא נעלמו לגמרי... יש להם פה ושם עוד הופעות אבל הן לאט לאט נגמרות חח ואז הם יוצאים לפגרה עד הדיסק הבא..
ה הטולי26 New member 19/6/07 #106 מודה לך, בטוח נהנה...../images/Emo9.gif הרבה זמן לא הייתי בהופעה שלהם, מאז יום העצמאות.